GoJuttaGo.com

Miten onnistuisin dieetissä?

Heipparallaa,

Iltasanomien blogista jättäydyin ansaituille tauolle, mutta täällä homma jatkuu. Tänne voin kirjoittaa ihan mitä halua, joskin kyllä aika rankkaa tekstiä välillä päästelin IS:ssakin : )

Haluaisin kertoa nyt kevään korvalla tärkeästä asiasta: miten onnistua dieetissä?

Minä olen itse aivan tavallinen ihminen. Psyykkeeni ei ole diettaamisen suhteen mitenkään erikoinen. Miten ihmeessä sitten pystyn noudattamaan dieettiä pilkun tarkasti lipsumatta siitä?

Ensinnäkin, olen valmis aloittamaan! Kukaan muu ei pysty saamaan minulle tunnetta siitä, että pitäisi alkaa dieetille. Halu tulee täysin itseni sisältä. Sitä ei voi myöskään pakottaa tulemaan väkisin. Se tulee, jos on tullakseen :) Tiedät kyllä itse, oletko valmis aloittamaan.

Jos peilikuva, yleiskunto tai terveydentila sen vaatii, niin olet valmis!

Ensimmäinen asia, joka on tehtävä on PÄÄTÖS! Tästä aiheesta olen kirjoittanut ennenkin, eli kelailehan kirjoituksia taakse päin. Varsinkin tuossa 2009/2010 vaiheessa tuli kirjoitettua hyvinkin aktiivisesti omalla kisadieetilläni näistä aiheista. Tässä myös linkki IS artikkeliin.

Päätös kannattaa tehdä kirjallisena ja mahdollisesti myös julkisesti. Kun kerrot tuttavapiirillesi “Ilmoittauduin mukaan siihen Juta Superdieettiin ja meinaa nyt mennä 6 viikkoa tiukasti ruokavalion mukaan”, voit olla varma, että kysymyksiä “miten menee” alkaa satelemaan!

Heikkona hetkenä voit ajatella, että kateelliselle naapurin mammalle et anna sitä iloa, että hän voisi myhäillä “arvasin, että ei siitä ole mihinkään. Pitäköön makkaransa, niin teen minäkin.”

Mutta sitten se tärkein asia: TARKAT OHJEET. Olen kokeillut useita kertoja elämässäni laihduttaa ilman tarkkoja ohjeita. Ja huonolla menestyksellä. Mutta, kun saan käsiini gramman tarkkuudella annetut ohjeet, niin onnistun 100 % varmuudella!

Syön vain sen, mitä oheessa sanotaan! Siinä on turha naukua, että nyt tekee mieli jotain. Tai että nyt heikottaa, pitäisi varmaan ottaa yksi voikkoleipä =). Syön vain sen, mitä ohjeessa sanotaan ja tiedän,  koska 1-2 tunnin tarkkuudella on seuraava ruoka-aika.

Kun oheet ovat ammattititoisesti laaditut, voit laittaa aivosi narikkaan! Me hoidamme suunnittelupuolen. Sinä toteutat ja nautit upeista lopputuloksista.

Seuraava Superdieetti starttaa nyt. Siihen on hyvä ilmoittautua mukaan, jos on perussuomalainen nainen tai mies.

fitfarm_superdieetti3

Jos olet kovaa treenaava, niin tsekkaa ihmeessä FitFarmin sivuilta muut kevään valmennukset, sillä aikas kyytiä on tulossa niin Liten kuin Bikini Challengen puolella.

Nyt kannattaa laittaa stoppi ähmimiselle! Älä siirrä dieetin aloitusta! Aloita nyt, sillä Vappuna olet jo useita kiloja kevyempi! 6 viikon Superdieettijaksossa ihmiset ovat pudottaneet painoaan yli 20 kiloa! Keskimääräinen pudotus on 7,5 kg.

Aurinkoa ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Tässä meidän perheen pääsiäsitunnelmia.

IMG_0236

3 comments

3 Comments so far

 1. Anna March 31st, 2013 8:29 pm

  Ihana Jutta! :) Joka puoleltahan sua tulee seurattua, mutta kiva palata tännekkii lueskelemaan juttujasi :) ) Kuule, osaatko kertoa mikä noista teidän Fitfarmin kuntopaketeista sopisi mulle, ku en oo mikää kehonrakentajan ammattilainen, enkä laihduttaja. Vaan nainen, joka haluisi lisää lihasmassaa ja kohottaa kuntoansa. Ruipelosta ollaa joskus lähdetty. Ny jo paremmalla mallilla ollaan, mutta kotikonstit ei tahdo enää riittää tai oma tieto-taito.

 2. K.V April 1st, 2013 11:52 am

  On hienoa, että jaksat kirjoitella näitä! Näistä on varmasti monille apua, joten älä lopeta sitä mitä teet :)

 3. Susanna April 7th, 2013 12:21 pm

  Hienoa päästä tosiaan lukemaan myös täältä näitä innostavia kommentteja. Ihanaa, että teillä on oikeasti innostusta ja osaamista saada ihmiset tekemään jotakin itselleen :)

  Itse olen normaalipainoinen, mutta rasvaa reisissä ja takamuksessa. Lihasmassaa haluaisin lisää ja samalla polttaa sitä rasvaa niin olen pähkäillyt pääni puhki mikä treenimuoto olisi minulle paras; superdieetti, weight loss vai in shape? Tykkään perinteisestä salitreenistä. Voiko in shape-ryhmässä päästä myös rasvasta pois tai tiputtaa painoa; tosin jos lihasta saa rasvan tilalle niin sillä painolla ei taida olla niin väliä:)

Leave a reply