GoJuttaGo.com

Kesäkilot

Päivittäin kuulen ihmisten valittavan, että kesällä on kertynyt liikakiloja. Toimittajata soittavat lähes viikoittain vinkkejä liittyen siihen, miten voisi välttää kesäkilot ja miten päästä niistä eroon.

fitfarm_superdieetti

Tässä tulee teille vastaus: 6 viikon Superdieetti. Tässä ajassa olet 100% varmasti oaljon paremmassa kunnossa kuin ennen kesää, vaikka olisit pylleröinyt ja syönyt koko kesän!

Jos sinulle tulee kysymyksiä valmennukseen liittyen, niin niitä voi esittää täällä! Vastailen parhaani mukaan.

Mutta lyhyesti. Superdieetti sopii miehille ja naisille. Eri painoisille ihmisille on omat ruokavaliot. Ruoat ovat perusruokia ja varsin helppoja valmistaa.

Treeniohejlma on perus kuntosaliharjoittelusta poikkeava, eli se tehdään kiertoharjoitteluna. Ajatuksena on siis polttaa mahdollisimman paljon rasvaa! Jos tavoitteesi on kasvattaa lihasmassaa, niin suosittelen odottamaan hetken ja liittymäön 3.9 alkavaan Liteen. Sieltä kannattaa valita ryhmä In Shape.

Kokeneille salitreenaajille Superdieetti on mahtavaa vaihtelua ja toimii! Kotitreenaajille erinomainen ohjelma, koska kotitreeni on rakennettu niin, ettö tuloksia tulee takuuvarmasti! Videolla opetan oikeat suoritustekniikat. Rasvan palamista edesautetaan matalasykkeisellä aerobisella, esim. aamulenkki tyhjällä vatsalla reippaasti kävellen on erinomainen.

Lisätietoja löydät sivuiltamme. Ilmoittautuminen on alkanut!

-Jutta-

118 comments

118 Comments so far

 1. jo projektin aloittanut August 2nd, 2012 9:44 pm

  Sopiiko tämä myös siinä kohtaa, kun tiputtaa painoaan jo normaalipainon sisällä noin 8kg?

 2. jenni August 3rd, 2012 6:24 am

  Hei! Hauskaa että järjestätte eri mahdollisuuksia eri tasoisille urheilijoille! Haluaisin tarkemmin tietää kuinka paljon kokemusta advancea varten tarvitaan? Tiedän melko paljon kuntosaliharjoittelusta, ruuasta ja lihaskasvuprosessista. Olen harjoitellut kuntosalilla kolmisen vuotta, mutta ongelmani piilee pikemminkin motivaation ylläpitämisessä. Lihasta ja voimaa löytyy siis jonkin verran, mutta haluaisin huomattavasti suurempaan kuntoon! Onko advance liian suuri pala minulle?

 3. Jutta August 3rd, 2012 6:44 am

  Jo, jos olet normaalissa painossa ja haluat pudottaa vielä -8 kg sinusta tulee kyllä ehkä liian laiha… Mutta Suerdieetillä se toki onnistuu. Kannattaa kuitenkin tehdä lihaskuntoosuudet huolella, jotta kroppa on kuitenkin tiivis!

  Jenni, 3 vuoden salikokemus on riittävä, jos olet tehnyt muutakin kuin lukenut naistenlehtiä treenin aikana :) Jakso on vaativa, ja salilla köydään 4 tai 5 kertaa viikossa oman valinnan mukaan (eri ohjelmat). Mutta selviät siitä aivan varmasti. Ruokaa tulee reippaasti ja tämän jälkeen mahdollisuus vielä kiristelydieettiin, niin nähdään mitä saatu aikaiseksi. Advanced ryhmä on tiivis ja tapaamiset Tampereella on myös tosi mahtavia.

  -j-

 4. Marnie August 3rd, 2012 7:52 am

  Ilmoittauduttu! :)

 5. Jenny August 3rd, 2012 8:45 am

  Voiko ruokavalioon saada joltain asiantuntijalta korvike-ehdotuksia, sillä maitoallergian vuoksi joutuisin vetämään ihan järkyttävät määrät tonnikalaa ja kananmunanvalkuaisia korvatakseni rahkat ja raejuustot ja mietin oisko mitään muuta, millä niitä voisi korvata? Mielellään jotain sellaista, mitä voisi edes hieman varioida. Tonnikala kun on aina tonnikalaa, rahkaa voi säätää marjoilla tjsp. :P

 6. (Entinen sadan kilon) Keijukainen August 3rd, 2012 12:38 pm

  Superdieetin juuri läpikäyneenä voin todeta että TOIMII! Paino on sen ja 6vk jatko-osan aikana (eli yht. 13 viikossa) pudonnut lähes 15kg.

  Pysyykö uudessa superdieetissä kotitreeni samana kuin edellisessäkin, vai tuleeko siihen uusi treeniohjelma? Puntaroin nimittäin parhaillaan että jatkanko painonpudotusurakkaa superdieetin vai Liten parissa, enkä toisaalta viitsi maksaa superista jos se on täysin sama kuin tämä äsken päättynyt… Pudotettavana olisi vielä lähes 15 kiloa jotta pääsisin edes normaalipainoon, kumpaa Jutta suosittelet?

 7. Jutta August 3rd, 2012 7:11 pm

  Keijukainen – olet tehnyt upeaa jälkeä! SD:n kotitreeni on sama. Mentaalivalmennus on lisänä. Jos uskot, että pärjäät ilman sosiaalistaverkostoa Liteen saakka, niin sitten sinne! Jos tuntuu, että kaipaa tukea niin liity uudestaan SD:n. Ja sieltä voi sitten siirtyä vielä sujuvasti Liteen.

  Jenny, meillä on kysymys ja vastauspalsta foorumilla, joten sinne voi laittaa kysymyksiä. Kyllä me jotain korvaavaa keksitään =)

  -j-

 8. Nina August 3rd, 2012 7:40 pm

  Heips Jutta!
  Jo viime syksynä katseskelin ja mietin liittymistä. Nyt tuntuu että tilanne olisi sellainen, että voisi enemmänkin panostaa itseensä. Motivaatiokin on vain noussut.
  Pohdin vain, että mihin ryhmään tällainen sopisi =D??

  Kuntosaliharjoittelu ja terveellinen ruokavalio on jo tuttua pääosin, salillakin on tullut käytyä. Joskin epäilen, että oma harjoittelu ei ole todellanaan ollut riittävän nousujohteista tai tarpeeksi säännöllistä.

  Tällä hetkellä olen normaalin painoindeksin sisällä. En silti kyllä laittaisi pahitteeksi muutaman kilon pudotusta, vaikka suurimpana toiveena olisi selkeä kiinteytyminen ja lihasmassankin kasvu.
  Entä kuinka mahdollista on jonain päivinä tehdä harjoittelua kotona esim. kahvakuulan kanssa??

 9. lyllerö Antzu August 3rd, 2012 7:53 pm

  Heippa Jutta!

  Olen myös itsekkin ylipainoinen, mutta tein juhannuksen jälkeen päätöksen: -10kg ilman tiukkaa aika rajaa ja siitä eteenpäin oman tunnonmukaan. olen koko nuoruus ja aikuis iän ollut se kolmilukuinen.
  Talven aikan sain ilman diettiä -5kg, ilman erityistä juttuja (vahinko), siskon puntarilla käytynä. Asun 4vuotiaan tyttären kanssa rt:ssä jossa talvis aikaan on lunta ja kesällä piha juttuja, vanha nopsa rouvani on ollut kesän ahkerassa käytössä, tyttären innostuttua pyöräileen ja plussaa: ei autoa itsellä.

  Lisäsin runsaan veden, ei makeita “jemmaan”, sitrusta aamulla, luonaaksi ollut tyttären kanssa salaattia proteiinin kera, jauhelihaa en ole ostanut aikoihin, käyttänyt ainoastaan soija rouhetta, naturell broileria ja kanaa.

  Kokeilin 4:n päivän “lentoemojen” diettiä, josta jaksoin melkein 3 päivää! Eli en oikeastaan jaksanut sitä diettiä tai jaksa innostua dieteistä.

  Ajattelin ensi juhannuksen 30siin olla “jonkun” kilon miinusta. Tytär menee päiväkotiin, eli olisi päivällä aikaa tehdä juttuja.

  Eli jatkanko tyttären mukaan sen kolmen tunnin ruokailu välit, runsas vesi, energisen lapsen kanssa touhuilu joka vaatii äitin nousemaan sohvalta, protskun käyttö, runsaat hedelmät ja liikunta: pyöräily näin aluksi.

 10. Skinnyfat August 3rd, 2012 8:26 pm

  Moikka!
  Täällä entinen ylipainoinen (173cn/92kg). Nyt painoa löytyy noin 60, mutta löysä iho ja lihaksettomuus vaivaavat. In shape- ryhmäänkö vasta vai onko superdieetistä jo jotain hyötyä ennen sitä?

 11. mie August 3rd, 2012 8:48 pm

  tahtoisin tuohon Liteen mukaan, paljonko sinne mahtuu vai pääseekö kaikki halukkaat mukaan? :)

 12. mie August 3rd, 2012 9:12 pm

  ja jatkokysymyksenä voiko Litestä siirtyä sit advanceen mukaan? :)

 13. Eve August 3rd, 2012 9:20 pm

  Moikka!
  Onko Super Dietin ruokavalio sama kuin GFG:ssä?

 14. Marzu August 3rd, 2012 9:37 pm

  Mä oon pohtinu tonne Liteen tai Advanceen liittymistä… Mä en voi syödä maitotuoteita (kahviin maito ok, sillon tällöin proteiini patukka ok), punaista lihaa(en 5 vuoteen o syöny,hajukin etoo), viljatuotteita (keliakia), kananmunia, (silloin tällöin ok).. Paljon muitakin rajoitteita, mut soija tuotteet käy ja kasvikset… Tältä pohjalta mulle viime syksynä tehtiin ohjelma ja ruokavalio ja hyvin meni… Nyt vaan tarvii vähän enemmän lihasta saada eli ruokavalioo tarvii vähän muuttaa, siks oon nyt tohon liteen tai sdvanceen liittymässä…

 15. piip August 3rd, 2012 9:51 pm

  Haluaisin kysyä että kumpi minun kannattaisi aloittaa superdieetti vai lite?
  Aloitin 7.5 noudattaa sitä gfg-ruokavaliota (ilmainen) joka oli ohjelmasi tiimoiltakin netissä, olen saanut pudotettu 6 kiloa sen avulla joten voin todellakin sanoa että se toimii! :) Olen normaalipainoinen.

  Haluaisin siis pudottaa vielä max 5kg, mutta en tiedä että kumpi sopisi paremmin minulle siten ettei paino lähtisi ainakaan taas nousuun? Ja miten jatkaa ns. laihdutuksen jälkeen kun haluaisin pysyä siinä painossa? Haluan siis eroon jojoilusta, aiemmin olen siihen ollut taipuvainen!

 16. henna August 3rd, 2012 10:10 pm

  Hei!
  Ilmottaudui tuohon superdiettiin, mutta jäin odottelemaan jonkinlaista kuittausta ilmoittautumisesta…tuleeko sellaist vai menikö bokin mönkään?

 17. hemuli August 4th, 2012 3:18 am

  Moi!
  Kumpi olis tehokkaampi, tää superdieetti vai go fat go?
  Tarvis olla jouluun mennessä tikissä ja tekemistä olis jonkin verran!=)
  Onko kuinka samanlaiset jutut noissa kahdessa?

 18. Keiju August 4th, 2012 9:05 am

  Ajattelin liittyä Liten In Shape-ryhmään. Olen kasvissyöjä, syön munia, maitotuotteita ja kalaa. Saako teiltä myös tälläiseen ruokavalioon ohjeet? Katselin Liv Tv:n sivuilta aikaisemmmin GoFatGo:n ruokavaliota ja mietin sitä, että en haluiaisi syödä mitään keinotekoista eli esim. keinomakeutusaineita (sukruloosi, aspartaami, asesulfaami K) mitä on kiisseleissä, proteiinipatukoissa ja diet mixissä. Onko näille mahdollista saada korvaavia tuotteita? Haluan syödä mahdollisimman puhdasta ja luonnollista ruokaa, enkä “myrkyttää” kehoani keinomakeutus- ja lisäaineilla. Nyt minulla on käytössä SELF:in stevialla makeutettu heraproteiini. Ylipainoa minulla ei ole, haluan LISÄÄ LIHAKSIA ja kiinteämmän kehon. Ajatuksena on jatkaa Advenced-ryhmässä Liten jälkeen. Kiitos Jutta! <3

 19. Kristel August 4th, 2012 9:52 am

  Eli ymmärän siis oikein, että Liteen ei voi vielä ilmoittautua (ainakaan Fitfarmilal ei näy linkkiä)?

 20. Maija August 4th, 2012 10:57 am

  Hei Jutta! Olisiko mahdollista, että keväällä jo Superdieettiin osallistuneet pääsisivät mukaan syksyn SD:hen edullisemmallla hinnalla, koska meillä on jo ohjeet? Olisi mahtava päästä mukaan keskustelufoorumille, koska sieltä saa niin paljon tsemppiä!

 21. Jutta August 4th, 2012 11:12 am

  Nina: sulle suosittelen 3.9 alkavan Liten In Shape ryhmää!

  Lyllerö: jos paino putoaa voit jatkaa entiseen tapaan. hedelmät kannattaa vaihtaa vihanneksiin. Jos tulee tarvetta saada ammattimaista opastusta, niin sitten liity Superdieettiin tai Liteen fitfarm.fi sivuilla.

  Skinnyfat: Voit odottaa Liten In Shape ryhmän starttia. Mutta ei toki tee pahaa, että liityt Superdieettin mukaan. Mutta siirtyminen SD:stä Liteen tehdään sitten rauahllisesti, koska SD:n ruokamäärä on vähäisempi. Mutta siihen saat kysymys ja vastaus palstalla apua!

  Martzu: jos sinulle tehty ruokavalio toimii hyvin, voit jatkaa sillä ja ottaa vain treebiosuudet käyttöön. Kysymys ja vastaus palstalla saat ohjeistusta kaikkeen. Lite sopii jos haluat perus treeniä, mutta jos olet valmis panostamaan todella kovaa, niin Advanced silloin. Advanced ryhmä on aina pieni ja tiivis, koska se ei sovellu kaikille. Mutta lähde Liteen mukaan ja jos tuntuu niin siitä sitten Advanced perään.

  Piip: Jos tykkäät treenata salilla perus kovaa punttitreeniä, niin Lite. Mutta jos haluat treenata kiertoharjoittelu tyyliin salilla tai kotona, niin Superdieetti. 5 kiloa lähtee nopeasti! Hyvä tapa palata normielämään on 6 päivää tarkkailla syömistä ja 1 vapaasyöntipäivä.

  Henna: jos et saanut s-postiisi vahvistusta, niin ota yhteyttä info@fitfarm.fi niin selvitellään asiaa! Vahvistus pitäisi kyllä tulla s-postiisi.

  Hemuli: SD treeni on todella läskiä polttavaa. Tärkeintä on, että meillä on ryhmä jossa teemme projektia yhdessä! Ruokavaliot on molemmissa hyviä, mutta kovin harvoin yjsin tehdessä onnistuu. Siksi keskustelufoorumi SD:ssä on mahtava apu! Samoin videot treenien suhteen.

  Keiju: Jos on kovasti rajoituksia ruan suhteen suosittelen personal training puoltamme. Oma ruokavalio maksaa 150 €. Silloin voimme tastakartoituksen jälkeen tehdä juuri sulle sopivan ohjelman. Keinotekoiset ainekset on lähinnä maun takia ja ne voi jättää Litessä pois. Myös lisäravinteet voi vaihtaa kunhan arvot vastaavat toisiaan lähelle. Siihen emme ota kantaa, mitä merkkejä käytät ja vaihdot voit tehdä oman harkinnan mukaan. Yleisluonteisesti opastamme Q&A palstalla.

  Kristel: Liteen ilmoittautuminen alkaa kuun puolessa välissä.

  -j-

  Mie: Tämän kuun puolessa välissä alkaa Liteen ilmoittautuminen, Kaikki mahtuvat mukaan! Ja Advanced on loistava jatko, jos haluat treenata todella kovaa!

  Eve: Suoerdieetin ruokavalio on eri kuin GFG. Toki samoja ruoka-aineita käytetään, kuten kaikissa fitness ruokavalioissa.

 22. JiiPee August 4th, 2012 12:07 pm

  Olin mukana sd:ssä ja sd extrassa kotitreenaajana. Painoa sain pudotettua viitisen kiloa ja keskivartalo (peppu ja reidet) kiinteytyi loistavilla tuloksilla! Haluaisin vielä jatkaa kiinteytystä ja saada lihaksia varsinkin käsiin ja vatsasta yhden “makkaran” pois. Tämän hetkiset mittani: pituus 160cm, paino nyt n.54kg (nyt olen hieman “nesteissä”).

 23. Mimmi August 4th, 2012 12:08 pm

  Moikka Jutta!

  Takana GFG, Lite laihduttajat ja Superdieetti. Vielä riittää tiputettavaa, mutta myös kova salireeni kiehtoo. Superdieettiä en ihan kokenut omakseni, mutta Lite oli tehokasta! Mietin syksyäni seuraavasti, että nyt ennen Liteä vetäisin GFG:n omatoimisesti ja sitten Litessä varmaankin laihduttajiin? Voisiko Liten jälkeen jo kenties ajatella Advancedia vai myöhästynkö aloituksesta merkittävästi?

  Kiitos vinkeistä :)

 24. Cele August 4th, 2012 12:25 pm

  SDn ja SD extran läpikäyneenä en voi muuta sanoa kuin että TOIMII ja suosittelen lämpimästi! Jos jaksaa tehdä kurinalaisesti töitä itsensä eteen, treenata ja noudattaa ruokavaliota pilkulleen niin tuloksia tulee varmasti :)

 25. KATJA August 4th, 2012 12:39 pm

  Hei!

  Kilot ihan todella vaivaavat. Kiva olisi saada 10-15 kiloa pois. Olen kalaa, kananmunaa ja maitotuotteita käyttävä kasvissyöjä. Onko tarjoamasi ruokavalio helposti muokattavissa minulle sopivaksi?

 26. Nipsu August 4th, 2012 1:07 pm

  Minua kiinnostaisi myös tietää, mikä ryhmistä saattaisi olla minua varten. Lihastenkasvatus kun olisi haaveissa. Varsinkin vatsalihakset olisi upea saada näkyviin.

  Olen aina ollut todella urheilullinen (nuorena kisannut kv-tasolla) ja olen yhä. Kroppani on urheilullinen ja ihmeen lihaksikas siihen nähden, että salilla en ole aikoihin käynyt. Muuta liikuntaa olen kyllä harrastanut runsaasti ja käynyt satunnaisesti myös BodyPumpissa. Parhaimmillaan erilaista reeniä on tullut 10-20h viikossa. Lisäksi minulla on aina kasvaneet lihakset älyttömän herkästi, joten tiedän, että jo pieni reeni tekee ihmeitä. Salilla en ole koskaan käynyt säännöllisesti mutta kuitenkin sen verran, että uskon osaavani laitteita käyttää. Painoni on normaalin rajoissa, enkä sitä haluaisi lihaksien kasvatuksen toivossa kuitenkaan alkaa kauheasti nostamaan. Liika isous olisi omissa harrastuksissanikin vain haitaksi. Toiveissa olisi siis yhtä aikaa saada vähän lihasta ja polttaa hiukan rasvaa. Blogissasi aiemmin esitetyistä kuvista tavoitteissa siis se “urheilullinen”. Olen kuitenkin ehdottomasti valmis reenamaan KOVAA! Urheilu-urani opetti minulle sen. Haluaisin kuitenkin pystyä samalla käymään myös omissa harrastuksissani (tanssia, joogaa, lenkkeilyä jne. noin 3-4krt viikossa) sillä ne pitävät mieleni hyvänä.

  Mitä ryhmää Jutta siis suosittelisit? Itse ajattelin ensin urheilu taustallani advanced ryhmää, mutta toisaalta en ole juurikaan käynyt kuntosalilla ja toisaalta en haluaisi ensin nostaa painoani voidakseni vain sen jälkeen alkaa dieetille. Psyykkeeni ei kestä liikaa ruoalla leikkimistä.

  Olisiko personal trainer vaihtoehto mielestäsi sittenkin enemmän minua varten? Hintapolitiikan puolesta olisin kiinnostunut enemmän ryhmistä mutta olen valmis harkitsemaan eri vaihtoehtoja.

 27. Vippe August 4th, 2012 1:34 pm

  Heippa!
  Olen ollut 11/2011 alkaneessa Advanced ryhmässä mukana + kiristelyviikot päälle eli kovaa tuli treenattua toukokuulle asti. Kesäkuu meni kevyesti ja heinäkuu totaalitauko salilta. Lenkkejä kävellen ja pyörällä olen toki tehnyt. Nyt kaipaisin uutta kipinää salille!! Advanced ohjeet on kaivettu esiin ja niillä lähdetty taas omatoimisesti liikkeelle. Olen miettinyt lähinnä tuota PT-nettivalmennusta…saisiko siinä tuloksia aikaan vielä enemmän kuin advanced projektisssa?? Ja onkohan marraskuussa alkavassa Advanced-ryhmässä uusia juttuja ruokavaliossa / treenissä? Paino on normaalilukemissa, mutta hieman ylimääräistäkin. Olen sinut asian kanssa ja pystyn olemaan plussan puolella, jos se takaisi paremman lihaskasvun :)

 28. Cathrine August 4th, 2012 2:38 pm

  En tiedä jos advanced sopii minulle ?42v ja ylipainoinen enemmän keskivartalo yli
  Painoa. Olisi kivaa kyllä olla mukana advanced tai light? Mitä eroa näissä kahdessa on?

  Cathrine

 29. Jutta August 4th, 2012 2:50 pm

  Vippe, marraskuun Advanced mennään samoilla linjoilla kun sinunkin ryhmäsi. Jos asustelet akselilla, josta löytyy meidän PT:t niin valitse 6 kk personal training jos taludellisesti mahdollista. Meillä on aivan mahtava porukka ja ryhmähwnki huikea. Facebookin suljetussa ryhmässä fiilis on korkealla ja PT-päivät ovat myös hienoa.
  Mutta myös Lite In Shape ryhmä toimii sulla hyvin.

  Cathrine: Advanced on tarkoitettu kokeneille treenaajille ja lihasten kasvattajalle. Lite ryhmät taas soceltuvat muille. Jos haluat lisää lihasta, niin In Shape ryhmä.

 30. Jutta August 4th, 2012 2:53 pm

  Katja: jos syöt mainitsemiasi proteiinin lähteitä, soveltuu SD sulle erinomaisesti!

  Nipsu: Liity ensin Liteen ja In Shape ryhmään. Advanced ei ole vielä hyvä, mutta Liten jälkeen voit mennä sinne. PT-valmennus olisi sulle tietenkin huippu hyvä. Mutta Liten kautta liikkeelle!

 31. Jutta August 4th, 2012 2:55 pm

  Mimmi: suunnitelma kuuostaa hyvältä! Jos liityt Advanceen niin aloitat sen ohjelman mukaan heti kun se marraskuun alussa alkaa.

  Jiipee: Ota vielä SD 6 viikkoa päälle, niin se on siinä :)

 32. Valkyria August 4th, 2012 3:38 pm

  Hei! Olen ollut GFG:ssä mukana sekä Litessäkin, kuntosalilla tulee käytyä epäsäännöllisen säännöllisesti ja netistä olen yrittänyt opiskella saliharjoittelusta mahdollisimman paljon. Olenkin miettinyt että miksi GFG:ssä ja Litessäkin taisi olla molemmissa kolmijakoinen ohjelma? Eikö yksi- tai kaksijakoinen olisi varsinkin aloittelijalle tehokkaampi?
  Nytkin kiinnostaisi liittyä Liteen ihan teidän ammattilaisten tekemän saliohjelman takia…
  Vai onko tämä mietintäni vain pilkunviilaamista?

  Kiitos sinulle hienosta blogista ja siitä että jaksat jakaa tietotaitoasi meille muillekin.

 33. 157/52 August 4th, 2012 3:55 pm

  Moi Jutta!
  Olen useamman vuoden ja treenaillut välillä intensiivisemmin ja välillä vähän vähemmän. Nyt käyn salilla 2-4krt/vk ja aerobista tulee 4-6pv/vk. Tarvitsisin apua ruokavalion päivittämisen suhteen ja ylimääräisiä kilojakin on muutama mistä haluaisin eroon/kiinteytyä, mutta niiden tuhoaminen on ollut tuskallisen vaikeaa. Lihaksia minulla on mutta niitäkin haluaisin kasvattaa lisää ja mahdollisesti tulevaisuudessa olisi haaveena fitness kisatkin. Eli aika kokonaisvaltainen tarve avulle :D Mikä olisi minulle paras vaihtoehto?

 34. Annami August 4th, 2012 5:08 pm

  Heissan!
  Olen tiputtanut n. 10 kg superdieetillä ja olin mukana myös extrassa, mutta repsahdin niin, että söin usein ohi ohjeiden ja painoa lähti vain muutama kilo. Liikunta on jäänyt vaunulenkeiksi, joita teen noin 6 krt viikossa. Aloitin nyt extran ohjeilla alusta. Mitä kannattaisi tehdä jatkossa? Liteä olen ajatellut, mutta kun tuo liikunta jää lenkkeilyn tasolle, niin kannattako tulla mukaan pelkän ruokavalion vuoksi vai jatkanko näillä nykyisillä sd ja extra-ohjeilla vuorotellen? Tavoitteena on tiputtaa vielä noin 15 kiloa.

 35. Jutta August 4th, 2012 6:02 pm

  Valkyria: pt puolella aloitamme alottelijoiden kanssa aika usein kaksijakoisella ohjeömalla. Verkkovalmennuksessa pyrimme tekemään ohjelman, joka toimii kaikilla. Mutta kokeile liittyä Superdieettiin! Siellä treenataan mahtavalla uudella systeemillä!

  Yksijakoista ohjelmaa emme suosittele kellekkään ja salia vähintään 3 kertaa viikossa.

  Auguat: vähentäisin aerobisen määrää ja siirtäisin painoa lihaskuntoharjoitteluun. Kun aloitat tarkan rupkavalion, niin ylimääräiset kilot putoavat helposti. Voit kokeilla SD ohjelmaa. Liten In Shape on myös sulle hyvä. Kun kokemusta salitreenistä tulee sitä kautta lisää, niin Advanced jatko. Toki paras tässä vaiheessa olisi PT valmennus, josta mahdollinen siirtyminen kisavalmennukseen.

  Annami: Nyt alat tekemääb vaunulenkkien tueksi kotitreeniohjelmia! Kun lapsi nukkuu niin vedät kotitreenin sinä aikana!! Liteen tulee uudet kotitreeniohjelmat, mutta mysö Sd on tosi tehokas. Suosittelen liittymistä jompaankumpaan, sillä yksin on aina hankalaa.

 36. sinna August 4th, 2012 6:03 pm

  Myös minua mietityttää se, mikä ryhmä olisi paras vaihtoehto minulle. Olen normaalipainoinen, mutta “ylimääräisiä” kiloja on varmasti lähemmäs kymmenen.

  Olen todella liikunnallinen ja harrastankin erilaisia liikuntalajeja. Kuntosalilla käyn 3-4 kertaa viikossa. Superdieetin kiertoharjoittelu ei kuulosta omaan makuun kovin houkuttelevalta, sillä olen kiinnostunut enemmän perus punttitreenistä. Lihasten kasvatus on alkanut kiinnostaa yhä enemmän, mutta haluaisn ensin pudottaa ylimääräiset kilot pois. Kiinteämpi keho onkin siis tavoitteena. Siksi pohdinkin, onko Superdieetti välttämättä oikea vaihtoehto minulle.

 37. Jutta August 4th, 2012 7:37 pm

  Sinna: Liten In Shape on sulle hyvä! Tai jos haluat pitää pääpainoa jumpissa, niin Move. Siinä tehfdään 20 minsan salitreeni alle ja sitten jumppaan.

 38. Krisse August 4th, 2012 8:26 pm

  Mietin tässä mikä olisi mulle paras vaihtoehto koska olen vuoden verran laihduttanut 30kg ja sen voin sanoa että matkaa on vielä reippaasti normaalipainoon ja kuntoilua olen sen verran harrastanut kokonaiset kolme viikkoa 5kertaa viikossa kävellyt 6ominuuttia ja salitreeni kiinnostaa myös.

 39. Jutta August 5th, 2012 8:16 am

  Krisse: ehdottomasti Superdieetti. Sen perään vielä SD Extra! Salitreeni ohjelma on tehokas, mutta liikkeet helppo oppia videoiden avulla. Voit myös varata kertaohjauksen personal traineriltamme hintaan 55 € niin hän opettaa oikeat tekniikat.

 40. Eve August 5th, 2012 1:23 pm

  Moikka taas! ;)
  Jutta, mitä on hit ja giant-sarjat? Luin Pekun blogia ja hänen tekstissään oli juttua näistä treenimuodoista. Alkoi kiinnostamaan, että mitä ne tarkoittaa!?

 41. Hansukki August 5th, 2012 2:00 pm

  Sopiiko dietti jos sairastaa kilpirauhasen vajaatoimintaa ? ja onko se miten hiilarirajoitteinen, karppausta kokeiltu ja se ei sovi elimistölleni:/

 42. Jutta August 5th, 2012 5:30 pm

  Eve: Hit on jo -70 luvulla kehitetty treenimuoto high interval training. En ole itse kyseisen tyylilajin edustaja, mutta googlesta löydät lisätietoa ja treenivideoita. Giant sarjoissa toistetaan monia liikkeitä peräkkäin ilman palautumista. Joillekin erittäin sopiva ja kehittävä treenimuoto.

  Hansukki: Kilpparin vajaatoiminnan kanssa ei ole estettä tulla mukaan. Syömme hiilaria SD:ssä. mutta hillitysti. Mutta emme karpaa – emme todellakaan :)

 43. Riikka 2 August 5th, 2012 7:00 pm

  Salilla joitain vuosia käynyt, ja tarkoitus saada kropppa suht timmiin lihas kuntoon, Salilla käyn 3-4 krt viikossa, ongelma on se ettei saa lisättyä painoja yksin treenatessa….
  Lisää lihasta siis haluiasin.

 44. lihapulla August 5th, 2012 7:45 pm

  Hei Jutta

  Olen noin 165cm ja painan lähemmäs 100kg. :/ Mikä olisi minulle hyvä laihdutus tapa? olen yrittänyt kaikki keinoa ja tuntuu ettei mikään auta! Jotkut ovat ehdottaneet minulle oriflamen shaket juttua mutta en kyllä luota asiaan kauheen hyvin. :/ Olisi ihanaa jos sinusta olisi apua niin saisin itteni parempaan kuntoon mitä olen jo yrittänyt kauan. :)

 45. Susanna August 5th, 2012 9:21 pm

  Olin keväällä Lite laihduttajat -ryhmässä tarkoituksena pudottaa muutama kilo, mutta ensisijaisesti kiinteytyä. Ohjelma toimikin tosi loistavasti ja hommasin ylläpitjien ohjeet ns. jatkoa varten, jotta olisin sitten sitä jatkanut lite-jakson jälkeen itsekseni. No, eipä näytä olevan yksin porskuttelu meikäläisen hommaa, koska en päässyt oikein kiinni tuohon ylläpitäjien ohjelmaan – sitä vaan tulee lipsuttua kun ei ole foorumin tukea. Nyt ollaan taas samassa lähtöruudussa kuin ennen liteä paitsi jonkun verran lihasmassaa on tullut varsinkin käsiin. Olisinkin kysynyt mihin ryhmään kannattaisi ilmoittautua; superdiettiin ja siitä sitten vaihtaa Weight loose vai In Shape ryhmään? Onko tuossa syksyn In Shape ohjelmassa sama sisältö kuin kevään ylläpitäjissä.

  Painoa toivoisin pudottavani n. 5 kg, mutta ensisijaisesti sitä kiinteytystä kaipaan. Yläkropassa lihakset on jo ihan hyvässä kunnossa, mutta kun se rasva on niin kovin kiinni tuolla alakerrassa…

 46. pähkäilijä August 5th, 2012 10:44 pm

  Moikka Jutta! Tarvisin apua kuinka jatkaa tätä hyvin alkanutta uutta elämääni..

  Takana nyt erittäin onnistunut Superdieetti ja vähemmän onnistunut SD-extra. Lähtöpaino Sd:n alussa 90kg(pituus 168cm), 6vko:n aikana -10kg. Extraan lähtiessäni olin jo päättänyt ottaa rennommin ruokailun suhteen, lähinnä liityin mukaan vertaistuen ja treeniohjeiden takia. Syömiset extran aikana menikin sitten vielä huonommin kuin olin suunnitellut(”tankkauspäiviä” omalla luvalla jne.), ei nyt aivan perseelleen mutta tiedän että olisin pystynyt parempaankin. Silmäni kuitenkin aukesivat, etten pärjää vielä ilman teitä! Extran aikana paino on tippunut kuitenkin n.5kg.

  Salilla olen käynyt joka viikko 3-5krt ja aerobista reippaan kävelyn muodossa 2-4krt/vko:ssa. Sittempä kävikin niin, että en innostus EFBW-treeneihin lopahti(luultavasti koska en noudattanut dieettiäkään varsinaisesti), ja siirryin tekemään kaksijakoista ohjelmaa(tätä edelleen). Tulosta on tullut siis -15kg toukokuusta lähtien ja kroppa on muokkaantunut aivan uudenlaiseksi, muutoksesta olen saanut kuulla melkeimpä jokaiselta tuntemaltani henkilöltä. Tätä ei voi siis jättää kesken, enkä tahtoisikaan.

  Ruokailumotivaatio on nyt löydetty takaisin, ja mietinkin tässä kuinka jatkaa teidän leirissänne. Painoa pitäisi pudottaa vielä 7-10kg(vähän peilikuvasta riippuen). Sali on vienyt sydämmeni aivan täysin, ja tavoitteet on vaihtunu painon pudotuksesta lihaksikkaaseen kroppaan ja sen tuomaan hyvään oloon!

  Voisiko minulle sopia LITE ja In Shape-ryhmä? Vai onko rasvaa vielä turhan paljon tiristettävänä? Advanced pyörii jatkuvasti mielessä kovan salitreenin vuoksi, mutta jotenkin mietityttää vaikka treenimotivaatio onkin ollut korkealla kokoajan. Kuntosalitaustaa minulla ei varsin paljoa ole, lähinnä Bodypump-tunneilla olen käynyt ennen tätä SD:tä. Olen kolmen pienen lapsen äiti ja lähden nyt elokuussa jatkamaan opintojani, kiirettä siis pitää, mutta aikaa löytyy tärkeälle asialle! Salilla tulen käymään sen 4krt/vko:ssa edelleen, mutta aerobiselle voi olla vaikeampi löytää aikaa tulevaisuudessa(etenkin aamuisin).

  En voi kuin kiittää tuhannesti teitä kaikkia Fitfarmilaisia! Olen niin onnellinen että löysin teidän nettisivut juuri SD:n aloituspäivänä, en ehtinyt jäädä arpomaan ja ilmottauduin heti mukaan! Mikä sen parempaa kuin nopeat tulokset, jotka motivoivat jatkamaan! Kiitos, kiitos ja kiitos! Ootte parhaita!!! :)

 47. Ilona August 6th, 2012 7:17 am

  Hei Jutta!

  Olen syönyt gfg:n mukaisesti nyt pidemmän aikaa, tosin viime aikoina ei niin tiukasti. Painoa on tippunut hieman yli 15 kg. Nyt olen odottanut kovasti liten alkamista, mutta nyt aloinkin miettimään oikeaa vaihtoehtoa. Haluaisin tiputtaa vielä 13 kg. Salilla käyn 3-4 kertaa. Kumpikohan lite vai sd olisi siis parempi vaihtoehto?

 48. Henna August 6th, 2012 11:02 am

  Moikka Jutta!

  Olen puolivuotiaan tytön äiti ja “mammakiloja” on jäänyt muutama (alle kymmenen) pudotettavaksi. Superdieetti kiinnostaa kovasti ja mietin, olisiko se tilanteeseeni sopiva? Imetän kuitenkin edelleen päivittäin. Onkohan sillä vaikutusta kalorimääriin? Imetys on kuitenkin enää osittaista.

 49. LZ August 6th, 2012 11:49 am

  Moikka!

  Kumpaa ryhmää suositat Litessä 165cm/69kg naiselle jonka tavoitteena olisi pudottaa painoa 65 kilon tietämille. In shapea vai Movea?
  Harrastan normaalisti aika paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, mutta kuntosalitreenit voisivat olla ihan mukavaa vaihtelua.

 50. Jutta August 6th, 2012 12:52 pm

  Riikka: Lite in Shape ja varaa 55€ (sis. treenipäiväkirjan) ohjaus meidän PT:ltä! Vedätte Lite ohjelman yhdessä.

  Lihapulla: Takaan ja alleviivaan, että kun liityt 6 vkon SUperdieettiin ja syöt antamiemme ohjeiden mukaan laihdut tosi paljon! Ilman vippaskonsteja ja 100% varmat tulokset!

  Susanna: Ylläpito ja In Shape mennään samoilla linjoilla, joskin ohjelmat uusitaan. Mutta eväspuoli määrällisesti suunnilleen sama. Ota DIM (löytyy Bodyaction.fi verkkokaupasta) käyttöön! Se tehoaa alakerran rasvaan uskomattoman hyvin. Otat SD ohjelma nyt 20.8 alkaen käyttöön! Saat tuon 5 kg nopsaa pois ja sitten katsotaan mikä Lite ryhmä.

 51. Jutta August 6th, 2012 12:56 pm

  Pähkäilija: Jos tykkäät treenata perinteisellä tyylillä salilla, niin Lite. In Shape ryhmä on varmasti hyvä. Silloin saat maximaalisen lihaksen kasvun. Siirtä on hyvä sitten siirtyä Advanceen ja ruokamäärän ero ei ole niin suuri, kuin Weight losen ja advancen välillä. Nyt siistit ruokavalion ja treenaat siihen saakka 2 jakoisella ohjelmallasi.

  Ilona: Sd voisi olla sulle erinomainen paketti. Se tuo hyvää vaihtelua perinteiseen salitreeniin. Voit siis treenata lihaskuntoosuudet edelleen salilla, mutta nyt uudella tyylillä. Rasvanpalaminen on huipussaan!

 52. Jutta August 6th, 2012 12:59 pm

  LZ: Movessa saliteenin kesto 20 minsaa ja siitä suoraan jumppaan. In Shapessa salitreeni ja aerobinen tehdään erikseen. In Shape on kropan muokkaamisessa tehokkaampi. Ruokamäärä suht sama. Mutta jos rakastat jumpia, niin sitten Move.

  Henna: SD on sulle hyvä, mutta hiilarimäärää nostetaan sun kohdalla. Q&A palstalla opastamme sinua!

 53. Jutta August 6th, 2012 1:01 pm

  Maija: Vanhoille SD-läisille ei valitettavasti ole alea luvassa ohjelmasta. Mutta 6 viikkoa yhteensä 49 € säästyy helposti, kun foorumilta saa tsemppiä ja pari ruthaa herkuttelukauppareissua jää väliin :)

 54. zip August 6th, 2012 4:34 pm

  SD ja SD extra läpikäytynä, tuloksena -7 kg. voin suositella hyvin lämpimästi kaikille! (SD aikana lähti 5,5 kiloa ja loput sitten xtrassa) nyt tarkoitus uusia SD, mutta nyt ryhmänä 1., aikaisemmin se oli ryhmä 2,miten kropan käy kun olen ollut dietillä toukokuusta asti, vieläkö se jaksaa tiputtaa kiloja vai onko uhkana että kun marraskuussa aion liittyä advancediin niin sitten tulee hurjasti lisäkiloja. ajatus on syyskuun loppu ja lokakuu elellä ylläpitäjänä ja treenata kuitenkin sd ja sd xtra ohjeiden mukaan. noin 5 kiloa pitää vielä saada tiristettyä pois et olis hyvä.

 55. Sonia August 6th, 2012 6:08 pm

  Mä täällä pohdin että lähtisinkö mukaan. Sali ohjelma kiinnostaisi koska käymässäni kuntokeskuksessa jumpat menee usein vähän huonoon aikaa mutta punttille voi mennä oman aikataulun mukaan. En vaan tiedä mitä sielä voisin/ pitäisi tehdä. Sali ohjelma tulisi maksamaan varmaan saman verran sd ohjelma. Paino tosiaan pitäisi saada alas ja kun olen katsellut Facebookiin laittamianne kuvia että tälläisen “hylkeen” voisi saada timmiin kuntoon niin alkaa ja uskoa siihen :) . Olen noin kuukauden verran yrittänyt syödä gofatgo ohjeiden mukaan ja painokin on tippunut mutta yksitoikkoisuus vähän pistää välillä lujille. Sd:ssä ilmeisesti tulisi olemaan vähän vaihtelua ruuan suhteen ja sali ohjelma sellainen että aloittelijakin ymmärtää? Tunne syövän suurin haaste on pitää herkut loitolla ja välillä siinä onnistuenkin

 56. Sonia August 6th, 2012 6:09 pm

  Joten mentaalivalmennuksesta varmaan apua siihenkin?

 57. Jude August 6th, 2012 9:02 pm

  Moi Jutta!
  Kyselisin mikä olisi mulle hyvä ryhmä? toimin ryhmäliikunnanohjaajana pumpissa ja spinnissä ja lisäksi käyn ahkeraan salilla. Silti tuntuu että paino ei tipu mihinkään ja jopa mielestäni syön oikeinkin mutta liian vähän? mittani ovat 168cm/ 67kg. Herkkupäivän pidän kerran viikossa. Onko ok jos lähtee tiputtamaan esim 10kg? Lähteekö lihakset sitten kokonaan?:D Liikun viikossa 6-10 tunnin väliltä. Kiitos jo etukäteen!

 58. Päivi August 7th, 2012 9:21 am

  Tuleeko SD vielä syksyn aikana uudestaan vai onko tämä ainut? Olen viikon noudattanut GFG ohjeita ja meinasin vielä muutaman viikon syödä niitten mukaan että saisin syyskuun alkuun muutaman kilon pois kun on aika tärkeät juhlat ja sen jälkeen parin päivän reissu. Jos alottaisin tuon SD:n niin keskeytyykö miten pahasti vai kannattaako alottaa ollenkaan?? On kuitenkin melkein puolivälissä jaksoa. Jakson jälkeen ajattelin jatkaa jossain muussa ryhmässä. Kunhan tiedän tarkemmin niiden kohderyhmistä. En ole vielä tutustunut koska ajattelin miettiä niitä vasta sitten kun tiedän millä ohjeilla jatkan GFG vai SD. Pudotettavaa on kuitenkin tällä hetkellä 15-20kg ja harjoitteluna kotitreeni.
  Ohjeet olleet GFG:ssä aivan loistavat ja toiminu mulla.
  Kiitos kun jaksatte opastaa meitä kaikkia tietämättömiä =)

 59. HeidiA August 7th, 2012 10:31 am

  Olin aikoinaan ensimmäisessä gfg:ssä mukana ja sain silloin lyhyessä ajassa pudotettuu about 7kg. Sittemmin elämäntilanne on muuttunut totaalisesti ja olen kolmen aktiivisen lapsen työssäkäyvä YH.

  Noinkohan sitä saisi itseään niskasta kiinni ja löytäisi jostain motivaation aloittaa se terveellinen loppuelämä… pudotettavaa on taas kertynyt se about 15kg…

 60. TiinaO August 7th, 2012 11:39 am

  Moi Jutta,

  Viime elokuussa aloitettu GFG ja sen jälkeen lite kiloja lähti -10 kg.Hyvä minä.:)Superdieetti ja SD extra koettu.
  Nyt haluiaisin kroppaa kiinteämmäksi lähinnä peppu ja reidet linjalla.
  Painoa voisi tippua vielä 5 kiloa.
  Mikä ryhmä sopisi?

 61. Sanna August 7th, 2012 12:30 pm

  Synnytin kolme viikkoa sitten, olen liikkunut aktiivisesti koko raskauden ajan. Löysä kroppa kuitenkin kaipaisi liikuntaa ja kiinteytymistä. Onko liian aikaista superdieetille? Imetän lastani täyspäiväisesti.

 62. Maura August 7th, 2012 12:43 pm

  Hei Jutta!

  Olen ykköstyypin diabeetikko ja minulla painonpudotusurakka meneillään. Haluaisin kuitenkin vähän vauhdittaa tätä urakkaa, joten mietin tuota SD:tä. Sopiiko se ykköstyypin diabeetikolle, jolla ylimääräisiä hiilaritankkailuja varmasti tulee? Sotkeeko ne systeemin miten pahasti?
  Proteiinirajoitusta löytyy myös ( maks. 120 g) , joten
  kannattaako mukaan lähteä näillä “rajoituksilla”? Meneekö säätämiseksi?

 63. Marru August 7th, 2012 1:09 pm

  Moi Jutta!
  Onko tosiaan niin, että Move-ryhmässä näkee sekä laihduttajien että ylläpitäjien ohjelmat? Eikös tuo ole hiukan kyseenalaista, että laihduttaja joutuu maksamaan ekstraa saadakseen ylläpitäjien ohjelman esim. liten puolivälissä, mutta ryhmäliikkuja saa molemmat heti alussa yhdellä hinnalla?

 64. sadepisara August 7th, 2012 8:11 pm

  Moi Jutta!

  Olen normaalipainoinen, eikä painonpudotusta olisi kuin parin kilon verran. Olisin kuitenkin kiinteytyksen ja myös lihaksenkasvun tarpeessa. Olen omatoimisesti käynyt kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla aiempina vuosina, mutta nyt on noin vuoden tauko kaikesta. Mietin, että kumpi ryhmä olisi minulle sopivampi, sd vai liten in shape? Tavoitteena on kiinteytyä, päästä taas liikunnallisen ja terveellisen elämän makuun. Olet suuri innoittaja monille myös minulle. Kiitos Sinulle siitä.

 65. Salla August 7th, 2012 10:08 pm

  Moi Jutta!

  Onko Liten Laihduttajissa ja In Shape -ryhmissä samat treeniohjelmat?

  Sivulla lukee Laihduttajien ryhmästä näin:

  “Treeni: Lihaskunto-ohjelmat voidaan suorittaa joko kuntosalilla tai kotona. Suosittelemme kuitenkin saliharjoittelua. Kuntosaliohjelma tehdään 3 kertaa viikossa.
  Kotitreeniä tehdään 2-4 kertaa viikossa. Kesto alussa noin 15 minuuttia ja kunnon parantuessa noin 45 minuuttia. Lisäksi kaikille aerobista liikuntaa kävellen matalalla sykkeellä vähintään 2-3 kertaa viikossa.”

  Tarkoittako tuo siis, että myös salitreeni kestää aluksi vain 15 minuuttia?! Olen SD:n+Extran aikana tottunut tunnin salitreeneihin ja haluan hieman pidemmän treenin kuin 15-45min! :)

  Onko In Shape -ryhmän treenit tehokkaimmat?
  Olen kahden vaiheilla ryhmän valinnassa, mutta haluaisin vielä pudottaa painoa joten siksi pohdin tuota Laihduttajia enemmän, mutta jos siinä on vain lyhyet treenit ja enempi keskitytään ruuan vähäisyyteen niin sitten en tiedä.. koska haluan myös TREENATA! :)

  Kiitos paljon etukäteen vastauksesta!

 66. Sara August 8th, 2012 1:13 am

  Mihin ryhmään kannattaisi mennä kun mitat n. 165cm/62kg, haluaisin kiinteytyä ja olla lihaksikkaampi. Selluliittia löytyy runsaasti vaikka en kovin isokokoinen olekaan, voisiko se vähentyä tuolla sd:llä? Kuntosaliharjoittelusta ei kauheasti kokemusta ole.

 67. BB August 8th, 2012 9:27 am

  Moi Jutta!
  Olen täysin hurahtanut bikini fitnesiin, ja haaveissa olisi jo ensi keväänä osallistua tulokas sarjassa. En vain tiedä, että riittävätkö rahkeet vielä kilpailuun. Olen aina harrastanut liikuntaa, mutta vasta viimeiset puoli vuotta käynyt aktiivisesti 3-5krt/vk salilla. Olen PT miettinyt, mutta hinnat vaan vähän mietityttää, mutta silti haluan parhaassa mahdollisessa kunnossa osallistua, jos niin ihanasti käy, että pääsen osallistumaan! Olen kotipaikkakunnaltani kysynyt valmennusta, mutta tuntuu, että ei tietoa ole bikiniin valmennuksesta.. Että olisiko mielestäsi litestä, tai advancesta hyötyä vaiko suoraan henk.koht valmennukseen? Ja onko hullua edes ajatella näin lyhyellä kokemuksella lähteä kisaan, motivaatiota löytyy kyllä kovaan treeniin :D

 68. Jutta August 8th, 2012 1:11 pm

  Zip: voit kyllä jatkaa dieettiä ja kun siirryt advanceen se voitdaan tehdä porrastetusti. Alussa kroppasi kyllä vähän pehmenee, mutta kun pööset rajuun advanced treeniin käisiksi, niin homma toimii! Sen perään sitten vielä dieetti niin ensi kesänä kelpaa tepastella rannalla! Voit kysellä Bullilta Q&A palstalla SD:n aikana ennakko-ohjeita Advancediin siirtymiseen.

  Sonia: SD:ssä on videot, joista voi katsoa saliohjelman liikkeet ja niiden suoritustekniikat! Fitsess ruokavaliossa eväät on vähän yksitoikkoiaia aina, koska proteiinin löhteet on rajalliset. Foorumilla ihmiset jakavat vinkkejä keskenään ja hyviä reseptejä on tarjolla. Tervetuloa mukaan! Porukassa onnistuu parhaiten! Mentaalivalmennus on myös hyväksi sulle.

  Jude: Proteiinipitoisella ruokavaliolla ja tuolla treenimäärällä lihaksesi ei todellakaan katoa! Päinvastoin, ne kaivautuvat rasvakerroksen alta esiin ja pullistuvat :) Sulla on niin kova kulutus, että Suosittelen liittymään Liteen. Sieltä joko Move tai In Shape ohjelma. Ruokamäärä näissä suunnilleen sama.

  Päivi: Tänä vuonna ei ala enää SD jaksoja, joten nyt kannattaa liittyä. Ei mene jakso pilalle, vaikka juhlit ja 2 päivää oletkin reissussa. Pikku takapakki tulee, mutta saat sen kurottua kyllä kiinni!

  HeidiA: meidn vanha konkari! Muistat, miten helppoa se oli, joten tietenkin lähdet mukaan! 20.8 alotellaan!

  TiinaO: SD on sulle tuttua. Jos tykkäsit, niin mikään ei estä tekemästä vielä uudelleen. DIM kannattaa syödä sun joka tapauksessa! Litestä voisit ottaa In Shape ryhmän, kun pudotettavaa alkaa olemaan noin vähän!

  Sanna: En suosittele vielä SD:tä. Liteen voit lähteä, koska hiilaria enemmän. Sieltä In Shape ryhmä tai jos köyt jumpassa niin Move. Q&A palsalla voidaan jeesata vielä tarkemmin oikean ruokamäärän kanssa.

  Maura: Edellisessä SD:ssä oli diabeetikkoja mukana ja hyviä tuloksia saatiin. 120 g prostskua on hyvä määrä, joten ei tuota ongelmaa. Uskon, että soveltuu sullekin.

  Marru: treeniohjelmat ovat samat, mutta ruokamäärä eri. Tämä siksi, että Moveen voi tulla hyvin erityyppisen taustan omaavia ihmisiä. Emme siis halua jakaa Movea enää 2 eri ryhmään. Sinänsä taas Kaikissa eri ryhmissä on omat juttunsa ja ruokavalionsa. Eli oikein menee :)

  Sadepisara: Valitset kumman tahansa, niin pieleen ei mene. Perinteinen salitreeni jos vie voiton, niin Lite. Ehkä muutenkin kallistuisin sen puolelle, koska varsinaista läskiongelmaa sulla ei ole :)

 69. Jutta August 8th, 2012 1:26 pm

  Salla: kotitreeni kestää 15 minuuttia, mutta salilla saat vääntää heti ihan normipituisen treenin :) In Shape ryhmän ohjelmia ei olla vielä tehty, mutta siitä tulee varmasti hieman haastavampi kuin laihduttajien ohjelma. Mutta liity Weiht losiin ja vaihdat sitten vaikka jakson aikana In Shapeen! Se onnistuu lisöhintaan 29 € ja silloin sulla on molemmat ohjelmat käytössä.

  Sara: SD on sulle erinomainen valinta! Kun rasvanmäärä kropassasi pienenee, niin myös selluliitti vähenee. Hyvä valinta siis SD! Saliohjelma on helppo oppia ja toki kotitreenilläkin pääset alkuun!

 70. Jutta August 8th, 2012 1:32 pm

  BB: jos rakenne on hyvä ja geenit kohdillaan, niin bikini fitness kisaan voi mennä suht lyhyelläkin treenitaustalla (vrt. body fitnessissä 3-5 vuotta salitreeniä takana). Tarvitset ehdottomasti kisavalmennuksen. Kisadieetti on erilainen kuin normaalidieetti ja kisaviimeistelyjä ei osaa tehdä kovinkaan moni ihminen ammattitaidolla.

  Meillä päävalmentaja Bull Mentula tekee kaikki kisavalmennukset ja on vastuussa siitä, että lavalle noustaan mahdollisimman hyvässä kunnossa! Kisavalmennus sisältää mm- poseerausopetusta, korkokenkäkevelyä, lavaesiintymistä, teetysti ohjattuja kovia kuntosalitreenejä. Löydät lisätietoja fitfarm.fi ja kohta valmennukset. Sieltä personal training.

  Kisa-ajankohta selviää alustavasti kun olet yhteydessä infi s-postiin ja laitat valokuvat kropastasi. Kisa ajankohdan päättää aina Bull tapaamisen yheydessä.

  Valmennukseen kannattaa hakeutua heti, jos meinaa ensi vuonna kisata!

 71. Monttu August 8th, 2012 1:52 pm

  Tervehdys Jutta,

  auttaisitko minuakin :) Mitä ryhmää suosittelisit minulle kun tilanne on tämä:
  - Pituus 174cm, paino 64kg (ennen lasta aina alle 60kg)
  - Kaikki ylimääräinen kerääntyy reisiin ja peppuun. Vatsa on litteä ja ylävartalo muutenkin pieni eli ylä- ja alakerta keskenään ihan eri paria…
  - Kotitreeni olisi helpoin toteuttaa, mutta lisäksi mahdollisuus olisi käydä 2krt viikossa jumpassa (tanssi ja spinning) tai salilla.
  - Tavoite: paino 5:lla alkavaksi, reidet&peppu kiinteämmäksi + selluliitti vähemmäksi

 72. tyttö August 8th, 2012 4:45 pm

  Olen 23 vuotias normaalipainoinen tyttö. Harrastan kuntosalia 3x/vko kolmijakoisella treeniohjelmalla + aerobista päälle 2 x/vko. Urheilu taustani on pitkä. Mikä alkavista ohjelmista voisi olla minulle sopiva? Haluaisin enemmän senttejä pois keskivartalosta ja reisistä. Aloitin kesän alussa tällä kolmijakoisella treenillä ja olen sillä saanut hyviä treenejä aikaan.

 73. Jutta August 8th, 2012 8:03 pm

  Monttu: Ykeinen naisten ongelama on tuo eriparisuus. Mutta kun jaksaa dieetata, niin rasva palaa kyllä ja jossain vaiheessa olet blanssissa. DIM on lisäravinne, joka todella tehoaa alavartalon rasvaan. Bodyaction.fi löydät siitä lisäinfoa. Mutta SD toimisi sulla hyvin. Siinä kotitreeni on erinomainen ja 2 kertaa viikossa voit tehdä salille suunnatun kiertoharjoittelun. Tanssi ja spinning menevät aerobisesta treenistä.

  tyttö: Lite In Shape. Helppo vastaus =)

 74. Rudi August 9th, 2012 4:46 am

  Hei!
  Voiko Superdietistä räätälöidä myös yötyöläisen version?
  Teen oikeastaan pelkästään yötyötä, ja olen nyt havainnut että yötyöllä on merkitystä. vaikka yöputken aikana syön vähemän “päivän” aikana kuin vapailla tai normaalivuorokausirytmissä, en silti saa painoa tippumaan. Tiputettavaa olisi sellaiset 10kg. Liikun kuitenkin yhtä säännollisesti useana kertana viikossa, lähes päivittäin(lenkkeily, spinning, pump, zumba ja kuntosali) Onko siis superdietillä mahdollisuus räätälöidä todella OMAN näköinen ruokavalio, jota olisi siis helppo noudattaa mahdollisimman tarkasti. Ja onko ruokavaliossa huomioitu perheelliset, eli voiko tavallista ruokaa käyttää osana ruokavaliota (esim keitot, salaatit yms?

 75. nasu August 9th, 2012 9:34 am

  Hei Jutta!

  Olen ilmoittautunut nyt alkavaan SD:iin. Olen luonut tunnukset Fitfarmin sivuille aiemmin, kun käytössäni oli eri sähköpostiosoite. Mitään ilmoittautumisvahvistusta ei ole tullut, vaikka ilmoittautumiseni yhteydessä annoin uuden sähköpostiosoitteeni. Myös tunnuksena toimii vanha sähköpostiosoite, eikä sivut anna vaihtaa sitä. Olenhan varmasti kuitenkin mukana?? :D

  Sitten herää kysymys, mitä SD:n jälkeen? Olen pyöräyttänyt vajaassa kolmessa vuodessa pari lasta ja lukenut samalla itselleni yhden AMK-tason ammattitutkinnon sekä käynyt kokopäivätyössä. Aikaa ei todellakaan jäänyt itselle ja lasten jälkeen (viimeisestä synnytyksestä 2kk) kiloja on 10 enemmän kuin ennen lapsia (171cm, 72kg). En uskokaan, että SD:n ja SD-extran aikana saan vielä unelmieni vartaloa. Advanced kuulostaa jotenkin hurjalta, enkä oikein usko että osaan treenata niin kovaa.. Vaikka salitreeni on ehdottomasti se mun juttu. Olen myös PT-asiakkuutta miettinyt, mutta en tiedä miten se onnistuu täältä Keski-Suomesta käsin?

  Olen tässä yrittänyt hieman aloitella GFG-ohjeiden mukaan, mutta paino vaan jumittaa paikallaan, joskin senttejä on ehkä joku lähtenyt. Toivon todella, että SD laittaa läskit liikkeelle!

 76. Sokeriorava August 9th, 2012 9:46 am

  Hei,

  Olen ilmoittautunut 20.8 alkavaan superdieettiin. Kuulin kaveriltani, joka oli aikaisemmin osallistunut superdiettiin, että siihen kuuluu useampi “lisäravinne” mm. palautusjuoman lisäksi muitakin jauheita ja pillereitä. Onko näitä mahdollista jättää pois? Pärjääkö niitä ilman? Vai meneekö koko dieetti pilalle?

 77. Pia August 9th, 2012 7:44 pm

  Heippa Jutta!

  Aikeenani on lähteä mukaan sd:n, mutta ulkomailta käsin. Osaatko näin etukäteen sanoa, kuinka “suomi”-rajoittunutta on dieetin ruoka? Muistelin, että joskus on mukana ollut mm. mustikkakeittoa yms. Noita herkkuja ei täältä saa, joten onnistuuko perinteisten, ainoastaan Suomesta saatavien elintarvikkeiden korvaaminen jollain muulla? Perus maitotuotteet yms. ovat kyllä saatavilla.

  Kiitos huippulogista, teet upeaa työtä tiimisi kanssa! :)

 78. Heidi August 9th, 2012 8:49 pm

  Hei Jutta!

  Olen omin avuin saanut pudotettua painoa 12 kg!! Olen 169 cm pitkä ja painan nyt 73 kg, mutta tämä ei vielä riitä minulle! Haavena ja tavoitteena on tiukka ja lihaksikas ulkomuoto. Olen käynyt ahkerasti salilla ja lenkillä sekä myös jumpissa projektini aikana.
  Liityin nyt SD-ryhmään, koska ajattelin, että ammattilaisten avulla saisin lisä potkua ja loputkin läskit lähtemään ja ehkä lihastakin lisää..olikohan tuo ryhmä oikea valinta?
  Minulle olet suuri inspiraation ja motivaation lähde, Kiitos siitä!!!

 79. Mom August 10th, 2012 9:09 am

  olen 30-vuotias, 168 cm/80kg nainen, joka miettii osallistuisiko syksyllä alkavaan liteen vaiko superdieettiin. Aloitin elämäntaparemonttini 9/2010, jolloin lähtöpainoni oli 98 kg. Vajaassa vuodessa pudotin painon 71 kg, jonka jälkeen painoni heilui 72-74 kg:ssa vuoden verran. Kuitenkin tämän vuoden aikana painoni on noussut pikkuhiljaa. Olen kova liikkumaan, liikuntaa en ole näiden kahden vuoden aikana unohtanut kertaakaan. Juoksen, käyn salillla ja jumpissa (pumppi, kahvakuula, spinning) säännöllisesti, yhteensä 4-6 tuntia viikossa. Ruokapuoli on se missä repsahdus on sattunut. Tässä lähtökohtani, kumpaan minun siis kannattaa osallistua? Elämäntaparemonttini osa I tapahtui ihan omalla muutoksella, en noudattanut dieettejä tms. vaan söin normaalia tavallista ruokaa ja otin runsaan liikunnan mukaan. Toki tarkkailin syömistäni ja pyrein syömään terveellisesti. Tavoitteena olisi saada nykyisestä painosta pois 10-15 kg.

 80. mmallikas August 11th, 2012 5:20 pm

  Moron Jutta :) Katselin Fitfarmilta noita alkavia etäkursseja. Olen ollut aina hyvin laiska salilla käyjä ja en ole kyllä saleillutkaan vuosiin. Haluisin saada jonkunlaista potkua kunnon kohentamiseen. Ylipainoa minulla ei ole, mutta ei liikaa lihaksiakaan. Ikää 30, pituutta 188 ja painoa 78 kg. Viime kesänä kävin suppeassa kehonkoostumus mittauksessa ja tulos oli sama minkä tiesin – eli vatsan seudulla on ylimääräistä rasvaa. Haluaisin hukata vatsan rasvoja ja parantaa ryhtiä. Kumpaa kurssia suosittelisit minulle?

 81. Jutta August 11th, 2012 9:49 pm

  Rudi: Q&A palstalla opastetaan ja mukana on muitakin yötyöläisiä. Suosittelemme, että 6 viikon ajan punnitset ruokaainekset. Salaatteja voit käyttää muun perheen tavoin. Ja ruoka on hyvää perusruokaa, eli voi tehdä isommat annokset niin, että muutkin saavat evästä. Annamme vaihtoehtoja esim. liha, kala, kana ja itse valistet mistä pääruoat teet.

  Nasu: laitatko viestin info@fitfarm.fi niin tarkistetaan käyttäjätunnuksesi. PT asiakkuus on mahtava ja Jyväskylästä löytyy Kaisa, joka treenauttaa sua salilla! Taatusti SD:n ikana tapahtuu!

  Sokeriorava: Lisäravinteet ovat vapaaehtoisia. Pakautusjuomaa ei voi korvata ruoalla. Samoin tietyt vitamiinit on otettava, jotta kaikki tarvittava saadaan. Mutta 95% on aivan perusruokaa :)

  Pia: jos ei löydy jotain ruokaa niin korvaat sitten vaikka proteiinijauheella, mutta uskon että kaiken saat kasaan. Rahka on aina kysymysmerkki, mutta sille tarjotaan vaihtoehtoja.

  Heidi: uskon, että SD toimii sulla vallan mainiosti! Olet tehnyt hyvän valinnan. Halit :)

  Mom: jos haluat säilyttää mainitsemasi nykyiset treenit ohjelmassasi, niin liity Liteen. Ryhmä voi olla In Shape tai Move.

 82. Jutta August 11th, 2012 9:51 pm

  Mmallikas: Suosittelen ehdottomasti Superderdieettiä!

 83. innokas August 11th, 2012 9:52 pm

  Moi ja aivan vallattoman ihana että olet näin tavoitettavissa asiantuntijana!

  Olen 25v 160/60 nainen ja haluaisin pudottaa noin viisi kiloa ja saada lisää lihasta. Painoni on tuntunut heiluvan kovin kiinteästi tuon viis kiloa liian korkeella eikä se tunnu siitä hievahtavan. Syön mielestäni jo perusterveellisesti (GFG:n syömistapa tuntuu olevan melko lähellä sitä, millaisia tuotteita yleensäkin syön) ja harrastan tankotanssia 3-4krt/vko ja salilla käyntiä 2krt/vko. Tankoilun määrää en haluaisi vähentää, enkä halua että dieetillä lihasmassa kärsisi (voiko näin käydä SD:llä?), mutta tästä “läkestä” ja turvotuksesta pitäisi nyt päästä ensisijaisesti eroon. Sopisiko tarpeisiini siis SD vai In Shape? Rasvan vähennyttyä haluan sitten oikeen rauhassa keskittyä lihasmassan kasvuun, be strooooong :P

  Sitten vielä tuosta DIM:stä, kun se vaikuttaa estrogeeniin niin saako sitä syödä jos käyttää e-pillereitä?

 84. krrista August 13th, 2012 8:24 pm

  Lähden nyt ekaa kertaa mukaan tuohon superdieettin ja innostus on tosi kova, ei malttais odottaa et koska pääsee alottaa :D Tuleeko tiedot ruoista, treeneistä ym. vasta tuolloin 20.8 vai saako jo etukäteen jotain tietoa? Ois kiva tietää etukäteen mitä safkaa hakee kaupasta ja tutustua tuleviin viikko ohjelmiin :)

 85. Neuvoton August 13th, 2012 10:03 pm

  Mietin täällä että kumpaan mun pitäisi osallistua Liteen vai SD:hen. Pituutta 162cm ja painoa nyt noin 60kg. Kesäkuun puolesta välistä tippunut jo vajaa 8kg. Heinäkuun puolesta välistä syönyt gfg:n mukaan hieman välillä soveltaen. Tavoitteena noin 52-55kg. Juoksen tällä hetkellä kolme juoksulenkkiä viikossa (joista en halua tinkiä), koska tavoitteena olisi osallistua 22.9 puolikkaalle. Salille en nyt usko pääseväni kovinkaan aktiivisesti, mutta kotona harjoittelu onnistuu ja nytkin olen kuulan kanssa hieman harjoitellut. Kiitos! :)

 86. hevis August 14th, 2012 10:45 am

  Heippa Jutta! Olen sivujanne ja toimintaanne seurannut nyt hetken aikaa ja on ollut huikeaa nähdä millaisia muutoksia ihmiset ovat saaneet aikaan :) Itselläni ei ole paino ongelmaa, mutta kiinteytyä tahtoisin ihan reippaasti. Olen nuorempana ennen lapsia ollut ihan hyvässä kunnossa, jolloin jopa kyseltiin halukkuuttani fitnesskisoja silmällä pitäen. En silloin asiasta kovinkaan kiinnostunut ja tuolloin ei ollut minkäänlaista itsekuria. Nyt vuosien ja lasten myötä peilistä katsoo ihan ok kroppainen 32v. nainen, jolla pituutta n.160cm ja painoa 46kg. Mutta joka kerta peiliin katsoessa tahtoisi löysät pois, jotka muistuttavat ettei intoa ja aikaa ole ollut tarpeeksi. Mutta nyt olen saanut sellaisen tsempin näiltä sivuilta, että haluan saada itseni todella hyvään kuntoon ja vaikkei tässä vaiheessa ainakaan tavoite ole fitness kisat, niin siihen suuntaan muokkausta/kiinteytystä voisi lähteä viemään. Eli mikä ryhmä antaisi minulle eniten? Olen käynyt salilla ja jumpissa eri mittaisia pätkiä vuosien varrella, mutta nyt haluan ehdottomasti muuttaa myös ruokailu tottumuksiani, jotka ovat hyvinkin epäterveelliset. Pituutta minulla on n.160cm ja painoa 46kg. Sitten loppuun vielä kysymys, että kuinka paljon pystyyn tehdyt sektiot vaikuttavat vatsalihasten kiinteytykseen? Mukavaa syksyn odotusta sinulle :)

 87. Rookie August 14th, 2012 12:17 pm

  Hei Jutta!

  Olen ilmittautunut nyt alkavaan SD:n mukaan enkä malta odottaa että näkisin mitä on tulossa ja pääsisin aloittamaan!! Suht normaalipainoinen olen aina ollut enkä dieettejä koskaan kokeillut, mutta järkyttyneenä tuli todettua että homma ei enää näin ole ja asiaan on tultava muutos! Nyt tavotteena olisi saada edes tämän vuoden puolella tiputettua n. 15 kg ja SD on minun ensimmäinen askel tavoitteeseeni. Tosin ne kilotkaan ei loppujen lopuksi niin paljoa merkkaa kun peili pitää tyytyväisenä ;) siksi mietinkin, että kuinka sd:n jälkeen kannattaa toimua että kroppa muuttuisi kiinteäksi paketiksi? Alkaako sen jälkeen joku toinen kurssi lähiaikoina jossa tiputtaa painoa/kiinteyttää loput? Vai kannattaako jatkaa sd:n ohjeilla esim. pikku tauon jäljeen? Kiitos jo etukäteen! En malta odottaa enää näitä muutamaa päivää :)

 88. Jutta August 14th, 2012 1:54 pm

  Innokas: Superdieetti on hyvä! Voit edelleen tehdä tanktanssitreenejä ja kannattaakin! Lihaskuntotreeniä hieman lisää niin se on siinä!

  DIM:ä voi syödä vaikka käyttääkin e-pillereitä. Ei siis vaikuta raskaaksi tulemiseen.

  Rrrtista: perjantaina 17.8 saat ruokaohjelasi. Malta siis vielä heti =)

  Neuvoton: odota, että Lite alkaa ja ota IOn Shape ryhmä. Tarvitset hiilaria enemmän, jotta juoksu kulkee. Mutta sen lisäksi ehdottomastoi lihaskuntotreeniä!

  Hevis: Ota Liten In Shape alle ja siitä sitten Advanced perään! Lihaa tulee varmasti ja sen päälle on vielä Advanced dieetti. Advanced tapaamisisessa voit näyttää mulla tai Bullille (joka tekee kisadieetit) kuntosi niin arvioidaan mahdollinen kisaamisajankohta.

  Rookie: SD:lle tulee jatkopala SD extra. Opastamme myös niin, että jokainen pääsee jatkamaan omillansa. Mutta kovin moni jää meihin koukkuun =) Foorumilla tavataan!

 89. Rokkimimmi August 14th, 2012 4:09 pm

  Hei!

  Olen kahden vaiheilla onko SD se juttu, johon minun kannattaa tulla mukaan.

  Olen 150 cm “pitkä” ja paino 51 kg. Painoa on se pari kiloa enemmän mitä haluaisin. Se mitä haluaisin olisi saada rasvaa pois ja lihakset parempaan kuntoon. Harrastan balettia kerran viikossa, tanssia sen toisen kerran, jolloin teen myös vähän lihaskuntoa. Lisäksi pyöräilen töihin pari kertaa viikossa yhdestä lenkistä tulee matkaa noin 30 km.

  Olen käynyt kuntosaliohjauksessa joskus “satavuotta sitten” enkä usko, että ohjelmassa on mitään sellaista mikä veisi minut nykyiseen tavoitteeseeni (ne ihanat Madonna-käsivarret). Luulen myös että ruokailuni kaipaa ohjausta ja jotain pohjaa, jonka avulla homman saisi käyntiin ja oikeille raiteille.

  Olisiko SD minulle sopiva juttu, mitä olet mieltä? Onko ruokavalio sellainen, että sitä voi noudattaa myös muu perhe? saako tähän vinkkejä sitten q & a-palstan kautta?

 90. krrista August 14th, 2012 5:16 pm

  Hei Jutta, voiko tuon Dietmixin korvata Soija90:llä (Esim. mehuun sekotettuna jotta hiilarit nousee)? Minulla ei ole terveydellisiä syitä miksi en voisi Dietmixiä käyttää, mutta Soija90 on aika paljon edullisempaa.

 91. Rookie August 14th, 2012 6:05 pm

  Hei! Vielä sellainen jäi kysymättä, että tuleeko SD:ssä vain yksi ruokavalio ja treeniohjelma jota toteutetaan koko 6vk:n ajan, oli tavoitepudotus mikä tahansa vai vaihtuuko ruokavaliokin jos vaikka esim. aluksi on tavoitteena alle 10kg mutta vaihtaakin kesken kaiken 10-20kg:n?

 92. Kiowat August 14th, 2012 9:52 pm

  Ilmottauduin mukaan Superdieettiin ja mietinkin nyt että tarviiko ruokia punnita?Et pitääkö ennen maanantaita lähteä ostamaan vaaka=)

 93. JT August 15th, 2012 9:02 am

  Ilmoittauduin maanantaina alkavaan superdieettiin ja mietin tässä nyt seuraavaa:
  Käyn kuntosalin ohjatuilla tunneilla 3-4 kertaa viikossa mm. stepaerobic, stepbody, pump, rvp ja noiden lisäksi koiran kanssa ainakin 2 puolen tunnin reipasta kävelyä päivässä, työmatkat näin kesäisin kuljen pyörällä n. 10min/ suunta. Toki en nyt vielä tiedä minkälainen saliohjelma on tulossa, mutta onko edellämainittuja mahdollista jotenkin pitää seuraavat 6 viikkoa mukana? Ettei niistä tarvitsisi luopua? Toki uuttakin olisi mukava kokeilla ja vaihtelu piristää aina.
  Tahdon pudottaa n. 8kg vaikkakin olen normaalipainoinen, mutta kesän herkuttelu ja “mässääminen” on tuonut pylleryyttä ja haluan timmiksi.
  Alkua odottaen!

 94. Kata August 15th, 2012 9:15 pm

  Hei! Osallistuin tänä vuonna GFG:hen, Liten ylläpitäjiin ja SD:hen. Pituutta on 167 cm ja painoa oli vuosi sitten 67,8 kg ja juhannuksena 58,9. Painoa tuli lomalla muutama kilo takaisin ja nyt olen aloittanut SD:n ruokailut ja miesten Lite treenit ja painoa on tullut hieman lisää. SD treenit olivat tehokkaita, mutta vaikeita toteuttaa salilla (varata pitkäksi aikaa esim. tankoja jne.). Toiseksi sain itseni totaalijumiin selkä-pakara -akselilta ja ei meinannut hierontakaan auttaa. Eli perinteinen treeni soveltuu paremmin.
  Nyt mietin, että saanko oikeasti mitään uutta Litestä verrattuna ylläpitäjä Liteen? DIM on käytössä.

 95. Hande August 17th, 2012 7:13 am

  Miten pitkään Liteen voi vielä ilmoittautua? Ehtiikö esim. 31.8 vielä mukaan?

 96. Keiju August 17th, 2012 8:00 am

  Tilasin Estro DIM:ä Body Actionin verkkokaupasta. Annostukseksi sanottiin 1-2 kapselia 2 kertaa päivässä. Millaista annosta suosittelet? Minulla ei ole ylipainoa, mutta löysää on pakaroissa ja reisissä jonkin verran. Kuinka pian voin odotella DIM:n tuloksia? Onko DIM:ä turvallista käyttää jatkuvasti vai onko parempi käyttää sitä kuureina? Kiitos Jutta! <3

 97. sanna August 17th, 2012 11:27 am

  Hei! Voisinko saada jotain esimerkkiä siitä, millainen ruokavalio tuohon superdieettiin kuuluu ja minkä verran liikuntaa? Esim. joku esimerkki yhden päivän ruuista. Mietin liittymistä mutta haluaisin vähän lisäinfoa.

 98. Minttu August 17th, 2012 2:09 pm

  Hei Jutta! :)

  Onko osittainen imetys este osallistua superdiettiin?

 99. Beach August 17th, 2012 7:10 pm

  Hei Jutta!
  Olen 166/57. Painoa haluaisin tiputtaa n. 2kg, mutta ennen kaikkea timmin kiinteän vartalon, ylimääräiset rasvat pois. Jalkoihin lihasta/kiinteemmät ja pepun pyöreämmäks?

  Mitä teidän nettivalmennuksista suosittelisit? :)

 100. Jutta August 18th, 2012 6:19 pm

  Rokkimimmi: SD ruoat on sellaisia, että koko perhe voi niitä syödä. Kunhan vaan tsekkaat itsellesi sopivan annpksen. Muun perheen ruokai voi sitten maustaa kastikkeilla kun omat dieetti eväät on erillään. Uskon, että SD sopisi sulle rittäin hyvin!

  Rookie: Sd ohjelma päivittyy joka viikko uusiksi!

  Kiowat: Suosittelen lämpoimästi vaakan ostoa. Ei tule sitten syötyä liikaa eikä liian vähän! Ei kun kauppaan siis!

  JT: tähän vastaamme maanataina kun Q&A aukeaa :)

  Kata: Liteen tulee kokonaan uudet treeniohjelmat ja ruokavaliot, että uskon että saat!

  Hande: ehtii hyvin, ilmoittautuminen on auki syyskuun pari ekaa viikkoa.

  Keiju: DIM voi olla käytössä pidemmänkin ajanjakson. Ota 2+2 päivässä. Kun eka pirkki on lopussa huomaat taatusti eron!

  Sanna: perusruokaa proetiinipainotteisesti. Kanaa,lihaa, kalaa, vihanneksia, joitain lisäravinteita halutessasi ja vähän hiilaria myös ryhmästä riippuen. Treeni ohjelma on keirtoharjoitteluohjelma, joka tehty polttamaan rasvaa.TOIMII!

  Minttu: ei ole, kunhan kysyt apua q&a palstalla ruokamäärän muuttamiseksi.

  Beach: Lite In Shape!

 101. Jenny August 18th, 2012 9:08 pm

  Hei, täällä 17-vuotias tyttö kiinnostunut kuntoilusta ja kuntosaleista! Ihailen sinun kroppaa vaikka se ei nyt ole minun tavoitteeni nyt tällä hetkellä! Ehkä sitten aikuis-iässä!

  Kerron oman mielipiteen ensin dieeteistä. Minun mielestä se ei ehkä sovi minulle, koska olen omasta mielestäni aika normaalipainoinen. Ne sopii paremmin aikuisille!
  Terveellisillä elämäntavoilla ja liikunnalla saa paljon aikaan! Paino tippuu jonkun verran ainakin minulla!

  Kuntoilun puoleen:
  Minä poljin viime viikon aikana n. 50 kilometriä. Kannattaako minun jatkaa kuntosalilla käyntiä kun tulee talvi?
  Minä ainakin viime talvena rakastin sitä, koska huomasin että tulee vähän “papua”

  Kiitos, jos vastaisit!

 102. minnuli August 19th, 2012 11:00 am

  Hei Jutta, mietin sd-ryhmään liittymistä. Olen 156/54. Olen aika tyytyväinen lihaksistooni, mutta höttöä on lihasten päällä käsissä ja reisissä erityisesti. Mietin miten mulla onnistuis dieetti. Työni vuoksi syön keskuskeittiön lounaan päivittäin. Haluaisin kaunista muotoa käsiin ja takamukseen. Ikää on 44, vieläköhän läski pikkuihmiseltä liikahtaa? Kun on jo normaalipainoinen ja pieni, mietityttää kuinka vaativaksi ohjelma menee, että sais muutaman kilon rasvaa pois. Maksimissaan tarkan ruokavalion noudattaminen on kohdallani kestänyt 1,5 vuorokautta. Olen semmoinen herkkupeppu, ettei toista.

 103. MP August 19th, 2012 12:41 pm

  Moi Jutta!

  Ensiksi iso kiitos ohjeista ja tsempistä Fitfarmille, takana SD + SD Extra ja -10 kg :D

  Matka jatkuu LITE:ssa, minäkin kysyn neuvoa LITE:n ryhmän valintaan. Eli lähtötilanne pituus 157, paino nyt n. 58 kg, ylävartalo ok, mutta alavartalopainotteisuus vielä vaivaa.. Rasvaa tiputettavaksi vielä riittäisi joitakin kiloja. Eli ryhmäksi laihduttajat vai in Shape?

 104. Sara August 19th, 2012 12:44 pm

  Hei!

  Olen 159cm/55kg. Mietin Lite in Shape ryhmään liittymistä. Olen kasvissyöjä. Onko mahdollista saada syömisohjeet kasvissyöjälle soveltuvaksi?

 105. Pyllerö August 19th, 2012 3:16 pm

  Heippa Jutta!
  Tuo DIM kuulostaa hyvältä(toivottavasti onkin :D ) koska itse olen koko ikäni kärsinyt isosta pehvasta ja isoista reisistä ja yläkroppa on kuitenkin pieni :(
  Olen tällähetkellä vielä gfg dietillä (pitäisi saada raskauskiloja pois vielä 5kg) niin mietin että uskallanko ottaa tuota DIMiä tälläkin ruokavaliolla vai onko tuo liian “tujua”?
  Kiitti!

 106. Sweet August 19th, 2012 7:59 pm

  Heips!

  Mitä ryhmää suosittelisit minulle? Olen 33-v.nainen, joka on koko aikuisiän (ja jo sitä ennenkin) taistellut kilojen kanssa. Painoa olen pudottanut kymmeniä kiloja… mutta aina ne on tulleet takaisin jossain vaiheessa.
  Vuodenvaihteessa 2012 aloitin 102,5 kg pudottamaan ja tällä hetkellä painan 85,5 kg. Olen 168 cm. Tavoitteeseen on matkaa 16 kg.
  Salilla olen käynyt aktiivisesti vuoden alusta lähtien. Kovempaa treeniä olen vetänyt huhtikuusta saakka. Salikäyntejä viikossa 3-6 kpl kolmijakoisella ohjelmalla ja niin suurilla painoilla kuin mahdollista. Tähän salitreeniin olen hurahtanut ja hyvä niin. Lisäksi kävelylenkkejä ja pyöräilyä. Tavoitteena liikkua 7 h viikossa ja kuluttaa 3500 kaloria.
  Sopisiko minulle Superdieetti vai Liten laihduttajat ja miten nämä eroavat toisistaan?
  Kiitos!

 107. Päivänsäde August 19th, 2012 8:33 pm

  Dim? Saisiko tuotteesta hiukan infoa? Milloin kannattaa käyttää? En vielä ole uskaltanut liittyä kun pelkään etten saa syötyä ohjelman mukaan? Olen päiväkodissa töissä ja siel
  Sääntö että syödään lasten kanssa samaa ruokaa. Maanantaina aloitan kuntoilun elixiaaaa. Nyt olen vain kotona lenkkeillyt ja jumpannut. Kokoni on 172 ja paino 68kg.

 108. Enna August 20th, 2012 8:21 am

  Moikka Jutta ja Ari!
  Joko olette tutustuneet tälläiseen artikkeliin?
  http://wikiliikkuja.wordpress.com/2012/08/17/tyhjalla-mahalla-aamuaerobinen/

 109. Hetta August 21st, 2012 11:43 pm

  Moikka!
  Treenasin alkuvuodesta vielä todella kovaa ja tuloksia tuli hyvää vauhtia, keväällä kuitenkin opintojen loppukiri ja täyspäiväinen työ veivät kaiken ajan treenaamisesta ja kovalla työllä muokattu kroppa hävisi kauhistuttavan nopeasti. Heinäkuusta asti olen taas saanut treenattua 6 kertaa viikossa (joista 4-5 kuntosalilla) ja tuloksia on kivasti tullut, mutta minulla on ongelma: Teen tällä hetkellä lähes pelkkää iltavuoroa klo 14-22 enkä saa aamupäivällä voimaharjoittelusta tarpeeksi irti. Töiden jälkeen en jaksa enää muuta liikuntaa kuin koiran kanssa hyvä lenkki ja maate. Löytyisikö jotain niksejä, joilla aamutreenistä saisi yhtäpaljon irti kuin illalla suoritettavasta puntista? Tuntuu että kroppa on aamulla vielä hiukan väsynyt ja puntti sujuu parhaiten vasta klo 17 jälkeen.. Turhauttavaa jossei reenin päätteeksi tunne reenanneensa täysillä vaikka on yrittänyt täysillä tsempata itseään, tiedät varmasti mistä puhun,vai? Kiitos jos ehdit vastailla!

 110. sipe August 22nd, 2012 1:11 pm

  Advancedista kysyisin jo hyvissä ajoin: käyn nyt salilla jossa on ns. vaakaprässi eikä hackia eikä sitten kulmasoutulaitetta ja mietinkin kun tammikuussa menee ko vuosijäsenyys umpeen että yritänko jälleenvuokrata marraskuusta alaken ja vaihdan salia vai onnistuuko korvata jollai, muuten oon ko salista tykänny, etenkin kun talvella saa lämpimään ja ilmaiseen parkkihalliin auton :)

 111. Keiju August 23rd, 2012 6:29 am

  Heippa taas! Olen nyt käyttänyt Estro DIM:ä maanantaista. Kuuluuko asiaan, että minulla on pahoinvointia, näppyjä tulee kasvoihin ja lihakset tuntuvat kipeämmiltä ja jotenkin tukkoisemmilta? Meneekö tämä ohi? Olen nyt käyttänyt suosittelemaasi annosta 2×2. Kiitos! :)

 112. smppu August 26th, 2012 10:05 pm

  Mikä se päätön lupaus kesemmäl oli et tänne alkais tulee tiuhempaa tekstii? ois mukava iltasinlueskella..

 113. Tikru August 30th, 2012 8:57 pm

  Lisää päivityksiä tosielämästä, kiitos! Ja mielellään paaaaaaljon tiheämin. Aika hidas tämä kerran kuussa-tahti.

 114. Neuvoton August 30th, 2012 9:24 pm

  Neuvoit mua aikaisemmin valitsemaan in shape ryhmän viikossa olevien 3 juoksulenkin vuoksi. Tähtään puolikkaan juoksemiseen 22.92012 ja sen jälkeen vähennän varmasti juoksemista 1-2 lenkkiin viikossa ja keskittyisin saliin enemmän. Jos valitsen nyt tuon in shapen niin voiko sen vaihtaa sen 22.9 jälkeen pudottajiin? Vai pitäisikö mun kuitenkin ottaa heti alusta vaan tuo pudottajien ryhmä? Pudotettavaa on vielä 5-8kg.

 115. Kristel September 2nd, 2012 3:34 pm

  Moi,

  LITE / In shape ruokavaliossa 45-50g riisiä – onko kuivapaino vai keitettynä?

  Kiitos.

 116. tytöntyllerö September 2nd, 2012 5:22 pm

  voiko 15v. tyttö aloittaa “rankan” kuntosaliharjoittelun? se kuulemma haittaa kasvua, mutta voiko jotain muuta tapahtua muutakuin jäädä sitten vähän lyhyemmäksi? olen n. 163cm pitkä eikä minua haittaisi ollenkaan jos tähän pituuteen jäisin. harrastan vielä sellaista uhreilulajia jossa lyhyys on jopa ihan hyväksi:D tavoitteena olisi joskus sitten hamassa tulevaisuudessa ja täysikäisenä osallistua joihinkin fitness-kisoihin ja harjoittelun haluaisin aloittaa tietenkin ajoissa;)

 117. Jutta September 5th, 2012 10:06 am

  Dim on loistava tuote. 2+2 annostus on hyvä ja alussa voi olla tuntemuksia, mutta katoavat kyllä käytön aikana. Lisätietoa löytyy http://www.bodyaction.fi ja laittamalla hakuun sanan DIM.

  Kaikissa verkkovalmennuksissa on foorumi, jossa minä ja muut teamin jäsenet vastaamme. Vastauksen kaikkii kysymyksiin saa aina viimeistään seuraavana päivänä. Kristel, seuraa siis footumia! Mutta punnitaan raakana!

  15 vuotias voi treenata salilla! Tänä vuonna ksiataan muuten body fitness juniori sarjoissa ja kisaajat ovat 15-16 vuotiaita. Meillä ei ole valmennukseesa kisamielessä niin nuoria, ja hieman skeptisesti suhtaudunkin. Mutta perustreeaaminen on ok!

  Enna: artikkelin kirjoittaja Juha Hulmi on personal trainer koutuksemme luennoitsija. Asioista voi olla montaa mieltä ja Juhankin perustelut ovat ihan hyviä =)

  Sipe: ei tarvitse vaihtaa salia. Foorumilla katsotaan sulle korvaavat liikeet!

  Superdieetti onkin jo alkanut, mutta Liteen ehtii hyvin mukaan! Pikkujouluksi saa kroppansa paljon parempaa kuntoon!!

 118. Nanna October 18th, 2012 10:00 am

  Hei Jutta

  Minulla on ollut ollu Estro Dim käytössä jo muutaman kk. ja hyvä tuote on, mutta joudun tässä jonkin ajan kuluttua leikkaukseen ja nyt kysyn, että voinko jatkaa Dimin syömistä vai pitääkö jostain syystä se lopettaa, ennen leikkausta? Saattaa olla hassu kysymys, mutta pakko kysyä. :)
  En pysty syömään mitää maitotuotteita,eli ei laktoosia ja maitoproteiinia. Soijaproteiini aiheuttaa myös vatsakipuja. Mitä voisin syödä että saan tarpeeksi protskua? Treenaan 3-4 kertaa vk. :) Nanna

Leave a reply