GoJuttaGo.com

Toosa TV – hih =)

Minä osaan nauraa itselleni. Se on oikein terapeuttista ja rentouttavaa, kun saa nauraa käkättää ääneen itselleen. Tänään oli taas sellainen hetki, kun tsekkasin Toosa TV:n tekemän ohjelman Jutta ja puolenvuoden Bull´imia dieetistä.

Mitä mieltä muuten olette, pitäisikö Bullia näyttää enemmän seuraavalla TV-sarjakaudella?

Osa rakastaa suoria kommentteja. Osa taas sanoo, etä ei noin voi sanoa. Katsoisi itseään jne. Mutta se mikä ohjelmassamme on hyvää, niin jokainen on juuri sellainen kuin oikeasti on! On ihanaa, että mulle ei käsikirjoiteta sanoja suuhun, vaan saan sanoa juuri sen miltä tuntuu.

Siksi kai ohjelma olikin niin suosittu. Jos haluat muuten vielä hakea mukaan, niin Livin sivuilla on ilmoittautumiskaavake. Ja vinkiksi, että jos perheessä on enemmänkin porukkaa, jotka kaipaavat apuamme niin kertokaa ihmeessä!

images

Ja jos haluat grillata ensi kesänä muutakin kuin vatsamakkaroita, niin apua on toki kaikenlaisille ihmisille tarjolla FitFarm.fi sivuilla. Dieetillä ollessa ei tarvitse grillaamista unohtaa, sillä broileri, vähärasvainen liha ja kasvikset valmistuvat siellä erinomaisesti. Eli tekosyyt nurkkaan ja dieettaamaan!

Aurinkoista viikkoa kaikille!

-jutta-

6 comments

6 Comments so far

 1. Sini April 5th, 2013 1:21 pm

  Bullia vaan ruudun täydeltä!!
  Vaikka ei ole Jutassakaan valittamista..ihana oot sinäkii!

 2. Talvikki April 6th, 2013 8:09 am

  Enemmän Bullia toivotaan täälläkin! Välillä olen kieltämättä miettinyt, että voiko noin sanoa.. Mutta toimii ehdottomasti paremmin kuin turha kiertely. Katsoin Toosa Tv:n jakson.Yleensähän ne ovat tosi hauskoja, tuo ei mun mielestä ollut. Menty mistä aita matalin ?

 3. spellcaster April 6th, 2013 8:34 am

  Ehdottomasti Bull mukaan! Hienoa että joku uskaltaa sanoa asiat suoraan niinkuin ne on, päänsilittelyt ei auta.

 4. Anu April 21st, 2013 10:14 am

  Minunkin mielestäni ehdottomasti Bullin pitää olla siinä enemmän mukana! Hän on niin huippu! Kyllähän ohjelmaan lähtijöiden luulisi tietävän tai arvaavan mitä kaikkea kommentteja Bullilta voi tulla..ainakin jos on vähäänkään seurannut ohjelmaa.Ja myös Jutta tietty ja muut kumppanit mukaan. Se ensimmäinen kausi oli ehkä vähän parempi, kun siinä oli mielestäni enemmän teitä valmentajia mukana.

 5. kromi April 23rd, 2013 7:07 am

  Joo ehdottomasti Mentulaa mukaan. Se on melkein sarjan parasta antia hänen kommentit…

 6. Sirpa April 26th, 2013 11:01 am

  Tämän kauden loppujaksoissa oikein odotti Bullia, kun häntä ei näkynyt yhtä paljon kuin ensimmäisissä jaksoissa :-) Joten ehdottamasti ensi kaudella enemmän mukaan!!

Leave a reply