GoJuttaGo.com

Ensimmäinen kisapäivä

Kisat lähestyvät ja Arin kunto sen kuin paranee. Nyt Godzilla on parhaimmillaan!

GEE_20102012_3

GEE_20102012_1

Vertailut tulevat kestämään pitkään, sillä sarjassa on 25 ukkoa. Tätä ennen käydään 212 sarja ja todella tyly bikini Pro-sarja, jossa on vain kolme kilpailijaa! Syy tietysti siinä, että suurin osa ammattilaisbikini naisista asuu rapakon takana. Annaa täällä siis kaipaltaisiin : )

Jokainen päänahka, jonka Ari huippujoukosta pystyy kaatamaan on plussaa. Tärkeintä tässä vaiheessa on se, että nyt ei jää mitään selittelyä kunnon suhteen. Olen vakuuttunut siitä, että nyt on revitty irti lähes 100 % se, mitä pystytään.

Ari on tehnyt kovasti töitä viimeiset viikot Bullin ohjeilla. Samalla täytyy tietenkin sanoa, että Bullin ammattitaito pääsee kyllä nyt esille. Tiedoksi, että ensi vuoden Bullin valmennuspaikat alkavat olemaan täynnä, joten jos meinaat kilpailla (bikini, BF, CBB, kehonrakennus) vuonna 2013, niin yhteyttä kannattaa ottaa asap.

Olen tässä vaiheessa huojentunut, että pitkä dieetti alkaa olemaan loppusuoralla. Ns. loppukliimaksi on kokematta ja se alkaa tänään Suomen aikaan klo 21. Kilpailijanumeroita ei ole vielä jaettu, mutta eilisessä kisakokouksessa Ari huudettiin ilmoittautumaan Jacksonin jälkeen, joten olisi hienoa, jos Arin paikka olisi line upissa hänen vieressään.

MEETING_20102012

Bullin kanssa vierailimme messuilla uusia tuulia haistellen. Arille on Pro Tania on levitetty muutama kerros, mutta varsinaisen kisavärin Bull vetäisee vasta lavan takana Dream Tanilla. Nyt on aika lähteä taas kokkailemaan.

Huomenna kirjoittelen tunnelmia, kun alkukilpailut saadaan tänä iltana päätökseen. Loppuun vielä Bullin vääntöä :)

BULLHABA_1

-Jutta-

6 comments

6 Comments so far

 1. Marko Savolainen October 20th, 2012 4:33 pm

  Älyttömästi tsemppiä Arille!!! Hienoa, että kuntoa on saatu parannettua. Nyt vaan hyvällä asenteella lavalle, ihmisiä ne kaikki ovat :)

  T: Marko Savolainen

 2. Kristian Väisänen October 20th, 2012 4:54 pm

  tzemppii arille kisoihin !! :)

 3. Maasu October 20th, 2012 4:57 pm

  Ah, pakko kyllä nyt kommentoida Arin villasukkia! Älyttömän ihanat ja hauskat! :D Paljon tsemppiä lavalle! :)

 4. Keiju October 20th, 2012 5:11 pm

  Tsemppiä! Pidetään peukkuja Arille! Söpöt nuo villasukat… ;)

 5. Eki October 20th, 2012 7:17 pm

  Zemiä Arille ja tervetuloa BTW Turkuun :) , nautiskelkaa koko rahan edestä viikonlopusta sillä tuohan on juuri “jälkiruoka” minkä vuoksi kaikki tehdään IMO.

  BOOM!

  Light’s OUT

 6. Ari October 21st, 2012 12:48 pm

  Villasukat on Limited Edition BODY ACTION villasukat. Vain yksi pari on noita maailmassa!! Sikahienot ja TODELLA LÄMPIMÄT!

Leave a reply