GoJuttaGo.com

2 days out

Torstai päivä lähti tuttuun tapaan liikkeelle kuntosalilta. Minä jäin tekemään töitä, koska kaksi treeniä päivässä on minulle liikaa. Varsinkin, kun muutenkin “mummo-jumppaan” välilevynpullistuman takia.

GEE_18102012_pose1

Kommuunissamme minulle on langennut ruanlaitto ja tiskivuorot. Manchesterin ruokakaupoista löytyy erinomaiset valikoimat tuotteita ja ostoskoriin on sujahtanut kanaa, kanaa ja taas kanaa. Riisikakkuja, riisiä ja pastaa on myös kannettu kassikaupalla.

Päivällä jokainen hakkaa konetta ja Bull on aloittanut suunnitelmat ensi tammikuun FitFarmin nettivalmennusten suhteen.  Tulossa huippuvalmennuksia, sen takaan! Tässä FitFarmin päävalmentaja työntouhussa : )

BULL_18102012

Ari taas puolestaan on lisäillyt uusia kuvia Body Actionin verkkokauppaan. Tällä viikolla kuvattiin uutta BDA talvimallistoa ja Bia Brazilin uutuuksia. Uutena mallina oli ihana viime vuoden Miss Suomi Sara Sieppi. Tälläisiä herkkuja on sinne siis pian luvassa.

7O1I5081 7O1I4992

Kilpailijalistan mukaan Sportexpoon on  ilmoittautunut 35 kilpailijaa. 21 heistä on Arin sarjassa ja loput pienemmässä luokassa. Listalla on todella kovia nimiä ja jos nyt minun matikkaani on luottaminen, niin 8 heistä on ollut tänä vuonna Olympiassa. (Korjatkaa jos olen väärässä.) Eli laadukasta lihaa on tarjolla!

Suomen kisan suvereenisti voittanut Rolley Winklaar saa tehdä kaikkensa, jos meinaa laittaa kampoihin huippumiehille. Finaalin line up tulee olemaan kova!

Arin viimeistelyt ovat sujuneet suunnitelmien mukaan. Jaloissa kireys on huippu ja Lahden kisaan on tapahtunut jätti edistyminen. Olen tosi tyytyväinen, että kaikki on mennyt kohdilleen.

GEELEGS_1

Perjantai aamu on valjennut ja lähdemme tekemään viimeistä jumppaa salille. Palataan pian taas!

-Jutta-

2 comments

2 Comments so far

  1. Japeli October 19th, 2012 1:47 pm

    Nyt on kunto kohdallaan Godzillalla!

  2. krista October 22nd, 2012 11:46 pm

    Arin pohkeet on kyllä ihan huiput! :D

Leave a reply