GoJuttaGo.com

WWW.FITFARM.FI AVATTU

Olipa loistava tapaaminen Yliopistolla. Sali oli täynnä ihmisiä ja saimme aikaiseksi todella mielenkiintoisen panelikeskustelun. Bull vastasi kysymyksiin omalla suoralla tyylillään ja paikalla oli myös Bullin taustavaikuttaja ja valmennusalan pro Jani Ihalainen, sekä Fastin toimitusjohtaja Olli Suominen. Kiitokset niin osallistujille kuin vastausten antajillekin. Paikalla olleet tapasivat myös Sadun, joka tulee olemaan ainakin kesän ajan Fitfarm teamissä mukana.

GojuttaGo-projekti on paisunut suuremmaksi, kuin ikinä osasin odottaa. Bullin kanssa toteutettu 4 viikon jakso oli tarkoitettu tutuille ja puolitutille ihmisille, mutta yhtäkkiä siinä olikin mukana paljon ventovieraita ihmisiä. On selvää, että oma pikku blogini ei enää ole toimiva paikka jatkaa tästä eteenpäin. Näin ollen oman kisadieettini viime metreillä on synnytetty FITFARM.

Jatko toimenpiteet 4 viikon projektillemme ovat seuraavat: Lyöt hanskat tiskiin ja alat pylleröimään – en suosittele. Jos näin tapahtuu, voit aloittaa ilmaisen Fitfarm.fi sivun kautta toteutettavan Go Fat Go -haasteen syksyllä uudestaan. Niille, jotka haluavat jatkaa projektiaan, olemme suunnitelleet edullisen valmennuspaketin Fitfarm LITE:n. Jatkat 10 viikkoa valmennusta sellaisessa ryhmässä, jonka valitset. (Laihduttajat, ylläpitäjät  ja aktiiviliikkujat) Saat salasanat Fitfarm Forumille, jossa voitte jutella fiiliksistä ja enää ei tarvitse odotella, että minä julkaisen tekstit : ) Saat omaan sähköpostiisi treeni- ja ruokavalio-ohjeet, joita muutetaan jakson aikana. Lisäksi apunasi ovat uudet treenivideot, jotka kuvaamme ensi viikolla saliohjelmiin ja kotitreeneihin. Saat myös joka viikko minulta motivointivideon. Jatkovalmennus maksaa 1,20 €/pv, eli 89 €. Kuten ymmärrätte, forumin luominen, ylläpitäminen jne. vaatii aikaa ja rahaa ja siksi olemme päätyneet pieneen korvaukseen. Tulemme myös vastaamaan yleisiin kysymyksiin foorumilla, toisin kuin täällä blogissa.

Jos jollain ei ole tuota 89 €, otamme 10 henkilöä mukaan ilman korvausta. Laittakaa tästä hakemus info@fitfarm.fi. Tämä mahdollisuus on siis tarkoitettu niille, joilla ei oikeasti ole rahaa 1,20 €/pv. Näitäkin ihmisiä on, emmekä halua unohtaa heitäkään. Pyydän myös lähettämään onnistumistarinoita 4 viikon jaksosta. Eli jos voit antaa kasvosi Fitfarmin sivuille ja saamme kertoa lyhyesti tarinasi, jätä infoa samaan osoitteeseen. Soitan kesäkuun aikana ja otan muutaman rivin kommentin sinulta. Kiitos jo etukäteen!

Lite starttaa 7.6  ja ohjeet saat s-postiisi 5.6. Seuraavan viikon voit noudattaa gojuttago:n ohjetta ja 6.6 voit syödä ihan mitä haluat ja treeneistä pidät lepoa! Lisäksi tarjolla on henkilökohtainen Fitfarm PRO -valmennus, jossa perehdymme taustoihisi ja räätälöimme ohjelmasi sen mukaan. PROlaisille team vastaa 48 tunnin kuluessa omaan sähköpostiisi esittämiisi kysymyksiin. Ja sitten on vielä personal training vaihtoehto, joka on mahtava tilaisuus päästä parhaan kaksikon VIP-listalle :)

Lukekaa näistä lisää Fitfarmin juuri avatuilta hieman keskeneräisiltä sivuilta ja ilmoittautukaa mukaan heti. Jos päätämme yhteisen matkamme tähän, haluan kiittää ja onnitella teitä! Olette inspiroineet minua ja minä teitä! Ihana Win-win-tilanne! Minun on aika lähteä tekemään kisavalmisteluja ja huomenna koitan saada jonkun kuvan tänne aikaiseksi, jotta muistatte pitää peukut pystyssä lauantaina.

IMG_3860

- Jutta

99 comments

99 Comments so far

 1. Anni May 27th, 2010 4:35 am

  Onpa hyvin suunniteltu, ja toteutettu. Tästä en oikeastaan löydä heikkoa kohtaa, tahi lenkkiä.

  Itse olen ollut mukana hiljaisesti tässä useamman viikon.
  Tilanne mainio.
  Oma motivaatio, mikä on ollut kateissa- on jälleen kasvanut.
  Painoa ei niinkään ole järkyttävän paljon pudotettavaksi, mutta tämän avulla ne kiukkuiset viimeiset 6 ovat alkaneet sulaa.
  Kroppa muotoutua ja kaivatut hyvät linjat palautua.

  Helppoa.
  Ruokavaliota sovellan- mutta se on oma valintani.
  Treeneihin olen hyvin tyytyväinen, ja tapaan, millä Jutta ne kuvasi- näytti.
  Rautalangasta väännettyä ja helppoa. Tuosta huomaa, kuinka vähällä ihminen kykenee tekemään.
  Ei ole olemassa tekosyitä- koska käytössä on aina oma kroppa, tarvitaan vain se, että tekee.
  Viitseliäisyyttä.

  Jatko on mielestäni rakennettu hyvin. Ja oikein.
  Sieltä jokainen löytää oman tasonsa. Sen, mitä itse haluaa.
  Maksaa?
  Nii-ih.
  Meille tämä on osin huvia, osalle ihmisistähän tämä on työtä ja yrittäjän pitää myös ansaita elantonsa jostakin.
  Miusta tämä on hyvin rakennettu, jäsennetty.
  Täynnä mahdollisuuksia sen mukaan, minkä itse kokee omaksi tarpeekseen.
  Mitä itse itseltään haluaa ja vaatii.

  Kiitos Jutta, kiitos Bull- ja mukana olevat tahot.
  Jatkamme!

 2. Tikru May 27th, 2010 4:44 am

  Loistavia fiiliksiä ja säteileviä hymyjä sinne kisoihisi!

  Minusta on ihanaa, että otatte huomioon myös sen ettei kaikilla ole välttämättä varaa mihinkään ylimääräisiin menoihin ja ainakin osalla heistä on mahdollisuus kuitenkin saada kauttanne hyvät ohjeet.

 3. Fairy75 May 27th, 2010 6:28 am

  Ehdottomasti mukana =) En ole pitkään aikaan ollut näin energinen ja innostunut mistään. Tavoitepainoni on 55 kiloa ja tarvitsen ehdottomasti apua sen saavuttamiseen, matkaa tavoitteeseen on vielä n. 20 kg. Olen päättänyt saada itseni kuntoon ja sen aion myös tehdä, tämmöinen palvelu on itselleni tärkeä apuväline ja totta kai olen valmis siitä maksamaankin. Paljon olette tehneet ilmaiseksi hyvää työtä meidän kaikkien hyväksi =)

 4. maj May 27th, 2010 7:08 am

  Kuulostaa tosi hyvältä toi jatkosuunnitelma! Itse olen ainakin valmis maksamaan kun tiedän saavani todellisia tuloksia ja apuja. Mutta nyt herääkin kysymys. Oon itse aloittanut tän neljän viikon haasteen vasta noin viikko sitten. Eli voinko liittyä fitfarmin lite -ohjelmaan saatuani neljä viikkoa täyteen vai liitynkö nyt jo?
  Kiitos etukäteen vastauksesta! Ja Jutalle hirmuisesti tsemppiä kisaan :)

 5. Laura May 27th, 2010 7:18 am

  Kiitos eilisestä tilaisuudesta. Sain vahvistuksen sille, että koko dieetin ajan käyttämäni rypsiöljy on ok;)

  Jutta näytti AIVAN UPEALTA ja Bullissa on karismaa (ja lihaksia!).

  Arvasinkin, että jollain tapaa lähdette tätä dieettiä “tuotteistamaan”, yrittäjähenkisiä kun olette;) Tapa, millä se tehtiin, oli positiivinen yllätys ja olen mukana uudessa 10 viikon etapissa. Maksan ilomielin siitä, että olette saaneet minut ihan uudella tavalla sitoutumaan ja tekemään töitä kroppani eteen. Usko onnistumiseen on vahvempi kuin aikoihin, mutta toisaalta myös tavoitekroppa on tiukempi kuin ennen. Kilot itselläni ovat ok, mutta kehon koostumus ei! Yritän tässä todistaa, että näkyvästä selluliitistä voi oikeasti päästä eroon (voihan, voihan??!!).

  Nimimerkillä “rasvaprosenttini huitelee kolmenkympin tienoilla”

 6. maikku May 27th, 2010 7:23 am

  Upeaa Jutta :) ja tsemppiä kisoihin :) mä pidän peukut ja varpaat pystyssä. Sä olet kyllä mun silmissä jo voittaja.

 7. Nasu May 27th, 2010 7:31 am

  Anni – en olisi itse voinut paremmin asiaa kiteyttää – täysin samaa mieltä. Ja niin mukana!
  Iso kiitos ja syvä kumarrus Jutalle & Bullille!

 8. Niina May 27th, 2010 7:39 am

  Kiitos eilisestä, hienosti järjestetty tilaisuus. Mutta. Jatkuuko tämä blogi silti niin että tälläiset jotka muuten vaan haluavat seurata kuulumisiasi ym pystyvät täältä seuraamaan sinua? eli jatkatko kirjoittelua tänne vielä? vai hävitetäänkö koko go jutta go sivusto maailmankartalta? olisi kiva lueskella vielä jatkossakin kirjoituksiasi ja ajatuksiasi :)

 9. santsa May 27th, 2010 7:41 am

  Mukana 10 kymmenen viikon ohjelmassa.

  Itse olen ollut mukana tässä ohjelmassa 3 viikkoa ja olen vihdoinkin päässyt eroon kauheista jenkkakahvoista. Muuten olen ennestäänkin ollut normaalipainoinen. Selluliitit vielä ovat reisissä ja nahka roikkuu. Jatkan ehdottomasti aktiiviliikkujien joukossa koko kesän. Mahtava homma!

 10. tsi May 27th, 2010 7:46 am

  Hei!

  Olen seuraillut sivuja, mutta en ole lähtenyt mukaan ohjelman noudattamiseen, laiskuuttani. Kysyn nyt näin julkisesti, koska varmasti moni muukin miettii samaan, että onko noihin ohjelmiin päästäkseen tullut tehdä tämä neljän viikon projekti alle? Vai voiko lähtötilanne olla samansuuntainen ruokavalio + tuhannet lipsumiset? Kyseessä siis suhteellisen aktiivinen liikkuja, n.5kg:n ihranpoistotavoite. Nyt olisi aika ryhdistäytyä. Pääseekö mukaan jo kesällä vai onko syytä odottaa elokuussa alkavaa ryhmää?

 11. Heidi May 27th, 2010 7:48 am

  Kertokaa nyt ihmeessä kaikki mukana Treella olleet jotain paljastuksia..Salaisia taikajuomareseptejä yms?Ajattelin kyllä jatkaa tuolla fitfarmin puolella tuo aktiiviliikkujan ohjelma kuulostaa kyllä hyvältä kun nyt meinaa olla takki vähän tyhjä kun yleensä teen yhden aerobisen tunnin, pumpin ja pienet lihaskunnot siihen päälle niin saan varmaan lisää ruokaa jesjes :b

 12. Jansu May 27th, 2010 8:12 am

  Ihan mahtava juttu kaikinpuolin. Itse en päässyt paikalle, mutta olihan siellä ihmisiä ilman minuakin:) Ja hyvin Anni kiteytti omatkin ajatukseni, kyllä tästä vaivannäöstä pitää edes jotain korvausta saada ja tuo on aika vähäistä. Juurikin viikonloppuna juttelin tyttökavereiden kanssa tästä asiasta kun asenne usein personal trainingistä ja yksilöllisestä ohjauksesta suurine maksuineen on mitä on, että eikö se oma keho ole ihan kaikista TÄRKEIN asia, mihin voisi uhrata muutaman satasen, jos oma motivaatio/taito/tieto on kateissa. Olenkin aina sanonut, kun olen kantanut pariin kuntosaliyritykseen yli 10 vuoden ajan 60e/kk, että se on aika vähäinen maksu mielenterveydestä, ilosta ja tyytyväisyydestä omaan kehoon ja samalla tyytyväisyydestä moneen muuhunkin asiaan! Ugh, olen puhunut:)

 13. Annika May 27th, 2010 8:31 am

  Kiitos tuhannesti eilisesta tapaamisesta! Oli ihana nähdä teitä ja todellakin Jutta näytit upealta ja Bull oli yhtä Bull luonnossa kuin kuvissakin:) Asiantuntemusta mielettömästi ja totta tosiaan kukaan ei osannut esittää kysymystä, johon ei olisi vastausta löytynyt. Mahtavaa! Kiitos myös, että Jani Ihalainen ja Olli Suominen olivat paikalla. Tällaisen amatöörin oli kiva kuulla alan ammattilaisten suoraa puhetta ja saada infoa omaan tietopankkiin – nyt osaa myös hyvin kumota vastaväitteitä, joita väistämättä silloin tällöin tulee:)

  Innolla puhkuen lähdetään vetämään 10 viikon LITEä, joka toivottavasti omalla kohdalla vaihtuu jossain kohtaa PROksi. Olen niin täynnä energiaa ja intoa. On sanoinkuvaamattoman hienoa, että voimme jatkaa yhteistä projektiamme vielä. Korvaus tästä on todella pieni – vielä ottaen huomioon että kaikki tähän asti on ollut for free.

  HURRJASTI Tsemppiä Jutta kisoihin, täällä on peukut pystytssä! :)

 14. SlimHeidi May 27th, 2010 8:34 am

  Kiitos Jutta ja Bull tästä neljän viikon elämäntaparemontista! Olette koskettaneet monen ihmisen elämää, kohottaneet kuntoa ja itsetuntoa!

  Jutalle tsemitystä ja onnea kisoihin! Minun silmissäni olet jo voittaja!!!

  Meidän yhteinen tiemme erkanee neljän viikon täyttyessä. Yritän jatkaa projektia yksin ja syksyllä toivottavasti olen jo lähellä tavoitepainoani. Korvaus on todella kohtuullinen, mutta valitettavasti “meidän perheen rahoja ei laiteta moiseen hömpötykseen” :(

  Fitfarm näyttää todella upealta jo nyt, voimia sen pyörittämiseen ja kaikille sinne siirtyville: TE PYSTYTTE SIIHEN!

 15. Mirja May 27th, 2010 8:39 am

  Voih :( mulla ei ole nyt valitettavasti millään varaa laittaa tuota rahaa itseeni, on sen verran tiukka rahatilanne tällä hetkellä :(
  Valitettavasti joudun siis luopumaan teidän tsemppaavasta seurasta ja Jutan mahtavista ohjeista :(

  Toivottavasti saatte mahtavia tuloksia aikaan uusilla ohjeilla. Itse jään nyt noudattamaan näitä vanhoja sovelletusti…

  Mirja

 16. epe May 27th, 2010 8:44 am

  Jatko kuulostaa oikein hyvältä, kiitos jo etukäteen :) Mulla on jatkossa tavoitteena ylläpitää saavutettuja tuloksia, koska laihdutettavaa ei enää ole. Treenaan useamman kerran viikossa, mutta nimenomaan kuntosalin puolella. Aerobista tai ryhmäliikuntaa tulee sitten harrastettua silloin tällöin muttei mitenkään tavoitteellisesti. Kannattaisiko minun sitten valita tuo ylläpitäjien vai aktiiviliikkujien ryhmä. Tuo Pro-versio olisi tottakai paras vaihtoehto, mutta siihen ei ole varaa :(
  Voi olla, että tarjoan vielä kasvojani FitFarmin sivujen käyttöön, niin paljon hyvää sanottavaa mulla on tästä projektista!

 17. mta May 27th, 2010 8:50 am

  Niin mukana, edelleen! Ja laadusta olen toudellakin valmis maksamaan.

  Ja hirmusesti onnea Jutalla kisoihin, näytät ihan -vetin upealta!!!

  Päästäiskö me muuten sit jatkossa taas lukeen enemmän niitä Jutan “omia” juttuja tässä blogissa? Niitä on ollu ikävä.

 18. Jutta May 27th, 2010 8:56 am

  Moikka,

  Tämä blogi jää toimintaan ja jatkossa keskityn kirjoittamaan tänne enemmän kauneus- ja liikuntajuttuja ja yleistä fiilistelyä.

  Niin kauan kuin höpinäni kiinnostavat ja sivuilla on lukijoita, tuskin maltan kirjoittamista lopettaa :)

  -j-

 19. Mauskis May 27th, 2010 9:00 am

  Hieno juttu!

  Mulla olisi nyt vaan yksi kymysys: voiko tuohon Fitfarm Liteen ottaa osaa myöhemmin? Että jos tähän junaan ei pysty lähtemään kesäkuussa, niin onnistuuko se enää myöhemmin? Esim. elokuun alusta? Vai tarviikos sitten rykäistä gofatgo uudeleen ja vasta sitten mahdollisesti sen jälkeen pääsisi tuohon Liteen?

  Periaatteessahan siitä on vaivaa kovasti, jos ei voi joukkopostilla lähettää ohjelmia ja ravintoja..

  Olisin ikikiitollinen tästä mahdollisuudesta. Mie aion kyllä pitää kiinni tästä tämän dietin aiheuttamasta ruokailutapamuutoksesta ja treenistä +palkkarista yms oppimastani. Että ihan retuperällä en meinaa olla silloin elokuussakaan :D .

  Jutta ja Bull, entä onko mahdollista, että jos nyt ilmottaudun mukaan ja kysyn teiltä itselleni sopivaa ryhmää ja sitten 4.6 ilmoittaisin, että pystynkö lähtemään mukaan vai en (siis ennen kuin ehditte mitään materiaalia lähettämään)?

  Tiedän tiedän, teillä menee kohta hermo kaiken maailman jahkaajien kanssa, suokaa anteeksi :/

  -M-

 20. Epätoivoinen... May 27th, 2010 9:18 am

  Heips!
  Tuhannet kiitokset eilisestä! TODELLAKIN kannatti ajaa paikan päälle vähän kauempaakin.

  Se mitä olin jo suunnitellutkin sai vahvistuksen: Kiitos Jutta “pikapalaverista”!!! Nähdään siis toivottavasti pikimmiten PT- tapaamisen merkeissä ;)

  Mut sitä ennen: Onnea kisaan ja mä peukutan täällä ihan kympillä!!!

 21. nessu May 27th, 2010 9:19 am

  ISO KIITOS Jutalle, Bullille ja muille asiantuntijoille! Oli mahtavaa kuunnella juttujanne ja nauraa suorille huumorilla höystetyille vastauksillenne. Tsemppi vain lisääntyi entisestään. : )

  Monet ovat kuvailleet fiiliksiä ja eilistä samalla tavoin kuin itsekin sen koin, joten nyökyttelen vain hymy huulilla. :D Olen NIIN samaa mieltä jatkosta. Odotan mielenkiinnolla tulevaa ja otan aamuaerobiset ohjelmaan heti, kun minulla on siihen mahdollisuus.

  Kunhan pääsen lomalle, minulla on mahdollisuus toteuttaa ohjeita pilkulleen ja kesän jälkeen, uskoisin niin, voin jo siirtyä seuraavalle asteelle. Nyt nämä työkuviot vain sotkevat hommaa ja tekevät siitä hieman haasteellisemman toteuttaa. Ei meinaa ajatus pysyä yhtään töissä, vaan pitää kurkata vähän väliä mitä uutta sivuilla lukee. ;)

  Olen saanut valtavasti elämänoiloa, hyvää oloa ja liikunnan riemua tästä palstasta, ohjeista, vinkeistä ja kaikkien tsempistä. Kiitos jokaiselle siitä, että kommentoitte täällä. Se on mieletön määrä positiivista energiaa. :D

  VALTAVANKOKOINEN tsemppihali Jutalle kisoihin. Ota voitto kotiin!!! Olet sen ansainnut.

 22. MiuMau May 27th, 2010 9:44 am

  Kiitos Jutta ja Bull, olette auttaneet niin monia ihmisiä elämäntaparemonttiin, aivan hyvää hyvyyttänne. Varmasti moni voi tuon 89e maksaa jatkosta kun tähän mennessä on kaiken saanut ilmaiseksi täältä blogista. Ja miksi lopettaa toimivaa diettiä nyt kun on jo kuukauden jaksanut tsempata!

  Mahtava fiilis, lähdin mukaan myöhemmin kuin muut, nyt kaksi viikkoa takana ja huimat 2,5kg poissa vaikka olen normaalipainoinen. Jenkkakahvojen kanssa olen taistellut jo pitkään ja nyt ne alkavat hävitä, mahtavaa!

  Ja mikä ihaninta, tämä “laihdutuskuuri” on sellainen jossa oikeasti SAA syödä! Itselleni nuo annoskoot ovat ainakin valtavia!

  Tsemppiä kisoihin, luulenpa Jutta että täällä blogissa olet jo meidän kaikkien silmissä Voittaja!!! Kiitos tästä tilaisuudesta joka on parantanut monen ihmisen elämää.

 23. Siiri May 27th, 2010 9:56 am

  Moikka!
  Päätin nyt ekaa kertaa kirjotella tänne. Olen aloittanut ekan GoFatGo projektini 17.5. eli nyt toista viikkoa mennään. Olo on ollut aivan MAHTAVA. Energiaa on vaikka muille jakaa :)
  Vaikka olen vasta näin alussa, ilmottauduin jo FitFarmille! Tällä ohjelmalla näköjään tulee tuloksia, aiempia laihisyrityksiä on ollut monia ja mikään ei ole toiminut kuin tämä. En malta odottaa LITE-ohjelman alkua!

  Te ootte niiiiiin parhaita!!! Isot kiitokset Jutta ja Bull! <3

 24. Suzy May 27th, 2010 10:03 am

  Olen myös niin mukana jatkossa!

  Olen (ollut) ikuinen jojo-laihduttaja, ja yleensä aloittanut tosi innokkaana, mutta viikossa parissa innostus on kummasti laantunut. Nyt olen edelleen aivan täpinöissäni tästä ohjelmasta.

  Eiliseen tilaisuuteen en valitettavasti päässyt mukaan. Olin Ratinan sateisella stadionilla katsomassa Bryan Adamsia, ja vaikka siellä fiilis oli loistava kelistä huolimatta, niin aina välillä huomasin mietiskeleväni, että mitäs te muut puuhaatte Jutan ja Bullin kanssa. Ennenkuulumatonta!!!

  SlimHeidi,

  ymmärrän toki pointtisi, ettei kaikilla ole varaa/halua laittaa rahojaan jatkoon. Itse kuitenkin perustelen asian itselleni sillä, ettei tämä ole “hömpötystä” vaan satsaus omaan terveyteen ja hyvinvointiin, ja lähden mukaan jatkamaan projektia, vaikka yksinhuoltajana välillä tiukkaa tekeekin, sekä ajassa että rahassa :)

  Tsemppiä Jutalle kisoihin ja kaikille muille jatkoon!

 25. aloittelija May 27th, 2010 10:08 am

  Minä olen vasta kolmannella viikolla tätä ensimmäistä haastetta menossa, kun myöhässä aloitin. Liitynkö nyt farmille vai aloitanko ohjeet sitten jäljessä kun 4 viikon haaste on ohi?

 26. Milja May 27th, 2010 10:18 am

  Minä ilmoittauduin mukaan, laihduttajat-porukkaan. Olen saanut tästä hyvän tsempin ja muutaman kilon pois, mutta pudotettavaa on vielä reilusti. Jos pystyisin tämän kaiken tekemään itsekseni, en olisi tässä tilassa alunperinkään. Hinta ei ole paha ja kerran se vain kirpaisee, mielestäni hinta on todella edullinen! Laadusta pitää maksaa, tyhjän saa ilmaiseksi.

 27. Iina May 27th, 2010 10:31 am

  Minulla olisi sama kysymys kuin Mauskiksella, eli voiko Fitfarmiin ottaa osaa enää kesäkuun jäkeen? Onko seuraava mahdollisuus vasta elokuisen go fat go- kuukauden jälkeen?

  Kiitos kovasti Jutta, jos ehdit vastaamaan! Ja täältäkin mielettömästi tsemppiä kisoihin! Kuvissa näytät uskomattoman upealta! Ja ei voi kuin ihmetellä, miten oman kisavalmentautumisesi, työsi ja perhe-elämäsi lisäksi olet ehtinyt/viitsinyt panostaa näin valtavan paljon auttamaan meitä tavallisia pulliaisia. :) Todella hienot neljä viikkoa on ollut!!

 28. Maria May 27th, 2010 10:35 am

  SlimHeidi: Minä tsemppaan sua nyt siihen että laitat tuohon meiliosoitteeseen hakemuksen jotta pääsisit porukkaan mukaan ilmaiseksi! Siinähän oli että 10 otetaan mukaan ilmaiseksi hakemuksen perusteella.

  Laita ehdottomasti hakemus menemään! Ei se ota jos ei se annakaan, kannattaa yrittää!!

  Maria

 29. santsa May 27th, 2010 11:18 am

  Toivottavasti kovin monelle tuo maksu ei ole kynnyskysymys. 89 euroa 10 viikossa hujahtaa helposti turhaan herkutteluun. Itse aioin sijoittaa sen rasvan palamiseen ja hyvään fiilikseen. Itselläni on jo tämän 4 viikon aikana säästynyt pitkäpenni, kun ei ole tullut ostettua mitään ylimääräistä pikkuhyvää kaupasta eikä käytyä syömässä ulkona. Töissäkin omia eväitä napostellen olen jo säästänyt tuon 89 euroa. Miettikää asiaa tältä kannalta, te kaikki, jotka ette raaski.

 30. katiia May 27th, 2010 11:21 am

  Mäkään en pysty tuohon jatkoon liittymään :( . Rahat on entistä tiukemmalla kun kotihoidontuki vähenee.. ja syksyllä alkaa opiskelut. Yritän tällä ohjelmalla vielä jatkaa ja muokata sitä vähän. 9kg on vielä matkaa tavoitteeseen, tällä ohjelmalla 2kg on lähtenyt mutta on 1,5 viikkoa tätä ohjelmaa jäljellä.

 31. Elsi May 27th, 2010 11:21 am

  Kävin tsekkaamassa fitfarmin ja hyvältä näytti. Ilman muuta lähden jatkamaan kymmenen viikon ‘kesäleirille’. On tässä sellainen tahtotila päällä, että loput ylikilot lähtevät varmasti… ja mikä parasta, pysyvät poissa :) .

  Yksi kysymys tai toivomus fitfarm tiimille: onnistuuhan 10 viikon aikana vaihtaa profiilia laihduttajasta painon ylläpitäjäksi?

  Kiitos Jutta ja Bull että teitte mahtavan jatkopaketin! Onnea Jutta kisoihin!

 32. Nissu May 27th, 2010 11:30 am

  Kiitos eilisestä tilaisuudesta! Oli hienoa, että järkkäsitte tuollaisen mahdollisuuden ihan ilmaiseksi. Lähden ehdottomasti mukaan FirmLiteen, vaikka varaa ei oikeasti olisikaan, mutta höylätään visa-korttia :) Tai sitten pyydän valmistujaislahjaksi :) Ja toivon, että myöhemmin pystyn vaihtamaan Proon puolelle.

  On ollut hienoa olla mukana tässä projektissa. Aika mahtava fiilis, että on pystynyt siihen sekä samaan aikaan saan venähtäneet opintoni valmiiksi!!! :) Hienoa huomata, että kevään aikana tehty työ alkaa tuottaan tulosta sekä valmistumisen ja kiinteämmän kropan muodossa. :)

  Kiitos paljon! Ja paljon tsemppiä kisoihin! Jutta, näytät todella upealta!

 33. Anu May 27th, 2010 11:34 am

  Mietiskelen vakavasti Fitfarm-mahdollisuutta, ottaako vai jättääkö. Hoitovapaalla olevalla mammalla rahavarat tosiaan ovat rajalliset. Pelkään ihan hirveästi sitä, että tämä hyvänolon tunne lähtee pois ja tilalle tulee se pylleröivä olo. Tarinani ja kasvoni olisivat kyllä joutilaina jos vain kelpaavat vastineeksi osallistumisesta:)

  Kiloja on tippunut nyt mukavasti, aamupaino 53,5kg kun aloittaessa painoa oli 57,5kg.

 34. auringonkukka May 27th, 2010 11:39 am

  Voisiko joku valaista tyhmää ja kertoa mitä siellä eilen sanottiin tosta aamu aerobisesta? Sitä niin kovin hehkutetaan, onks siinä jotain muuta kun se tehokkaampi ravanpoltto. Tuntuu olvan niin suuri ilon aihe nuo aamulenkit.

 35. commennnnttss May 27th, 2010 11:57 am

  Se mitä itse haluan blogissasi kuulla on miten kroppa muuttuu kisojen jälkeen ja ennenkaikkea miten muutoksiin tulisi mielestäsi suhtautua. Linkitin artikkelin aiheesta.

  “Kireän kehon voi säilyttää, mutta evoluution myötä ihmisen nykyinen geenistö yrittää palauttaa sen perustilaan. Muutoksen vastustaminen edellyttää työtä. Pitääkseen kehonsa kisakunnossa, ei voi jatkaa dieetin aikaisia metodeja, sillä ne kutistaisivat bodarin nopeasti. Kehon voi pitää kireänä, muttei kisakireänä. Kuivunut keho on nesteytettävä ja sille on annettava takaisin alas ajetut suolat sekä palautettava alas ajetut hiilihydraattivarastot normaaleiksi. Tämä on minimimuutos, joka on pakko tehdä kisan jälkeen. Pelkästään tämä palauttava toimenpide vähentää tuntuvasti lihasten erottuvuutta.
  Tämän kuntoisena voi elää. Elämää rajoittaa kuitenkin tiukka treenin määrän tarkkaileminen energiankulutuksen kannalta. Energiaa on saatava aina anabolisen tilan varmistamiseksi enemmän kuin kuluttaa. Kireänä pysyttäessä tämä tarkoittaa kuitenkin hyvin vähäistä ylisyömistä. Näin tarkan ohjelman noudattaminen vaatii jatkuvaa itsensä tarkkailua, mikä on ominaista kehonrakentajille. Voiko tiukkaa elämäntapojen tarkkailua ja rajoittamista pitää normaalina elämänä? Mielestäni ei. Eli kisan jälkeen kehonsa voi pitää kohtalaisen kireänä tiukalla tarkkailemisella kaiken suhteen, mutta lihasmassan lisääminen on hyvin vaikeaa ja hidasta. Ylisyöminen ei saisi lisätä rasvamassan kertymistä. Rasvamassan kertymistä voi vastustaa lisäämällä matalasykkeistä liikuntaa. Toisaalta kaiken liikunnan lisääminen hidastaa palautumista ja saattaa olla katabolista. Lääketiede on kehittänyt ratkaisuja, joita luovat kehonrakentajat ovat oppineet hyödyntämään.”

  Joten, mitä mieltä? mihin luulet oman vartalosi projektin jälkeen hakeutuvan ja miten uskot mielen siihen suhtautuvan. Näistä seuraavaksi, jooko =) ?

 36. pia May 27th, 2010 12:05 pm

  Moi.

  Tseppiä kisoihin Jutta!!!

  pari vinkkiä tuli mieleen kauppareissun jälkeen tänään:
  -punnitsen kanaa/kalaa/lihaa ja pakastan ne sopivissa koossa ja heti valmiita heittää pannuun
  -en varmasti ole ainut perheellinen mitä tarkoittaa ettei voi mennä treenaamaan koska tahansa eli punttiksen ovet aukee klo.5 ja minä plus pari muut perheellisiä ovat siellä hikoilemassa (saa melkein pitää koko salin itselleen :-) )

  Tsemppiä eteenpäin!

 37. Jutta May 27th, 2010 1:04 pm

  Fitfarm LITE käynnistyy kesäkuussa. Jos mukaan haluaa heinäkuussa voi valita PRO tai PT palvelut, tai odotella elokuuhun GO FAT GO -haastetta.

  Jos ja kun tämä homma lähtee hyvin liikkeelle, voimme aloittaa uusia ryhmiä huomattavasti useammin. Mutta miksi pitää taukoa? Jos ei pysty kesäkuussa aloittamaan täytyy se kuukausi sitten mennä niin hyvin kuin pysty. Sitten on kuitenkin vielä jäljellä monta tehokasta viikkoa.

  -Jutta-

 38. Sanna May 27th, 2010 1:09 pm

  Ihana kun on tuommoinen jatko suunniteltu! Mietin tuossa kun tuo go fat go ilmoittautumis päivämäärä on 1.8 ja fitfarm liten alotus päivä on kesäkuussa. Onko mulla menny joku ohi ymmärryksen vai onko päivämäärissä virhe? Ymmärsin että ensin on tuo go fat go ja siitä jatkuu suoraa fit farmilla.

  Mahtava fiilis. Painoa on kadonnut 4kg ja jenka kahvat ohenee ja farkut tippuu päältä!! Ehdottomasti jatkan!

 39. jojo May 27th, 2010 1:25 pm

  ilmoittauduin juuri lite laihduttajaksi.reilu viisi kiloa on tän kuukauden aikana hävinnyt läskiä ja vaatekoko on pienentynyt yhdellä.jee!

 40. SlimHeidi May 27th, 2010 1:31 pm

  Suzy: mun mielestä tämä ei missään nimessä ole hömppää, vaan olen todella päässyt alkuun elämäntapojen muutoksessa. Se on tuo “parempi” puoliskoni, joka ei juttuun usko, ja kun yhteinen talous on, niin en voi mennä oman mieleni mukaan.

  Maria: asia kävi mielessä, mutta Jutta nimenomaan painottaa, että se ilmainen mahdollisuus on tarkoitettu henkilöille, joilla _oikeasti_ ei ole varaa. Minullahan nyt on lähinnä kysymys asenneongelmaisesta miehestä…

 41. timmiks? May 27th, 2010 1:41 pm

  Täälläkin yks jo peukuttaa Jutan tulevaan koitokseen ja kiittää eilisestä!
  Kuinka suuri Bull luonnossa olikaan…HUI :D

  Muutamiin itseäni askarruttaviin kysymyksiinkin tuli vastaus, eli jos pohtii, kumpaan käyttää aikaansa jos se on kortilla, jumppaan vai saliin, niin ehdottomasti saliin. Sain sellaisen käsityksen, ettei Jari juuri pidä rasvanpolttojumppia minään…:D
  Ja toiseksi aamuaerobinen on TODELLA TÄRKEÄÄ ja tehokasta tyhjällä vatsalla. Ennemmin kävelee reippaasti tyhjällä vatsalla aamulla kun menee töiden jälkeen kuluttamaan syömänsä hiilarit (viinerin=)rasvanpolttojumpalle.
  No juu, ei se jumppaa nyt ihan täysin lytännyt…

  Itse kanssa vähän pohdin, kuulunko laihduttajiin vai ylläpitäjiin, pystyyköhän kesken “kauden” vaihtamaan jos nyt laihduttajiin liittyy…? Tarvii varmaan laittaa meiliä fitfarmille josko joku siihen ehtis vastaamaan.

 42. P. May 27th, 2010 1:43 pm

  Voiko litessä vaihtaa ohjelmaa kesken? haluaisin vielä laihtua, mutta 10vko:n aikana luultavastio pääsen tavoite kondikseen ja keskityn lihasmassaan sen jälkeen, joten laihduttajat eivät olisikaan enää se oikea vaihtoehto?

 43. Neiti I May 27th, 2010 2:00 pm

  Heei!

  Olisi ollut kiva päästä tuonne Tampereen tapaamiseen, jäi varmaan paljon mehukkaita vinkkejä nyt väliin! :(

  Vaan eipä mahda mitään..
  Tääällä suunnalla dieetti sujuu ihan mukavasti, toinen viikko tosiaan meneillään.

  Aamulla heräsin taas tekemään aamuaerobista, kepeästi meni ja kyllä maistui puuro hyvältä..
  Salitreenejä teen 3-4 viikossa, yritän vähän saada tuota lihasta kasvamaan tässä samalla, kun on niin pitkä tauko tullut pidettyä pumppaamisesta.

  Toisaalta olisi ihana ottaa osaa joko tuohon Prohon tai jopaihan Pt:hen mutta kun maksan jo salijäsenyyttä 700e vuodessa, eikä näillä tuloilla oikein enää yli tonnia pysty vuodessa itseensä laittamaan.
  Ongelma ei ole ollenkaan siinä, että motivaatiota puuttuisi, mutta aina ei oikein tiedä, että minkälaista treeniä tekisi ja millaista ruokavaliota missäkin kohtaa noudattaisi. :( Olisi mahtavaa saada lihasmassaa kasvatettua paljon, jos joskus vaikka alkaisi tällä kropalla kisaamaankin. ;)

  Tällä hetkellä painoa on kuitenkin vielä 57kg, ainakin 5 kiloa olisi saatava vielä pois! Mielellään jos 7 lähtisi, niin hieno homma.. Vaikka tietysti se rasvaprosentti olisi hyvä saada alas ja lihasmassa ylös, painosta viis.
  Pitää nyt pohtia, että laittaisiko sitä kuitenkin tuonne Fitfarmin s-postiin vähän viestiä ja kyselyä, että miten tästä kannattaisi jatkaa.. :/ Yksikseen tämä on niin pirun haasteellista, kun puuttuu kaikenkattava tietämys! Tottakai nyt perusjutut on hallussa, mutta eipä niillä nikseillä ole tätä ruotoa vielä tämän paremmaksi saatu..

 44. Jeanne'D May 27th, 2010 2:14 pm

  Sellaista funtsin tuossa, että kuinkahan “kohtalokasta” olisi jatkaa tällä menossaolevalla ruokavaliolla?

  Sen verran hyvin on mennyt, että jonkin asian muuttaminen tuntuu tässä vaiheessa ikäänkuin turhalta. Kun on tottunut ruokarytmiin ja annoskokoihin – ja kun ne kerran toimivat loistavasti ja olo on hyvä, pelottaa vähän, että jos joku uusi kuvio sekoittaa tilanteen. (No tuskinpa vaan, kun ammattilaiset ovat asialla, mutta pieni pää pähkinöi kaikenlaista…)

 45. Pikke May 27th, 2010 2:37 pm

  Heippa!

  Olisin vielä kysynyt kuinka kauan tällaista (nyt käynnissä olevaa 4 viikon ohjelmaa) ruokavaliota voi noudattaa?

 46. Anne May 27th, 2010 3:26 pm

  Todella hyvä kysymys Pikeltä johon olen yrittänyt etsiä vastausta.

  Eli kuinka kauan tällä neljän viikon setillä voi vetää. Kolmen viikon jälkeen tuntuu, että tällä voisi mennä vaikka vuoden loppuun.

  Voiko tämä ruokavalio olla pidemmän päälle haitallinen ?

 47. kaapeli May 27th, 2010 3:27 pm

  Kiitokset Jutalle ja Bullille tähänastisesta! Tämä neljä viikkoa on ollut mahtava mahdollisuus.

  Sen verran haluaisin kysyä tuosta Fitfarm LITE:stä, tullaanko siinäkin syömään suhteellisen samanlaista ruokaa kuin tässä neljäviikkoisessa eli tarkoitan tällaista samanlaista suomalaista perusruokaa? Aika tärkeää kuitenkin perheelliselle, jotta saa laitettua muun perheen ruuat vähän niinkuin siinä samalla, hieman vaan soveltaen. Koskee nyt etenkin tuota laihduttaja-osastoa.

  Jutalle onnea kisoihin!

 48. nakkimakkara May 27th, 2010 3:30 pm

  Mielenkiintoiselta tuntuu LITE-paketti. Jäin kuitenkin miettimään, mikä “aktiiviliikkujien” tavoite on? Muiden ryhmien osalta tavoitteet oli selkeämmin kirjattu. Onko tavoitteena kunnon kasvaminen vai laihdutus vai mitä?

  Itse haluan pudottaa painoa joitain kiloja ja kiinteytyä ja harrastan salia+aerobista liikuntaa 5-6 päivänä viikossa. Olisiko aktiiviliikkuja mulle sopiva vai pitäisikö mennä laihdutusryhmään (mikä taas tuntuu hassulta kun en ole kotijumppari)?

 49. From fatness to fitness May 27th, 2010 3:52 pm

  Molskis ja loiskis! Ekaa kertaa kirjoitan, vaikka jo toista viikkoa olen ohjelmalla. Aloitin siis 17.5. Pilkun tarkasti olen tätä noudattanut ja hetkelliset mielihalut oon helposti ohittanut. Motivaatio on pitkästä aikaa tosi vahva. Mä haluan onnistua! Viimeinkin..vuosien jojoilu saa nyt jäädä forever.

  Kiloja oli eiliseen mennessä lähtenyt peräti neljä. Tosin mulla tätä laardia löytyy niin älyttömästi, että on mistä lähteäkin! Pienellä haikeudella/”kateudella” olen lukenut usean blogilaisen kirjoituksia; voi miten hoikkia ja pienipainoisia täällä onkaan! Olisipa mullakin enää vaan pari kiloa liikaa ja pelkkää kiinteytystä vailla oleva kroppa! Mutta kun ei ole! Perässä tullaan kuitenkin sitkeästi. Onhan täällä lisäkseni muutama raskassarjalainenkin mukana, etten oo yksin läskeineni täällä =). Hattua nostan kyllä teille hoikemmile, kun pidätte kiinni hyvästä kropasta jo ajoissa, ettekä päästä itseänne huonoon kuntoon kuten minulle on käynyt.

  Mä itse olen ollut normaalipainoinen ja välillä hyvinkin hoikka n. kolmikymppiseksi saakka, mutta raskaudet ja kilpirauhasen vajaatoiminta plus ennen kaikkea oma löllöily ovat tuoneet kymmeniä kiloja ylipainoa. Lisäksi oon ollut jojolaihduttaja pahinta laatua..oon saattanut laihduttaa 25 kiloakin ja saada kaikki korkojen kera takaisin pienessä ajassa. Aivan järjetöntä, eikö?

  Tällä hetkellä olen 42-vuotias kolmen lapsen äiti. Nuorin täytti vastikään kolme vuotta. Lyhyyttä löytyy 156 cm ja paino oli eilen 81,7 kg. Aloituspaino oli 85,7.Aivan järjetön lukema. Kolmikymppisenä painoin yli 30 kg vähemmän kuin nyt ja tavoite on päästä sinne uudestaan, n. 51-55-kg tavoite siis. Haluan niiin kovasti saada entisen vartaloni takaisin!

  Vuosia olen kärsinyt tästä ylipainosta. Elämänlaatu todella kärsii ihan mielettömästi, kun ei viihdy omassa kropassaan. Vaikka itse sanonkin, olisin ikäisekseni ihan suht. koht. hyvännäköinenkin naisihminen, kun vaan nää inhat läskit saan selätettyä. Sitkeällä työllä mä onnistun. Nää ohjeet oli kyllä oikea taivaanlahja.

  Eiliseen tilaisuuteen en harmikseni päässyt, mutta Lite-ohjelmaan osallistun ehdottomasti, vaikkei nää kotiäidin tulot päätä huimaa. Taitaa kuitenkin loppupelissä tulla lihavuuden ylläpito huimasti kalliimmaksi. Kerrankin on selvät sävelet mitä syödään, kuinka paljon ja kuin monta kertaa/vrk ja sillä sipuli!

  Lämmin ja sydämellinen kiitos Jutalle ja Bullille minunkin puolestani!

  Jutta, menestystä kisoihin! Pärjäät varmasti. Sulla on ihan mieletön kroppa ja olet tosi kaunis kasvoiltasikin..ei tässä voi muuta kuin ihastella.

 50. Minde May 27th, 2010 3:55 pm

  Kiva, kun jatkat blogiasi ja näille toisille projekteille tulee omat sivunsa. Olen hieman kyllästynyt lukemaan jatkuvasti näitä erilaisia kysymyksiä, teenkö niin vai näin. Jokainen on tietenkin aloittelija joskus, ymmärrän sen, mutta olen silti niihin kyllästynyt, kun itse olen jo asiassa hiemna konkarimpi. Mutta blogiasi luen mielelläni, seuraan kisavalmistelujasi jne.
  Itselläni kiristely jatkuu vielä reilut kaksi viikkoa, sitten siirrytään keskittymään enemmän treeneihin. Ja ensi vuonna olen sitten itse tulikasteen edessä.

  Tsemppiä kisoihin! Hienosti se menee!!

 51. neferr May 27th, 2010 4:08 pm

  Hiukkasen harmittaa kun ei päässyt tuonne tapaamiseen! :/ mutta välimatkan vuoksi ei voi mitään.

  Hakemusta piti itsekkin tuonne mailiin laittaa, tyhjästä on paha nyhjästä jne mutta täytyy toivoa että pääsen teidän laihduttajien mukaan FitFarmiin!! :)
  Itellä menee näin kotiäippäillessä päivät vähän sekaisin ja siis kysymyksenä oli että monesko päivä tämä 4vkonjuttu nyt loppuu?

 52. senni May 27th, 2010 4:44 pm

  Hurjan hintainen salijäsenyys Neiti I:llä… Johan pk-seudullakin saa vuoden jäsenyyden parilla sadalla. Vai onko kyseessä Elixia tms? Noistahan tietenkin voi olla käsittääkseni hankala irrottautua, mutta noin teoriassa tuossakin asiassa pystyisi säästämään.

 53. From fatness to fitness May 27th, 2010 5:12 pm

  Hei vielä!

  Unohtui äsken mainita tossa ekassa kirjoituksessa yksi hirvittävän karmaiseva totuus..=(

  Nimittäin nuorimman lapseni syntymän jälkeen paino oli reilun vuoden yli 90 kilossa. Pahimmillaan 96 kg, elikkä melkein sadan kilon rajapyykkiä on pahimmillaan hätyytelty. Koskaan, edes viimeisilläni raskaana, en ole sataa kiloa sentään painanut. Niistä lukemista olen saanut painon hilattua näihin nykyisiin kasilla alkaviin lukemiin. Seiskalla alkavissakin lukemissa oon pikaisesti viime kesänä käväissyt, mut jojoilijana, entisiin herkkuihin sortuneena, kilot on aina tulleet takaisin.

  Niin se vaan on, että tyhmästä päästä kärsii koko kroppa! Nyt kun on päätä hakattu seinään oikein huolella monta vuotta, oon lopultakin PÄÄTTÄNYT lopettaa mokoman typeryyden. Joskohan olisin minäkin lopultakin tullut järkiini PYSYVIÄ tuloksia saavuttaen :)
  Ja periksi ei anneta!

 54. Marisa May 27th, 2010 5:30 pm

  Suuri kiitos eilisestä teille kaikille tilaisuuden järjestäneille! Hauska kuulla hyviä kommentteja liikkumisesta ja ravinnosta. Oli kaikkiaan hyvä tilaisuus!

  Ehdottomasti Litessä ja aktiiviliikkujissa mukana, kyllä tämä 3 vkoakin on jo sen verran tehonnut ettei tätä malta lopettaa. Ja ensi kertaa elämässäni en ole antanut itselleni kaupassa periksi ostaa edes sitä “pientä” suklaapatukkaa:) eihän Juttakaan saa syödä purkkaa ;o))

  Ja Jutta , olet aivan upeassa kunnossa joten tsemppiä Serbian kisoihin ja näytä niille! Hyvin siinä käy! :)

 55. Tuulia May 27th, 2010 5:35 pm

  Hei Jutta & Bull.

  Ajattelin että voiko näillä nykyisillä ruokaohjeilla jatkaa huolettomasti vielä toistaiseksi?
  Kovasti haluaisin osallistua 10vk ohjelmaan mutta työttömyys rajoittaa.. :( Ehkä voisin päästä mukaan kesäkuun aikana,mutta siihen asti haluaisin jatkaa näillä ohjeilla ettei loistavasti alkanut painonpudotukseni romahda:)

  Kiitos teille sydämeni pohjasta <3 En ole koskaan aikaisemmin onnistunut painonoudotuksessa,mutta nyt olen saanut upeita tuloksia!

 56. Merja May 27th, 2010 5:39 pm

  Olen täällä “piilossa” noudattanut ohjelmaa, mutta nyt on aika avata suunsa ja tulla esiin ja sanoa KIITOS Jutta ja Bull. Ihan mielettömän konseptin olette luoneet ja mä olen niiiin jatkossa.

 57. Adel May 27th, 2010 7:30 pm

  Kiinnostavalta haasteelta kuulostavat noi jatkosuunnitelmat. Olen päättänyt nyt olla toistaiseksi tyytyväinen painooni ja päättänyt lähinnä panostaa liikuntaan enemmän. En toki unohda terveellistä ja järkevää ruokavaliota, mutta kun kesä on ja haluan syödä jäätelöä ja grillata sekä nauttia alkoholiakin silloin tällöin. Eli elää normaalisti. Mietin vain että jos osallistuu haasteeseen painonhallintaryhmässä, niin onko mahdollista nauttia kesäherkuista kohtuudella? Liikuntatsemppausta meinaan kaipaisin kovasti ja haluaisin haasteeseen ottaa osaa, mutta liian tiukkaa linjaa en ruokailuilleni kesäksi halua, koska olen jo viimeiset 5kk laihduttanut ja 12kg pudottanut. Saanko siis riittävästi hyötyä projektistanne?

 58. Minde May 27th, 2010 7:48 pm

  Oilpa kiva lukea from fatness to fitness:in tarina. Kiitos siitä. Uskon, että nyt onnistut, sillä asenteesi on hienosti kohdillaan.
  Toivon sinulle todella tsemppiä ja jaksamista projektin suhteen!Palkintona oleva hyvä olo ja vointi ja terveys ovat todellakin työn arvoisia! Hienoa, hienoa!!

 59. Neiti I May 27th, 2010 8:01 pm

  senni: onhan se aikamoinen raha ja vuodeksi olen sidottu.. On vaan niin kätevä, kun on ihan kodin vieressä niin tulee käytyä usein. :)

  Ehkäpä nyt laitan Jutalle&Bullille s-postia että miten tässä nyt kannattaisi jatkaa..

 60. katiia May 27th, 2010 8:34 pm

  From fatness to fitness: Mäkin olen huomannut että täällä suurin osa(kai) on normaalipainoisia tai ainakin lähelle. Ite oon saavuttamassa kohta normaali painoa mutta kyllä vuosi sitten olin aika iso (30-31 Bmi)Nyt jotain Bmi 26 tietämillä.
  Tsemppiä sulle ja varmasti auttaa ohjelma pääsemään kiloista eroon :)

 61. Mirkku May 27th, 2010 8:37 pm

  Mietin ihan samaa kuin Adel. Kesälomaan asti ehtisin olla neljä viikkoa uudella ohjelmalla, siinä ei varmaan mitään ongelmia, mutta lomalla haluaisin kyllä vähän relata. Mulla myös painonpudotusprojekti alkanut joulun jälkeen. En tietenkään tarkoita mitään totaalista repsahdusta, mutta esim. pehmistä tekee mieli ihan pirusti :) ja hedelmiä. Töissä kun oon just saanut kokouksiin hedelmät tarjoiluks, niin nyt ei saa niitäkään enää syödä :P Paljon ajattelin tästä nykyisestä jättää joka tapauksessa ruokavalioon, esim. aamu- ja iltapalan.

  Oon siis ihan kahden vaihella, haluaisin kyllä kovasti mukaan, mutta kannattaako jos en sitoudu ihan 100 %:sti. Toivottavasti Jutta vois ottaa kantaa, että ollaanko niin tiukalla linjalla kuin nyt? Ja että onko ruokavalio yhtä niukka? Ja voisko tällä nykyisellä jatkaa vielä esim. 4 viikkoa?

 62. Mimmi May 27th, 2010 8:38 pm

  Moikka te kaikki kanssamatkustajat ;)

  Kyllä on ollut hyvä reissu, vaikka en siis tapaamiseen päässytkään, valitettavasti..

  Neljä viikkoa alkaa olla kohta täynnä, kiloja -7 ja aivan loistava olo! Ensimmäinen juoksulenkki takana moniin vuosiin! Voitte vain uskoa kuinka voittaja-fiiliksellä mennään! Jalat edelleen 10 cm irti maanpinnasta, nostetta siis on!! ;)

  On vaikea uskoa että maailmasta löytyy noin uhrautuvaisia ihmisiä kuin Jutta ja Bull & co. Te jaksatte ja viitsitte antaa, omien treenien ja töiden ohella, aikaanne ja viisauttanne meille tavallisillekin kadun tallaajille. Olen aina ihaillut teidän kaltaisianne fitness-ihmisiä ja tuntuu ihmeelliseltä kokea jotain “samaa” kuin te. Tämä kuukausi on ollut äärimmäisen palkitseva ja uskon että tämä oli yksi risteys elämäni polulla, uskon valinneeni oikean tien joka vie vielä pitkälle! KIITOS!! <3

  Tsemppiä niin Jutalle kuin teille kaikille ihanille, joiden kanssa on ollut ilo jakaa kokemuksia!

  Kesää, keskiyön aurinkoa, sääskiä ja uutta Fitfarm-ohjeistusta odotellessa ;)

 63. maikku May 27th, 2010 8:40 pm

  Heippa kaikille. Fitfarm tuntui mielenkiintoiselta ja sellaiselta mihin taidan lähteä mukaan. Mietin vaan mihin ryhmään kuulun, laihduttajiin vai ylläpitäjiin.. No ehkä saan siihen vastauksen pian kun kyselin sitä sähköpostilla.
  Mitat ovat edelleen pienentyneet mutta paino ei putoa, mikä on ihmeellistä (ollut jo 1,5 viikkoa sama). Nyt pudonnut noin 3 kiloa yhteensä, kaikki tavoite vaatteet menee kuitenkin jalkaan joten olen tyytyväinen. Mutta kolme kiloa saisi vielä lähteä…
  Slim Heidi, poltaako miehesi, juoko joskus ollutta,,, mihin turhaan hän ehkä käyttää rahoja. Nyt vaan taistelet :) mun mielestä hyvään oloon on kaikille oikeus, ja toi raha ei ole paljoakaan.

  Tsemppiä loppu diettiin, ennen kuin saadaan uudet ohjeet :)

 64. Tiitu Koo May 27th, 2010 8:55 pm

  Mahtavalta kuulostaa tuo fitfarm, mutta muutama kysymys heräsi ennen kuin alan naputtelemaan verkkopankkia;)

  Kuinka tiukka ruokavalio tulee olemaan? Kesä tosiaan tulossa ja itse ainakin voin rehellisesti sanoa, että esim. juhannus on sellainen, että en aio ruokia punnita ja viinaakin tulee otettua:) Lisäksi ainakin parit häätkin tulossa, joihin en aio omia eväitä kiikuttaa ja skoolailtuakin taatusti tulee. Eli kestääkö tuo 10 viikon ohjelma näitä lyhyitä tietoisia “repsahduksia” vai meneekö rahat hukkaan, ei kannata lähteä mukaan, jos ei meinaa pilkun tarkasti noudattaa ohjeita joka ikinen päivä?

  Jutalle aivan mielettömästi tsemppiä kisoihin, olet paras!:)

 65. Riikka May 27th, 2010 9:02 pm

  Heippa!

  Olisi tosi kiva jos te muut blogilaiset, jotka olitte siellä Tampereen seminaarissa mukana, voisitte kirjoittaa tänne lisää tilaisuudesta. Jatkosuunnitelmat on esitelty, mutta kysyittekö jotain mieltä askarruttavia kysymyksiä, ja mitä saitte siihen vastaukseksi? Jos jokainen kirjoittaa omat teemansa tänne niin me kaikki muutkin, jotka emme olleet paikalla, saisimme tietoa ja vinkkejä.
  Kiitos!

 66. kunhan mietin "ääneen" May 27th, 2010 9:07 pm

  Rahasta: on oikeasti köyhiä ja ihmisiä joilla ei kertakaikkiaan ole rahaa. Heillä harvemmin on tv:tä tai nettiä. Eli uskoisin paljon, että jokainen joka on nyt ollut mukana tämän 4 vkoa ja haluaa jatkaa ei kyse voi olla rahasta. Kyse on mielestäni enemmän siitä mistä on valmis tinkimään, jos jotain oikeasti haluaa. Työttömällä ystävälläni on krooninen rahapula, mutta aina rahaa mäyräkoiraan vkonloppuisin. Monella kotiäidillä on omat paheensa. Opiskelijalla ei ikinä ole tarpeeksi rahaa, mutta aina voi uuden paidan ostaa tai lähteä bilettämään.

  Tämähän on satsaus itseen, se ei voi olla niin vaikeaa. Mielestäni olisikin reilua myöntää, että ei enää halua jatkaa maksullisella puolella tai sitten on mukana, mutta jätetään tekosyyt ja selitelyt pois. Tämä ruokahan ei niin kallista ole kun ei sitä koko lihaa ostele ja vineritkään ei kuuluu menuun. Salaatti kamatkin halpenee kesäisin.

  Valintoja valintoja, tehkää oikeita valintoja.
  Hyvää kesää kaikille!

 67. Sport75 May 27th, 2010 9:36 pm

  Kyllä kai nuo salijäsenyydet maksaa paikassa kuin paikassa, itse maksan 58e/kk eli tarkemmin kun miettii niin tuleehan tuostakin lähemmäs 700e ja kyseessä siis CMS-klubi

 68. lumikki May 27th, 2010 9:41 pm

  Heippa, minäkin osallistun nyt keskusteluun. Olen ollut mukana mahtavassa neljän viikon projektissa ja ihan loistava on fiilis ja tosi kiitollinen olen siitä, että Jutalla ja Bullilla on ollut viitseliäisyyttä tällainen loistava kampanja luoda!! Jatkossa haluaisin olla täysillä mukana projektissa, mutta totuus minulla on oikeasti se, ettei rahaa ole – juuri nyt. Olen nimittäin opiskelija. Opiskelen lääketieteellisessä ja tavallisesti pärjään oikein hyvin opintotuen avulla :) Nyt kuitenkin on juuri se tilanne, että kesäkuulta ei tule opintotukea ja kesätyöt alkavat maanantaina, jolloin kesäkuun palkkakin tulee kuun lopussa. Tämän kuun opintotukirahalla tulisi siis selvitä myös ensikuun vuokrasta, ruuista, matkoista toiselle paikkakunnalle töihin jne. Rahaa ei yksinkertaisesti ole! Mutta onneksi poikaystäväni on lupautunut lainaamaan minulle rahaa kesäkuun vuokraan :) Maksan toki takaisin heti, kun saan kesäkuun palkan. Sellaista tämä elämä joskus on. Minä siis jouduin kysymään mahollisuutta päästä niiden kymmenen onnekkaan joukkoon, mutta en ole katkera tai pettynyt, jos en joukkoon pääse. Tiedän, että muitakin halukkaita on ja jatkan jokatapauksessa terveellisempiä elämäntapoja tämän blogin innoittamana :) Aivan mahtavia tuloksia täältä on saanut lukea!! Hyvä me!! Ja suurkiitos Jutta ja Bull!! Voimahalit kaikille <3

 69. takku May 27th, 2010 9:42 pm

  Jutalle pirusti lykkyä Serbiaan, peukkuja kovasti täältä savon mualta :)

  Juurikin kuittasin ittenin Liteen mukaan, olo on ihan jees – rehellisesti sanoen välillä kärttyinen ko ampiainen nälän vuoksi. Tiukkoina reenipäivinä lähinnä..

  Toki enempi löydän positiivisia puolia, että eipä hätiä mitiä.
  Kilojakin on menny liki viis jo pois, yritän olla optimisti ja sanoa että ENÄÄ 20kg tavoitteeseen, sen jälkeen katsotaan haluaako vielä pudottaa ja mihin penkkitulokset sillä painolla riittää, jotta uskaltautuako jo kisoihin vai pudotetaanko vielä painoa ja näinollen painoluokkaa, sen näkeepi sitten.

  Ylipäätään on pakko olla ittestään pirun ylpeä, en ole lipsunut kertaakaan. Minä? Totaalinen herkkuperse ja kahvin-kanssa-mieluiten-herkkuja :D

  Elokuussa sitten toverit kilistetään, kuka enemmälle kuka vähemmälle kilomäärälle, eikös vaan?! :)

  <3

 70. Lizzu May 27th, 2010 9:43 pm

  Heippa! Jatkosuunnitemat vaikuttaa mielenkiintoisilta.
  Mulla reilu pari viikkoa takana ja reilu pari kiloa on painoa lähtenyt ja haluan tätä lisää!!!

  Nyt vaan mietiskelen että lähdenkö kymmenen viikon jatkoon nyt vai syksyllä. Kesä on niin rikkonaista aikaa juhlineen ja retkineen että lomalla on hankala sitoutua tarkkaan ruokavalioon ja jos johonkin lähden haluan vetää sata lasissa…

  Voisiko nykyistä ruokavaliota pyrkiä toteuttamaan kesällä aina kun se onnistuu, tavoitteena säilyttää nyt saavutetut tulokset ja pitää kokonais kalorit kurissa?
  Vai meneekö tästä tehot jos sitä jatkaa kesä-heinäkuun?
  Lomien jälkeen sitten elokuussa mukaan täynnä motivaatiota ja treeni intoa, ilman häiriötekijöitä :)

  Kysymys vielä cla kapseleista; jos sellaisia alkaa dietin tukena napsimaan niin pitäisikö jättää oliiviöljyä tai omegaa vähemmälle? Niissä näytti olevan aika paljon energiaa.

  Jutalle aivan mielettömästi tsemppiä kisoihin! Mene ja säteile voitto kotiin, näytät upealta!!!

 71. herkuttelija May 27th, 2010 9:51 pm

  Heippa! =) En tiedä lähdenkö jatkoon mukaan, jos lähden niin sitten tuohon painonhallintaan, kun enää ei ole paljoa pudotettavaa. Toisaalta rakastan kesää ja haluan myös nauttia kesän herkuista kohtuudella, joten kiinnostaisi tietää samaaan kysymykseen vastaus ” minde, onko tämä mahdollista tuossa vai jatkuuko yhtä tiukka linja ?

  Ja niin, toisaalta voisin jatkaa samantyyppisellä ruokavaliolla, kuin tähänkin saakka, viikot tavallista kotiruokaa, maitorahkaa, puuroa.. ja viikonloppuisin voisi ottaa vähän rennommin, tietysti liikuntaa en todellakaan jätä pois, vaan jatkan samaan tapaan.. JOTEN voiko tällä samalla ruokavaliolla jatkaa ? : )

  Voi olla, että yhteinen projktimme päättyy tähän ja yritän selviytyä omin avuin. : ) Olenhan saanut parhaat eväät matkalle. Uusi ruokailurytmi ja terveellisemmät ruoat, liikunta sekä turhat herkuttelut pois. : ) KIva jos Jutta tai Bull ehditte vatsaamaan vielä täällä muutamaan kysymykseen ? : ) Mutta kiitos mahtavista 4 viikosta, olette parhaita!

  Mietin vielä mitä teen, jatkanko omin avuin vai teidän kanssanne : ) Kertokaa muut ihmeessä mitä teette ??

 72. chef May 27th, 2010 10:04 pm

  Pakko kommentoida nimimerkin “kunhan mietin “ääneen”" kirjoitusta.

  Eipä ollut kivaa tekstiä :( Täällä blogissa tuskin on yhtään ihmistä mukana, joka tuhlaisi rahansa mäyräkoiraan, sillä olutta ei Jutan ja Bullin laatima dietti pidä sisällään.

  Biletys itsessään on maksutonta (mitä nyt ehkä narikka maksaa, mutta jäävesi ei) jos ei ota alkoa, eikä sitä tosiaan tällä dietillä voi ottaa.

  Itse lukeudun näihin kotiäiteihin joilla on minimitulot ja olen usean vastaavassa tilanteessa elävän kotiäidin kanssa jutellut mahdollisuudestamme jatkoon, joka on aika minimaalinen.
  Jatko sinänsä ei ole kallis, mutta jos tuloina on kotihoidontuki (300€ – verot) ja lapsilisät, niin siitä summasta se on kertalaakiaan meistä monelle kertasummana liikaa.
  Meidän kotiäitien on ensisijaisesti satsattava lapsiimme ja ajateltava vasta sen jälkeen satsausta itseemme. Lopputulos saattaa tosiaan siis monella olla se, ettei pysty mukaan enää lähtemään.

  Täytyy myöntää, että minullakin on pahe. Ja se pahe on kirpputorilta ostetut lastenvaatteet joita ostelen varsin paljon. Joskin taas myyn pois pieneksi jääneet, jotta saadaan taas rahaa ostaa isompia tilalle.

  Jos pitää pohtia kumpi on minulle ja ennen kaikkea lapsilleni tärkeämpää…lastenvaatteet vai äidin laihdutus, niin kyllä mä näistä kahdesta valitsen ne lastenvaatteet.

  Kaikella ystävyydellä,
  Chef

 73. herkuttelija May 27th, 2010 10:18 pm

  Ja mihin mennessä pitää ilmottautua, jos haluaa mukaan ?? : )

 74. herkuttelija May 27th, 2010 11:49 pm

  Korjaten edelliseen viestiin. Hetken asiaa pohdittuani en todellakaan nähnyt muuta vaihtoehtoa, että KYLLÄ tämä on nähtävä!!!! Joten mukana ollaan ylläpitäjissä, ja 89 e maksettu. : ) Kyllä nyt koen, että meni juuri oikeeseen paikkaan tämä sijoitus, voisiko parempaan rahat laittaa, kun oman itsensä hyvinvointiin ? JA voin kertoa, että mieheni oli toista mieltä asiasta. :D mutta olkoon vaan, nimittäin tämän parempaa sijoitusta en olisi osannut tehdä. : )

  Toivon tietenkin myös, että tämä ei ole niin tiukka kuuri ja voi syödä myös kotiruokaa, koska tämä omien eväideni kokkailu on käynyt perhettäni tympimään ja se, etten osallistu enää yhteisiin herkkuhetkiin. Kyllä aijon myös kesällä herkuista nauttia, mutta niin aion myös dieetata! Joten eiköhän tämä paketti ole juuri siihen tarkoitettu ? Kaikkea kohtuudella, ei paluuta edelliseen pylleröintiin siis. Odotan jo tulevia ohjeita innolla, toivottvasti tämä osottautuu hyväksi ja toimivaksi myös näin kesällä! :)

 75. JOnna May 28th, 2010 9:40 am

  Hei haloo. Tottakai voi vielä jatkaa vaikka elokuuhun tällä dieetillä jos ei pelkää että paino putoo liiaksi. Ja sitte nää tyypit jotka on ihan että “pakko saada relaa vähän lomalla/kai siinä dieetissä saa vähän ottaa rennosti” jne. RIIPPUU MITÄ TULOKSIA ITSE HALUAA! En tiedä vielä Fitfarm Liten sisältöä, mutta tarkoitus on Jutan mukaan oppia elämäntavat loppuelämäksi eikä taas kuureilla ja kituutella 10 vkoa eli valita tapa millä elää. Jos siihen jollakulla kuuluu pylleröinti välillä (niinkuin allekirjoittaneellakin silloin tällöin) niin sillä selvä. Ei dieettiä kaada jos muutaman kerran OMASTA VALINNASTAAN ottaa välillä vähän rennommin, mitä sen jälkeen eli palaako takaisin ruotuun, onkin eri asia.
  Tuskin siellä on Jutan ohjeissa että joo saatte juoda joka viikonloppu siideriä. No mene ja tiedä kohtahan se nähdään..

 76. Fairy75 May 28th, 2010 9:55 am

  FitFarm LITE:stä kopioitua:

  “10 viikon aikana tulee olemaan muutama ns. vapaasyöntipäivä, jolloin ryhmäläiset voivat unohtaa ruoan puntaroinnin ja saavat herkutella ja tyydyttää mielitekojaan. Tämän jälkeen palataan taas ohjelmaan ja jatketaan kohti tavoitteita.”

  Mielestäni tämä kertoo, että ruoat puntaroidaan tarkasti niin kuin tähänkin asti, mutta joukkoon mahtuu muutama herkkupäiväkin jolloin otetaan rennosti. Luulenpa, että tällä tavalla minäkin VIHDOIN opin herkuttelemaan, mutta myös katkaisemaan tuon herkuttelun yhteen päivään. Oppi on kai se, että yhden päivän herkuttelu ei koko diettiä kaada ja että hallitusti voi herkutella, kunhan palaa takaisin ruotuun. Tätä en ole entisessä elämässä pystynyt toteuttamaan vaan herkutteluputki on jäänyt helposti päälle.

 77. Pimpom May 28th, 2010 11:06 am

  Täällä valtavalla tsempillä on alotettu kolmatta viikkoa :) . Minulla on tämä kehitys mennyt aika päinvastaisesti kuin ilmeisesti suurimmalla osalla. Eli ensimmäiseen 9pv:n ei lähtenyt lainkaan painoa ja vain joitakin senttejä, mutta siitä lähtien on nyt joka aamu näyttänyt vaaka hiukan vähemmän ja tällä hetkellä paino on 300g vähemmän kuin vielä koskaan aikuisikänäni :) . Pistää kyllä hymyn poskille :) .

  Huomasin muuten tänään aamupalalla, että oli vahingossa ostanut 2% raejuustoa… Ajattelin, että en nyt viitsi sitä poiskaan heittää, mutta huhhuh, kyllä oli sellasta rasvamössöä, että en kyllä toista sataa grammaa enää halua syödä :D ! On se kyllä kumma miten nopeasti makuhermot tottuu erilaiseen ruokavalioon…

  Sitten olisi ollut yksi tärkeä kysymys, jota kyselin jo aiemminkin, mutten saanut vastausta..
  Eli jos syön välipalana patukan, niin voinko korvata jonkin muunkin aterian, esim. lounaan, patukalla vai pitääkö sen olla sitä dietmixiä vai eikö saisi korvata lainkaan?
  Olen tosiaan menossa sinne pääsykokeisiin nyt 2. ja 3.6 ja en voi sinne sen ihmeempiä eväitä ottaa mukaan ja salissa istutaan kuitenkin 5h plus matkat (n.2-2,5h/suunta), eikä ole autossa jääkaappia :D ..
  oten nuo patukat kyllä pelastaisivat tilanteen :)

  Olen TODELLA kiitollinen, jos joku osaa vastata! :)

 78. samaa mieltä May 28th, 2010 11:21 am

  mä oon samaa mieltä sun kanssa “kunhan mietin “ääneen”. että kyllä monella on juuri noin esim mun ystävälläni kun ehdotin tätä dieettiä sanoi heti että ei mulla oo vara ostella tollasia ruokia et ei oo tilillä yhtää rahaa mutta onpas ollut rahaa olla juomassa ihan joka vkl pe-la! Kyllä siihen riittää rahaa ja voin sanoa että siltä se päällepäin näyttääkin.

 79. kaapeli May 28th, 2010 11:35 am

  Kyselin tuolla jo aiemmin samaa kuin täällä tuossa edelläkin.

  Eli OLISI KIVA TIETÄÄ etukäteen vähän tuosta ruuasta ja liikunnasta, ennen kuin sitoutuu.

  Itse olen laihduttaja-ryhmään kuuluva. Nämä neljä viikkoa ovat olleet mahtavat. Olen kokenut tämän ruokavalion hyväksi, on kuitenkin aika lähellä sitä, miten muutenkin meillä syödään, pikkasen vaan omalla kohdallani sovellan. Eli suhteellisen samanlaisella olisi täysin mahdollista jatkaa.

  Eli ONKO RUOKA LAIHDUTTAJISSAKIN JATKOSSA TÄLLAISTA PERUSKAMAA?

  Itselläni on liikunta jäänyt vähän vähemmälle (vielä vähän toipilaana). Koko ajan kuitenkin lisään liikuntaa määrällisesti ja laadullisesti.

  TULEEKO LIIKUNTA JATKOSSA VIEMÄÄN SUUNNILLEEN SAMAN AJAN KUIN NYTKIN?

 80. maria May 28th, 2010 11:43 am

  moi,
  hiljoksiin olen ollut minäkin, mutta hengessä mukana:).Tässä oli välillä tilanne että homma meni vähän “läskiksi” (monia syitä), mutta nyt taas jatketaan. Eli vaikka neljä viikkoa ei ihan putkeen ruokailujen suhteen mennyt, olo on hyvä ja jatketaan 10-viikkoisella! Ilmottauduttu on ,kun muistais vielä kotosalla maksaakin!Pomo tossa eilen sanoi että sähän saat kohta tilata pienemmät työhousut, ai että kuulosti kivalta :) , tsemppiä Jutalle kisoihin ja meille muille tähän projektiin!

 81. neferr May 28th, 2010 11:51 am

  Myös kommentoin “kunhan mietin ääneen” kirjoitusta.
  Et varmaankaan pysty jokaisen rahatilannetta tietämään :D Esim aina suositellaan pitämään hätävarakassaa ikävien yllätysten / lasten sairasteluiden ym takia. Mitähän sekin kertoo kun tuota kassaakaan ei ole varaa pitää 20euroa enempää? Ja kun harvemmin oikeasti uusilla vaatteilla koreillaan? Viihteellä päihtymässä käy sillon ku on varaa? Minä voisin tuon 20euroa tuosta maksaa jos sen sillä saisi! Muuten joutuisi säästämään 2-3kk ennenkuin saisi tuon rahan kasaan kaatamatta taloutta. Ikävä kyllä kaikilla ei oo että OTAMPA tuosta sen nytten eikä vaikuta kauheesti loppukuuhun. :P mm. me olemme tehneet “tietosen uhrauksen” että nyt opiskeluaikana maksamme hintavaa vuokraa asunnosta mikä on lähellä keskustaa, niin ei tarvi hommata autoa ja maksaa mahollisia korjauksia / bensoja / vakuutuksia. Kirppareilla ja huutonetissä ja aleissa asioin omien ja lastenvaatteiden kimpussa, mutta mistäs sitä vielä tinkis :) ennemmin käytän tuon 89e noihin terveellisiin ruokiin mitä tässä dieetillä on! Harmittaa itteäki kun ei ole mistä maksaa tuota, tuntuu nurinkuriselta todeta ettei tuo ole iso raha mutta siltikään ei ole niin paljoa varaa.. Vai oliko tässä osamaksumahdollisuutta?! :D :D hih..

 82. Heidi May 28th, 2010 2:06 pm

  Aika hyvä idea muuten Juttikselle tuo osamksu-systeemi, toisi mukaan varmaan monia epäröijiä ja tiukallaolijoita. Itse olen kyllä lähdössä jatkamaan, vaikka enemmän kun tuo hintapolitiikka huolena on yleinen ahdistus. Töissä ainakin on päästy niin pakkosyöttämisen makuun, että alkaa olla ihan mahdotonta liikkua missään yhteisissä tiloissa.On se jännä juttu miten helposti sitä pääsee SH-luokitukseen jos syö vaan oikeaa ruokaa :/

 83. lumikki May 28th, 2010 3:16 pm

  :D juu.. itekki oon mukana heti, jos saan maksaa tuon summan vasta kun saan kesäkuun palkan. saanhan? :D

 84. kunhan mietin "ääneen" May 28th, 2010 3:54 pm

  Pyydän anteeksi jos olen loukannut jotakuta. Se ei ole ollut tarkoitukseni, eikä pointtini ollut osoittaa ketään sormella. Totta, en tiedä jokaisen rahatilannetta, niin kuin joku sanoi.

  Tarkoitukseni oli vain herättää ihmiset miettimään mihin se raha oikeasti helposti hupenee. Ne viihteelle lähtö reissut menee helposti yli budjetin (ja silti monella on varaa aina vaan viikonloppuisin lähteä). Hienoa jos joku pysyy vesi linjalla, kaikki ei siihen pysty. Ne kahvipullat maksavat myös euroja kuukaudessa ja makkarapaketin hinnalla ostaa kummasti salaatti tarpeita.

  Itse olen ollut niin opiskelija kuin kotiäitikin ja rahan kanssa on tehnyt tiukkaa, eikä sitä liikaa ole nytkään. Lapset menevät nykyään tottakai kaiken edelle, mutta olen päättänyt tulla hyvänä kakkosena. Siksi olen valmis omalla kohdallani tekemään hyvinvointiini vaikuttavia valintoja, koska se vaikuttaa ympäristöönikin kuinka voin.

  Jokainen tekee omallekohdalleen sopivat ratkaisut.

  Aurinkoista kesää kaikille.

 85. JOnna May 28th, 2010 4:15 pm

  PimPom mun mielestä voit korvata lounaan patukalla ja samana päivänä välipalan patukalla eli syödä 2 patukkaa, ravintoarvot ei ehkä ihan päätä huimaa sinä päivänä. Toisaalta jos syö aamulla lähtiessä puuron ja tekee lounaan esim salaatin mukaan, sen voi varmaan syödä pääsykokeessakin. Pääsykokeen jälkeen haet kaupasta/huoltoasemalta rahkan ja mehukeittoa tai syöt patukan/Dietmixin.

 86. Elli May 28th, 2010 8:39 pm

  Samaa mietin kuin ylläolevat, esim. kolmekymppiä kolmena kuukautena ei olis enää ollenkaan niin paha ja olisin 100-varmasti mukana. Mut osamaksu saattaa olla liian vaikea toteuttaa? Idea on kyllä loistava.

 87. Jutta May 28th, 2010 10:15 pm

  Olemme pahoillamme, mutta osamaksu on aivan liian hankala toteuttaa tässä projektissa. Yritimme oikeasti hinnoitella niin edulliseksi tämän kuin se vain on mahdollista.

  Olemme todella iloisia kun suuri joukko on jo ilmoittautunut mukaan :)

  T: Bull(ero)

 88. Kerstin May 28th, 2010 10:29 pm

  Harmittaa vietävästi, kun en päässytkään Tampereelle kuten olin suunnitellut. Työesteet tulivat sotkemaan viime hetken suunnitelmat. Hengessä olin mukana ja mietin mitä hyviä neuvoja siellä annetaan ja mistä puhutaan.
  Aikaisemmissa kirjoituksissa joku mainitsikin aamuaerobisesta ja liikuntatunneista, mutta olisi tosi mielenkiintoista kuulla mitä näistä siellä Treella kommentoitiin ja mitä pidettiin tehokkaimpana liikuntamuotona. Sekä tietty mitä muuta oleellista tietoa saitte.
  Tämä on ollut tosi upea foorumi, jonka vlityksellä on saanut lukea teidän kaikkien mahtavia kokemuksia. Ja Jutta ja Bull ovat tehneet tämän kaiken hyvä hyvyyttään ilmaiseksi.
  Tosi upea systeemi on kehitetty jatkotoimenpiteeksi, josta jokainen voi valita itselleen sopivimman vaihtoehdon. Ja minkä työn asiantuntijat kuitenkin tässä tekevät! Kyllähän tänä päivänä kaikki palvelut maksaa. Kiitokset teille!
  Nyt vaan täytyy vielä miettiä, mikä se omin juttu olisi, mutta se on varmaa, että taistelu kiloja vastaan jatkuu!

 89. Pimpom May 29th, 2010 2:10 am

  Kiitos JOnna vastauksesta :)
  Juu taidan vetää patukoilla sitten, kun ei oo kuitenkaan kun kolmesta päivästä yhteensä kyse, niin uskoisin sen olevan ok.
  Salaatin ajattelin aluksi tehdä, mutta en kehtaa haista sen kanssa siellä salissa (kun kuitenkin kala/kana/j-liha haisee siellä, jos on hyvin maustettu :D )…

 90. jarmo May 29th, 2010 10:35 am

  Moi

  4viikkoa takana ja vyöhön on tullut tarvetta 4-5 cm lyhennykselle.
  paino 94,5—88,5.
  nyt vaan samalla radalla eteenpäin, joskin hieman taidan lisätä (perunan, pari)syömisiä.
  onnea vaan Jutalle kisoihin, vaikkakin ei se onnesta ole kiinni.
  Kiitokset startista, josta on helppo suunnitella ravintojuttuja eteenpäin..
  Farmijuttuun tuskin lähden, koska en raaski maksaa kahteen paikkaan. kuntosalimaksut kun vievät jo omansa.
  tsemppiä kaikille, pitäkäähän saavutetut linjat.

 91. ewe May 29th, 2010 12:07 pm

  Farmin sivuilla taidettiin mainita että mukaan voi liittyä koko kesäkuun ajan, mikä onkin hyvä juttu koska vasta kesäkuussa on seuraavan kerran “ylimääräistä” rahaa, niin pääsee mukaan jatkoprojektiin sitten :)

 92. nessu May 29th, 2010 12:25 pm

  Heippa vaan reippaat! ;)

  Tänään tein ekan aamuaerobisen lenkin. Oli välillä puuro mielessä, mutta auringonpaisteisessa aamurauhassa oli mukava taivaltaa. 200g tippui lenkin aikana painoa. Tässähän alkaa vanhakin innostua. Päätin kokeilla pieneksijääneitä farkkuja ja NELJÄT mahtui päälle. JEEE!!! :D Voitte vain arvata, että tuo lisäsi tsemppiä entisestään.

  Tsemppitoivotukset kaikille! Kyllä tämä “työ” kannattaa. :D

 93. herkuttelija May 29th, 2010 1:35 pm

  Hei ihanaa, mulle on ollut tosi vaikeita noi kahvihetket, koska niihin on minulla kuulunut aina jotain kahvileipää. : ) nam, Mutta nyt vasta keksin kardemummalla maustetun kahvin! Sehän melkein ajaa saman asian kuin pulla. ;) Kai kardemumma on muuten sallittua ? ;)

 94. JOnna May 30th, 2010 11:10 am

  Arvasin että Jutta menestyy noin hyvin!!Jee!
  Otin pylleröinnin vähän etuajassa onhan tässä jo sinnitelty. Irtokarkkeja ja suklaamuffini meni eilen. Mutta tänään takaisin ruotuun.

 95. piksu May 30th, 2010 1:02 pm

  Jos tuohon Fitfarm LITEen liittyy myöhemmin, niin pitääkö silloin maksaa koko 89e vai siitä päivästä lähtien kuin LITeen liittyy?

 96. herkuttelija May 31st, 2010 12:44 am

  Kyllä tässä JOnna on jo sinnitelty! :) Minäkin otan sen herkkupäivän vähän ennakkoon, tiistai ilta ja keskiviikko herkutellaan, jonka jälkeen takaisin tiukkaan ruotuun. :) OIOI, en malttaisi odottaakkaan sitä herkuttelupäivää, kyllä nyt tuntuu tommonen päivä luksukselta, odotellaan kieli pitkällä!

  Mulla se alkaa herkkujen leipomisella ( suklaataikinaa pitää varmaa maistella jo ennen paistumista ) ;) , Grillaus ja illalla irtokarkkeja ja elokuvaa! Jaiks!

 97. P Ossu May 31st, 2010 10:39 pm

  4 viikkoa sinnitelty ja paino pudonnut 88kg – 82kg. Miun urakka jatkuu, mutta myöskin omin päin. Suurkiitokset Jutalle ja Bullille, samoin kanssasisarille ja -veljille tsemppauksesta.Onnea Jutalle 6. sijasta!Hienoa!

 98. Repe June 1st, 2010 7:34 am

  4vkoa takana ja 5,7kg tippui paino. Melko helposti on lähtenyt ja aion jatkaa vielä ainakin niin että 10kg
  on lähtenyt.

  Olen tehnyt viikossa kerran pidemmän lenkin ja pari kertaa viikossa aerobiset (n.40min) ruohonleikkurilla… joka on todella hyvää hyötyliikuntaa!

  Kiitos tsempistä Jutta ja Bull! Onnittelut Jutalle 6. sijasta minultakin, loistava suoritus ja tsemppaus!

 99. Paula June 2nd, 2010 5:01 pm

  Itse aion mennä tästä eteenpäin omin voimin. Valitettavan monet sairastetut flunssat ovat vieneet aikaa liikkumisesta. Nyt pyrin pitämään lenkkeilyn, oppimani kotitreeniohjelman ohjelmassani, sekä tietenkin terveellisen ruokavalion. Ja jos niikseen tulee, että yksin ei synny tulosta, niin olen taas remmissä mukana elokuussa.

  Kiitos teille kaikille ihanille, jotka olette olleet mukana, kiitos resepteistä, tsempistä ja mukana olosta!

  Tämä blogi varmasti seuraa mukanani jatkossakin! :D

Leave a reply