GoJuttaGo.com

GO FAT GO:LAISTEN TULOKSIA

Koska 4 viikon Go Fat Go-haaste käydään “salaisella ja suljetulla forumilla” ajattelimme hieman valoittaa, mitä olemme touhunneet ensimmäisen viikon aikana ja millaisia tuloksia ihmiset ovat saavuttaneet.

Parhaat ja itseoikeutetut kommentoijat ovat tietenkin mukana olevat 10 000 ihmistä. Joten tässä kommentteja, olkaapa hyvät!

-Jutta-

87 comments

87 Comments so far

 1. Anita August 30th, 2010 4:44 pm

  eka viikko takana ja -1,5kg tippunut painoa JEE
  Bmi 24,3 -> 23,7

 2. kiinteyttäjä August 30th, 2010 4:48 pm

  on ollu ilo huomata kuinka energinen sitä onkaan kun muistaa syödä tarpeeksi usein proteiinipitoista ruokaa.. ei ole turhia verensokerin notkahduksia ja nousuja… syödäkin saa.. ja varmaan enemmän kuin mitä olen tottunut syömään (siis määrällisesti), mutta nyt terveellisemmin.. liikkunut olen aina paljon mutta nyt uskaltaudun myös salin puolelle ;) lisää kiinteytystä odottaessa olen huomannut ongelma olueilta kadonneen rasvaa! =) en niinkään katso puntaria vaan lähinnä omaa oloa ja peilikuvaa. harkitsen kyllä vakavasti litellä jatkoa.. saas nähdä kuinka käy ja kuinka sali vie minua :O kiitos jo ensimmäisestä viikosta!

 3. Päivi Poikela August 30th, 2010 5:06 pm

  Huikee traivi päällä. Pääsin vähän myöhässä aloittamaan (vasta perjantaina 27.8. aloitin) mutta tulokset on alkanut jo näkymään 3 päivän jälkeen paino tippunut 2,6 kg. Olo energinen. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä.. päin vastoin. Joka päivä on uusi jännittävä päivä :-)

 4. Leisu August 30th, 2010 5:17 pm

  Loistava fiilis! Ainut miinuspuoli on, että housut alkaa käydä isoiksi ja opiskelijabudjetilla ei voi lähteä kaupoille. Ehkä kestän tämän. ;)

 5. Sanna August 30th, 2010 5:18 pm

  Itse aloitin projektin vasta keskiviikkona (25.8.10)ja -1,1 kg on paino laskenut alaspain. Tänään aloitin vasta liikunnan kesätauon jälkeen. Eli noi kilot on karistettu pelkän ruokavalion avulla.

 6. Johanna August 30th, 2010 5:23 pm

  Minulla on päivä 7 menossa ja olo on mahtavan energinen :) . Päivän 5 aikana kävin ekan kerran puntarilla ja tuloksena oli -5kg! Jotka toki ovat varmaankin olleet nesteitä mutta fiilis on aivan mahtava. Tästä on siis hyvä jatkaa eteenpäin, koska painoa on vielä pudotettavana 20-30kg. Kiitokset ennen kaikkea Jutalle että olin yksi niistä 10 000 ihmisestä joka pääsi tähän haasteeseen mukaan! :)

 7. Jaana August 30th, 2010 5:23 pm

  Heippa vaan!
  Mulla on neljä viikkoa takana koska otin varaslähdön kevään haasteella ja nyt olen 4,8kg kevyempi ja 20cm on lähteny yhteensä. Selluliitti on hyvää vauhtia katoamassa reisistä ja peppu on pienentynyt huimasti. Kasvot ovat hoikistuneet niin että toisetkin on huomannu eron ja ihoni on kuulaampi. Olen nykyään pirteämpi ja iloisempi ja liikunta kärpänen iski niin etten malttaisi pitää lepopäivää ; )
  Rahka ja raejuusto maistuu aina vaan ja jatko on taattu litessä!
  Tässä oli sellanen ruokavalio ja treeniohjelma mitä olen etsiny pitkään ja nyt vihdoin saan toteuttaa sen! Tunnelma forumilla on kiva ja mukava seurata samassa veneessä olevien tuloksia ja innostusta. Jutan innostus siirtyy mukavasti meihin siellä ja suurin osa porukasta on “huippiksia”!! Se mitä toi sana tarkoittaa niin jätetään se kertomatta ettei paljastu liikaa mitä me siellä kirjotellaan ; D Heh heh!

  Thanks to Jutta, Bull ja kumppanit!

 8. taru August 30th, 2010 5:26 pm

  Kiitos minunkin puolestani ensimmäisestä viikosta!
  Alkuviikko meni päänsäryn kourissa, mutta sitten helpotti, ja ah miten energinen, hyvä olo on ollutkin! Ruokavalio on helppo toteuttaa minusta, ja olen takuulla syönyt paremmin ja monipuolisemmin kuin aikoihin!

  Ensimmäinen viikko, -3,9kg :D kertonee siitä, että jotain on tapahtunut, vaikken flunssan vuoksi olekaan voinut kuntoilla, kuten olisi pitänyt.
  (ja olkootkin nestettä, onhan senkin lähdettävä ennen kun voi alkaa rasvaa polttaa;) )

  Hyvä henki on forumilla, tsemppiä saanut mahtavasti.

 9. Virpi August 30th, 2010 5:33 pm

  Aivan mahtava eka viikko takana… :) -2,3 kg tippunut paino, ja energiaa riittää! :) Nälkää ei ole tarvinnut nähdä, päinvastoin jopa välillä miettinyt että mites sitä kaikki ehtii/jaksaa syödä. :D Paras haaste mihin olen vastannut… Kiitos Jutta! Ja koko tiimi! :) :)

 10. Heidi August 30th, 2010 5:34 pm

  Tää ensimmäinen viikko on ollut kyllä monella tapaa todella mielenkiintoinen. Kiloja on lähtenyt 3,3!!! Ja olo on ollut koko ajan todella hyvä. Nälkää ei ole tarvinnut nähdä ja annokset on kyllä ihan reilunkokoisia. Fiilikset on siis hyvät ja tämä lisääntynyt energisyys on IHANAA! Usein oli iltapäivällä jo tosi nuutunut ja väsynyt olo ja ärtyinenkin, nyt se olotila on poissa ja se on enemmän kuin hienoa!!! Paluuta entiseen ei ole!!! Tämä haaste on kyllä täyttä rautaa ja olen iloinen että tässä saan olla mukana!!!

 11. Annamaria August 30th, 2010 5:35 pm

  Tulokset puhukoon puolestaan: viikossa -4,1 kg (flunssasta ja liikuntakyvyttömyydestä huolimatta), ei voi valittaa. Nälkä ei todellakaan ehdi tulla, kun pitää ateriavälit tasaisina. Alku siis parempi,kuin osasin odottaa. :)

 12. Jutta August 30th, 2010 5:39 pm

  Että näin :)

  Tämä on niin mahtavaa, kun meillä on motivoitunut porukka haasteessa mukana.

  Ja odottakaahan vaan, kun 4 viikkoa on takana… WAU!

  -J-

 13. Esteri August 30th, 2010 5:51 pm

  Ekan viikon aikana paino pudonnut -4 kg Aivan mahtava fiilis!!! Pitkään olen lyönyt päätä seinään näiden painoasioiden kanssa, juossut jumpissa, lenkkipolulla ja käyttänyt ylipäätään paljon energiaa että saisin painon laskemaan, huonoin tuloksin. Joten ISO KIITOS teille näistä ohjeista!!!! Nyt kun ruokavalio on kunnossa niin tuloksia syntyy :)

 14. Marjo August 30th, 2010 6:12 pm

  Ihan mieletön motivaatio!
  Yhtä päivää lukuunottamatta liikuntaa, ruokavalion noudattaminen ja ‘PUFF’ poissa on 4,4 kiloa, maltan tuskin odottaa mitä tulokset on kolmen viikon päästä.

 15. Piia August 30th, 2010 6:12 pm

  Pääsin aloittamaan ruokavalion vasta 25.8, mutta painon punnitsin jo ma 23.8. Eli ny viikko takana punnituksesta ja ruokavalion toteuttamista sekä liikunnan lisäämistä takana 5pv. Paino pudonnut tänä aikana 3kg, olen aivan yllättynyt. JOs tämä tahti jatkuu olen 3 viikon päästä, kun tämä haaste päättyy, päässyt tavoitteeseeni. :)

 16. Laura August 30th, 2010 6:16 pm

  Pitkään yllättävistä mahakivuista kärsineenä oloni on säännöllisen ruokailun johdosta parempi kuin moneen vuoteen.
  Itse olen noudattanut ohjelmaa 100% ruokailun osalta. Puntilla on tullut käytyä 4krt viikko ja lenkillä noin 3krt. Ylipainoa ei ole koskaan ollut, kilot siis lisääntyy ja selvää lihasmassan kasvuja näkyvissä.. Näin pitääkin!

  Varo vaan Jutta, täältä tullaan! ;)

 17. Jossu August 30th, 2010 6:20 pm

  -2,6 kg ensimmäisellä viikolla!

  Takana on siis seitsemän päivää GFG:tä tai “Juttailua” ja fiilis on loistava! Lähes kaikki aiemmat rimpuilut: painonvartijat, keventäjät, kiloklubit sun muut ovat päättyneet siihen ensimmäiseen viikonloppuun.

  Nyt selkäranka on kasvanut viikossa aivan äärimmäisen vahvaksi. Ryhmän tuki ja kannustus on huikeaa ja erityisesti lämmittää Jutan kannustusviestit ja tsemppi!

  Kotitreenillä, pyöräilyllä ja lenkkeilyllä on menty tähän asti, mutta pian taitaa olla aika siirtyä ihan oikealle kuntosalille… Kiitos kaikesta Fitfarmilaisille!

 18. Ulla August 30th, 2010 6:26 pm

  Lienen lähellä ihannepainoani, joten kiloissa ei ole kovin järisyttäviä muutoksia tapahtunut mutta timminpi olo on ja vyötä pystyi viime viikonlopulla kiristämään yhden reiän verran joten jotakin on tapahtunut =D Ruoan kanssa ei ongelmia, vähän olen varioinut ja kovana maidon juojana olen kyllä ottanut lasin pari rasvatonta maitoa päivän aikana =S Toivottavasti ei tule sapiskaa tästä… Yksinhuoltajana treenin tekeminen menee varioiden, mutta tehty on ja koska kahvakuulan kanssa ole treenaillut jonkin verran, olen ohjelmassa pitänyt senkin mukana. Askelkyykkyä olen vetänyt lisäksi lenkillä. Hyvä juttu tämä on ja kannustaa varmasti jatkamaan tämänkin jälkeen säännöllistä syömistä, mikä lienee ollut minulla kaikista eniten hakusessa. Kiitos Jutta!

 19. nanou August 30th, 2010 6:32 pm

  Hei, olin koko kesän ulkomailla ja kotiuduin juuri viikonloppuna. Reissussa ei pahemmin tullut koneella istuttua tosin syötyä tuli vähän liikaakin. Joten missasin nyt todella pahasti go fat go haasteen ilmottautumisen, kävin fitfarmin sivuilla katsomassa enkä löytänyt enää sieltä ilmottautumis mahdollisuutta. Joten onko mitään mahdollista tulla mukaan näin myöhässä?

 20. -K August 30th, 2010 6:33 pm

  Ensimmäinen viikko on lähtenyt mukavasti käyntiin, kropassa tapahtunut pieniä muutoksia ja yleisessä olotilassakin olen havainnut positiivisia muutoksia.

  Forumilla on mukava lukea ihmisten tuloksista, jotka antaa lisämotivaatiota myös itsellekin.

  Kiitoksia Jutalla, Bull ja tiimi hyvistä ohjeista ja Jutalle erityisesti tuosta positiivisesta asenteesta :)

 21. Taina August 30th, 2010 6:49 pm

  Neljä viikkoa takana ( aloitin vähän etukäteen) Paino pudonnut huisit 8,2 kg. Enää 31,8 tiputettavaa :) )).
  Olo aivan mahtava. Olen varmaan jonkinlainen masokisti, kun eniten nautin nälän tunteesta. Silloin nimittäin tiedän, että kropassa tapahtuu jotain :) Nyt on nälän tunne tosin lähtenyt, joskus vain hiukoo. Kaikista käsittämättömin asia on kuitenkin makean himon häviäminen: ennen söin suklaalevyn yhdeltä istumalta, nyt ei tee yhtään mieli. Mahtaako säännöllinen syöminen pitää verensokerin tasaisena?
  Kiitos Jutta :)

 22. Heli August 30th, 2010 7:10 pm

  Alussa paino kipusi, vaikka housut lakkasi puristamasta, nyt paino lähti selkeään laskuun. MAhtava fiilis kun ei ole nälkä eikä hillittömiä ielitekoja, mitkä pistää laittamaan pieniä maisteluja suuhen pitkin päivää. Todella helppoa pysyä määrätyissä ruoissa! Ja mikä parasta, ei enää vatsa ongelmia tai turvotuksia, siis ihana olo ja hurjan energinen! Lenkille tekisi taaskin mieli, vaikka juuri kotiuduin salilta!Ikinä en ole pystynyt viikonloppua olemaan määrätyissä ruoissa, nyt se oli HELPPOA! Kiitos!!

 23. Sari August 30th, 2010 7:22 pm

  Viikko takana ja normaalipainon sisällä pudotettu 1,9 kg.Ja se on saavutettu ilman nälkää ja kituuttamista, ei tarvitse haalia mitään erityisiä valmisteita vaan käynti lähikaupassa riittää. Pari-kolme ensimmäistä päivää vaivasi päänsärky, sekin poistui lisäämällä suolaa ja juomalla enemmän vettä. Extrakiitos hyvistä liikuntaohjeista!

 24. Helena August 30th, 2010 7:23 pm

  Olen siitä omituinen tapaus että en punnitse itseäni, mutta muutoksia huomaa onneksi muutenkin. Vyötäröltä on kadonnut viikossa 3cm, kasvot kaventuneet ja olo on energisempi kuin vuosiin.

  Olin lähdössä mukaan jo toukokuussa mutta peräännyin viime tipassa kun näin ruokalistan. Olin ehdottomasti sitä mieltä etten koskaan voisi noudattaa noin tiukkoja sääntöjä kokonaista neljää viikkoa, joten turha edes aloittaa. Kunpa olisin tiennyt silloin, miten väärässä olin. Ruoka on maistuvaa, nälkää en ole kokenut koko viikon aikana eikä mitään listan ulkopuolelta ole tehnyt edes mieli. Ja totta kai nopeat, näkyvät tulokset pitävät motivaation korkealla dieetin loppuun asti. :)

 25. SannaTo August 30th, 2010 7:23 pm

  Ensimmäinen viikko on mennyt aivan super fiiliksissä. Olen niin motivoitunut, että ainoatakaan lipsahdusta ei ole tullut. Nälkää ei ole tarvinnut tuntea ja olen löytänyt ruuanlaiton ilot jälleen. keksin joka ruualle uuden ruokalajin, jota on vaan pakko kokeilla.
  Liikunta lähtenyt myös rullaamaan ja kotitreeni on järkyttävän tehokas. Syksyisissä aamuissa on ihana pukea lenkkivaatteet ja ampaista lenkille tärykalvot soiden.
  Nyt tullut jo kommenttia, että olen kaventunut silminnähden, jopa mies huomioi tämän!
  Painoa on 6. päivän jälkeen lähtenyt 3,8kg ja huomenna pääsee ihastelemaan senttejä ja koko viikon pudotusta.
  Foorumin tsemppihenki tempaisee mukaansa ja saa yrittämään kahta kauheammin. Tuntuu että ollaan oikeala tieltä sairaalloisesta lihavuudesta punttimimmiksi.
  Ohjeet ovat todella selkeät ja helpot noudattaa, koska kaikessa on joustovaraa kokkaamiseen ja sopii erilaisiin elämänrytmeihin. Itsekkin välillä herään myöhään ja meen myöhään unille.

  Kiitos Jutalle ja Bullille, että ootte nähneet vaivaa meidän pulleroiden eteen ja pistetään suomi parempaan kuntoon!

 26. Tuija August 30th, 2010 7:29 pm

  Eka viikko takana ja puntari näytti aamulla 4,6kg vähemmän! Vyötäröltä hävinnyt 4cm ja lantiosta 2cm. Herkkuja ei ole tehnyt mieli, joten olen säästynyt mielihaluilta. Dieettiohjeita olen noudattanut kurinalaisesti ilman pienintäkään lipsumista. Rakastan puuroa, rahkaa, raejuustoa ja kasviksia, tää dieetti on NIIN mun juttu. Mikä parasta, salilla treenit sujuu hyvillä tehoilla, painoja olen lisännyt jokaiseen liikkeeseen ja treenin jälkeen olo on kuin rekan alle jääneellä. Ihanaa!

 27. cat August 30th, 2010 7:54 pm

  Vihdoinkin ruokavalio jota on helppo noudattaa!! Tarpeeksi simppeli, eli ei tarvi tehdä itse perinpohjaisia vertailuja ja valintoja – mutta vaihtelun mahdollisuutta on silti niin paljon kuin mielikuvitusta ja ruoanlaittotaitoa riittää!! Itselläni tavoitteena pudottaa 5-8 kiloa, viikon aikana hävinnyt 1,2kg.
  Ja se mitä en olisi ikinä uskonut; leipää ei ole tehnyt mieli ollenkaan, ja lasten karkkipussit ei olleet yhtään paha houkutus lauantaina! Taitaa Lite-ohjelma tulla käyttöön täälläkin tämän haasteen jälkeen :)

 28. Krista August 30th, 2010 7:55 pm

  Itse aloitin vasta keskiviikkona, 25.8. Toki jatkan sitten hieman pidempään kuin muut, että tuo 4 viikkoa tulee täyteen. Painoni oli alussa normaali ja silti lähtenyt jo 1,4kg.
  Olen yllättynyt siitä, miten vähällä hiilarimäärällä tuleekaan toimeen. Välillä tuntuu siltä, ettei olisi dieetillä lainkaan – koko ajan kylläinen olo. Veden juomisen suhteen minulla oli alussa hieman opettelemista, mutta nyt sekin luonnistuu loistavasti. Dieetissä mainittavat ruoka-aineet olivat minulle jo alussa tuttuja, joten niiden syöminen ei tuntunut oudolta. Sitä vastoin mielenkiintoista on ollut punnita ruokien määrä.
  Treeni on sujunut hyvin. Olen tottunut aina treenaamaan kovaa ja melko raskailla painoilla, joten kyykky-painot ovat harmikseni laskeneet hieman. :)
  Jees, hurjaa kyytiä eteenpäin! :)

 29. Kirsi August 30th, 2010 7:56 pm

  Olen noudattanut pilkulleen ohjetta ja hyvin menee. Tänään kaupassa kyllä teki kaikkea mieli, mutta not for me=) Painoa on lähtenyt -1,3kg joka on minulle huippulukema, olen enemmänkin kiinteyttämässä kuin laihduttamassa. Ensimmäisen viikon perjantaista lähti “nousukausi” siihen asti maha huusi ruokaa ja pää oli kipeä. Nyt tuota kaupassa sattunutta “tilapäistä häiriötilaa” lukuunottamatta olo on pirteä ja aivotkin toimii olevinaan paremin! Liikkunutkin olen ohjeen mukaan, mutta juoksuun ei meinaa riittää tehot. En olisi ihan heti uskonut, että tässä oppii arvostamaan myös kaurapuuroa! Alussa annos oli SUURI, nyt ihan sopiva.

 30. Marie August 30th, 2010 8:02 pm

  Loistavasti mennyt ja onnellinen olen saavutettuihin tuloksiin…vaikkakin parin viime päivän aikana paino ehtikin jostakin käsittämättömästä syystä nousta! Viikon miinus saldo kuitenkin 2,2kg ja mittanauhaa pahoinpideltyäni(niinkuin joku foorumilla taannoin hauskasti mainitsi)sain tulokseksi kauttaaltaan 1-2cm pienemmät lukemat. Eli nostan hattua itselleni ja monille muille osallistujille jotka ovat pysyneet tiukkoina ja jaksavat jatkaa paremman ja terveemmän minän saavuttaakseen!!! Jotain kummaa on kyllä TODELLAKIN tämän viikon aikana tapahtunut! Hermot ei ole itselläni kiristelleet juuri ollenkaan, mieli on jotenkin ihan oudon iloinen ja avoin kaikelle. Parisuhde kukoistaa paremmin kuin pitkään aikaan ja ystävyys suhteetkin piristyneet kun jaksaa itse olla myöskin se aktiivinen osapuoli. On tä niin hienoo… KIITOS JUTTA & CO uudesta elämästäni :D

 31. Jaana August 30th, 2010 8:03 pm

  Viikko takana ja puntari näyttää -2.9 kg :)
  Monet kuurit kokeillut, mutta tämä tuntuu niin hyvältä, että 10 vkon jatko on melkeinpä varmaa.
  Motivaatio on tosi korkeella ja tulee olemaan!!!
  Aivan loistava juttu, kiitos :D

 32. -mikko- August 30th, 2010 8:05 pm

  Aloitin päivän myöhässä ja liikuntasuoritteita on ollut mukana todella vähän. Ruokavaliota olen noudattanut kuitenkin orjallisen tarkasti grammalleen. Tuloksena 5,5 kg painon pudotus viikossa. Korvatkin näkyy kohta kokonaan peilistä ;-) Hyvin menee mutta menköön. Wokkiruoka on ollut kova juttu.

 33. Ninja August 30th, 2010 8:05 pm

  Olen katsellut näitä systeemejä ja olisin kysynyt, mitä tilalle, jos viljatuotteet ei käy? Myöhemminkin varmaan voinee aloittaa? :) Kiitos tiedosta. :)

 34. tiina kukkula August 30th, 2010 8:10 pm

  siis tosi mahtavat fiilikset viikossa lähtenyt 3kg.leukoja yksi enään kahden tilasta ja housut tippuu jalasta ilman vyötä..ruokavalion suuhteen ei oo ollut mitään ongelmia ei oo tehnyt mieli “roska ruokaa” eikä herkkuja vaikka rakkaat työkaverit epäilikin että tulen sortumaan parin päivän sisällä kun aloitin kuurin mut ehei täällä sitä vielä punnitaan niin ruoka kun ihminen itse loppuun asti mennää vaikka harmaan kiven läpi jos siltä tuntuu…suuri kiitos et pääsin tänne teidän kanssa toteuttaan läskin lähdön kampanjaani

 35. T August 30th, 2010 8:23 pm

  Mulla vielä samat kilot vaa’assa, mutta olo on mitä mainioin! Nestetankkausta ilmeisesti alkuun liian kuivaan kehoon :)

  Suurin yllätys dieetillä on ollut että tänään proteiinipatukka maistui liian makealta kahvin kanssa :D

  Kiitos munkin puolesta tiimille! Tätähän vois jatkaa loppuelämän :)

 36. paivi k August 30th, 2010 8:40 pm

  Tässä suora lainaus omasta blogistani, tämän päivän postaus:

  “Nonnih, nyt kun sanainen arkkuni on taas avoinna, niin juttu ei katkea ihan heti. Eli oli pakko todeta, tähän dieettiin liittyen, yllätys yllätys, kuinka kätevää on kun joutuu punnitsemaan jokaisen suupalansa. Tässä alkaa kummasti hahmottamaan mitä mikäkin painaa. Eli siis kätevää. Tulee hyvä mututuntuma siihen. Tästä on varmasti paljon hyötyä jatkossakin. En ole koskaan aikaisemmin näin tarkkaan punnaillut ruokatarpeitani. Nyt jokainen suupala menee puntarin kautta.

  On myös käytettävä mielikuvitusta. Nyt ei voi, ei sovi ostaa kaupasta mitään valmiiksi maustettua. (ja tämäkin on hyvä, joutuu opettelee taas uutta!)Kaikki on maustettava itse alusta loppuun asti. Myöskään ei voi käyttää mitään liemikuutioita tms. vaan mausteet on oltava ns. kuivamausteita. Nyt kun saa tehdä kaiken alusta loppuun itse, niin alkaa keksimään kaikenlaisia variaatioita :) Näppärää! Enkä edes koe, että tämä olisi jotenkin vaikeaa tai aikaa vievää.

  Tänäänkin olen paistellut, tismalleen 50g jauhelihapihvejä huomiseksi valmiiksi. Nyt tiedän tasan mitä syön! Eikä huomenna pitäisi tulla edes kiire, kun eväät on kaapissa valmiina. Puoliso saattaapi joutua tyytymään taas pikaruokaan (mikä sekin on kuitenkin aika käsinkutoista ;) ), jotta minä ehdin salille. Emäntä (tyttäreni) lähtee mukaan :) Itse syön päivällisen vasta treenin jälkeen, kuten se on suunniteltukin!

  Jos olenkin joskus ajatellut, että miten joku jaksaa / viitsii puntaroida syömänsä ruoan, että sehän on kauhean työlästä ja vaikeaa, niin olenpa saanut huomata, ettei se ole! Ei todellakaan. Ja mikä parasta tietenkin, ei tule tungettua suuhun mitään ylimääräistä! Tästähän pitää tehdä tapa ;)

  Jeps, mutta näin. Ei kait voi olla huomaamatta pientä innostustani tästä dieetistä… ei kai ;) hih. No ohan se hyvä, että on aina jotain pientä säpinää. Nyt tällaista… ja eipä voisi paljon parempaa harrastusta keksiäkään. Mieli on virkeä, fyysinen vointi on mitä mainioin. Tällä on niin fysiologisia kuin psykologisiakin vaikutuksia ja kaikki vain positiivisia. Jeih! En toki nyt aijo ihan tyystin friikahtaa, kyllä aijon vielä joskus herkutella :D tietty… mutta nyt pidetään kiinni tästä. Suosittelen.”

  Ja lisättäkööt vielä sekin, että jo tässä viikossa olen saanut huomata muutoksia kropassani. Kaikenlainen turvotus on tiessään. Ei ole ollut minkään sortin vatsavaivoja. Lihaserottuvuus on jo nyt parempi, mitä se onkaan kolmen viikon päästä. Olen niin innoissani, että lähdin tähän. Hetkeäkään en ole katunut, päin vastoin, tästä tämä vasta alkaakin. Rima nousee jatkuvasti :) Mukavaa syksyä kaikille ja aivan älyttömästi tsemppiä haasteeseen!

 37. Raakel August 30th, 2010 8:42 pm

  Täällä on 8. päivä lopuillaan ja fiilikset niin huipussa! :) Aamulla vaaka näytti -3,2 kg, joten päivä ei paljon paremmin olisi voinut käynnistyä! Toki sen lenkin olisi voinut vetästä tyhjällä vatsalla, mutta päätin siirtää urheilut iltapäivään ja käväisin zumbailemassa pitkästä aikaa kaverin kanssa.
  Huomenna taitaa matka käydä salille. Olo on vaan niin “keventynyt” ja energiaa riittää vaikka kuinka! =) Ihana fiilis! Kiitos.

 38. Penni August 30th, 2010 8:47 pm

  Viikossa on lähtenyt 2.7kg ja olen niin onnellinen. Paino tippuu kuin itsestään ja saan kaiken lisäksi syödä vielä omia herkkujani eli raejuustoa ja rahkaakin!!

  Tämä viikon mittainen sokerikatko on tehnyt pelkästään hyvää ja pahin hiilaripöhö on helpottanut, enää ei tee edes herkkuja niin lujaa mieli!

  Toukokuun haasteessa putosi yhdeksän kiloa ja nyt viedään viimeisiä! Kiitos Jutta, olet vapauttanut minut läskin ikeestä!!!

 39. Laurette August 30th, 2010 8:53 pm

  Ensimmäisen viikon jälkeen painoa pudonnut 2,4 kg ja sentti pari joka puolelta kroppaa :) Olo energinen, turvotukset kadonneet, kroppa voi hyvin eikä ole ollut nälkä. Ja mikä porukka foorumilla tsemppaamassa! Loistoreseptejä ja vinkkejä vaihdetaan, eikä käy mielessäkään repsahtaa näin hyvässä porukassa :)

 40. Toni August 30th, 2010 8:55 pm

  Mitäs tähän ny sanois, ensimmäinen viikko ja -6 kiloa. Kai sitä hiukan saa tyytyväisenä myhäillä :)

  Eli toimii!

 41. Anne August 30th, 2010 9:19 pm

  Hei, -2,8 kg oli aamun paino alhaisempi kuin viikko sitten. Ensimmäiseten päivien jälkeen olo on ollu loistava ja tsemppi on hirmuinen. Tällä jatketaan ehdottomasti. On helppoa, kun on todella tarkat ruokalistat annettuina ja ohjeet myös liikuntaan. Kiitokset Jutalle ja muille, jotka ovat tämän mahdollistaneet meille:)

 42. Merja August 30th, 2010 9:20 pm

  Viikossa lähti vain yksi kilo, mutta vyötäröltä katosi kolme senttiä, lantiolta ja rinnan kohdalta kaksi, reidestä ja käsivarresta yksi. Alkuun särki päätä, mutta se hävisi ja olo on virkeä ja vireä. Ruokaa saa mättää suuhun ihan tosissaan, välillä on sellainen fiilis, että joko taas pitää syödä! :D

  Vaikuttaa hyvältä, saatan jatkaa Liten laihduttajissa tämän jälkeen. Kiitos tiimille!!

 43. tiina August 30th, 2010 9:22 pm

  7. päivä tänään ja -2kg, mikä on ihan hiton hyvin koska olen kuitenkin normaalipainon rajoissa. Tavoitteena vielä 5kg pois.
  Yritin pitkin kevättä syödä terveellisesti ja kevyesti, jotain tein pieleen kun se paino ei vaan tippunut, no ehkä kilon verran koko kevään aikana. Ja nyt tämä tulos! En ollutkaan menetetty tapaus.
  Käsittättömän kova motivaatio päällä, liikuntaa olen harrastanut 5krt tämän viikon sisään, flunssa piti poissa lenkkipoluilta pari päivää.
  Olen niin kiitollinen että saan olla tässä mukana! :)

 44. Paula August 30th, 2010 9:22 pm

  Eka viikko takana erittäin positiivisissa fiiliksissä ja painoa tippunut -3,2kg, tosin erittäin reilusta ylipainosta lähdettiin liikkeelle. Olo on superhyvä, housut ei enää purista ja kihlasormus pyörii sormessa niin että saa pelätä ettei se putoo :D

 45. Mari August 30th, 2010 9:46 pm

  Neljäntenä päivänä hyppäsin ekan kerran vaa’alle ja hupsista: -2kg! Tällä viikolla en oo vielä punninnu itseäni, koitan malttaa vielä muutaman päivän.:) Aivan loistofiilis, on niin kevyt olla!
  Pelkäsin alkuun, ettei mulla ois itsehillintää tarpeeks mennä tätä läpi, mutta kylläpä sitä löytyy, varsinkin kun alko tuleen tuloksiakin noin nopeasti! IHANAA!!:)

 46. Heltsy August 30th, 2010 9:59 pm

  Eilis aamuna vaaka palkitsi lopulta normaalipainolla, eli 5 päivässä on pudonnut kilo ja tällä dieetillä tiristetään loput sitkeimmät kilot ja ylimääräiset rasvat pois kropasta. Tielle on tippunut jo 53 kiloa laardia. Kiitokset Jutalle helposti noudatettavista ohjeista ja aiemmin “juttailleille” hyvistä vinkeistä ja ma…ukkaista resepteistä. On kivaa, että kukaan ei pihtaa tietämystään, vaan jakaa sen meille muille kanssalaihduttajille. Hommaa rikastuttaa se, että joukossa on ns. suuria pudottajia ja noita normaalipainoisia kiinteytyjiä. Tullaan näin tutummiksi ja ennakkoluulot karisee. Nyt en vaan tiedä, kumpaan joukkoon kuuluisin :o ). Iltapaino näyttää ennätysalhaiselta, huomenna saattaa taas humpsahtaa…

 47. Asko August 30th, 2010 10:29 pm

  Ensimäinen viikko takana ja paino -1,4kg. Liikuntaa ei viimeviikkoon sisältynyt kuin yksi kuntonyrkkeilytreeni, mutta tällä toisella viikolla liikunnan määrää lisään vähintään neljään kertaan joista ainakin kaksi lihaskuntotreeniä. Ensiviikolla näkee mikä on tulos =) Todennäköisesti hyvä! ;)

 48. Robertos August 30th, 2010 10:34 pm

  Heippa teille kaikille!!!Keväällä 6,6kg ja nyt viikossa 2,1kg.Tavoite saavutettu BMI 27.9.Olen 70 täyttänyt pappa ja punttien kanssa häärännyt 4vuotta ja nyt olen JUTANja BULLIN ansiosta saanut sen kropan ja kireyden.EI mikään kisakunto mutta sixpack ja kylki luita näkyy.On hienoa olla hyvässä kunnossa nuorempien kanssa salilla.Ihmeitä olette minulle saaneet aikaan hyvillä ohjeilla.
  PS.Saisitteko vielä ikää vaikka puolet pois!KIIIITOOOsss!!

 49. tuija August 31st, 2010 5:20 am

  Viikko takana prosessia ja kilot lähteneet hupenemaan, nyt 4kg pudonnut. Lihakset ovat alkaneet näkyä, onha niiden eteen tehty töitä jo vuoden alusta lähtein. Nyt rasvaa pois päältä ja kivalta näyttää ja tuntuu.. EI missään nimessä olisi tämä homma lähtenyt käyntiin ilman GFG:ta. Jaksaa paljon paremmin, olo pirteä ja nyt jo ämpyilemättä jaksaa syödä nuo annoksetkin. Ja en ole soveltanut, yhtenä päivänä vaan sorruin syömään pienen, herkullisen kotimaisen punakaneliomenaisen. Ei jäänyt morkkista, vaan hyvä mieli, etten syönyt toista.
  Ja hei, SUURET KIITOKSET Jutalle, tää on loisto keksintö. Ihan kansanterveydellisestikin, läskiä olisi saatava pois paljon, niin tulisi meille kaikille jatkossa halvemmaksi!!!!!!!!!!!!

 50. Jenni August 31st, 2010 7:14 am

  Viikko takana. Aluksi nousi paino 600g ja laski sit 2,4kg, eli 1,8kg lähtöpainoon täs maanantaina kun oli punnitus!! Huippua!! :D

 51. Minttu August 31st, 2010 8:09 am

  Ekan viikon aikana tippu tasan 2 kiloa. Aiemmin keväällä tiputin tällä dieetillä 7 kiloa, joten tuttua hommaa on. Tämä on ehkä paras dieetti mitä ikinä olen kokeillut, sillä tässä syödään sellasta ruokaa (ja paljon) jota muutenkin syö.

  Kilpirauhasen vajaatoimintakaan ei haittaa, dieetti pitää aineenvaihdunnan yllä toisin kuin muut kuijottamiseen perustuvat dieetit. Öisin ei palele ja olo on energinen.

 52. Kirsi August 31st, 2010 8:49 am

  Viikko takana ja viikonlopustakin selvisin ilman herkuttelua! Olo tuntuu kevyemmältä (kiloja lähtenyt noin 1.5…tosin aika ihannepainossani olen)ja kroppa tuntuu kiinteytyvän (lopputulosta odotellessa).

  Lenkkeilyä ja pyöräilyä on tullut harrastettua eli viime viikon saldoksi sain n. 60 kilometriä :) ja sali toihuilu tuntuu erittäin palkitsevalta. Tästä on hyvä jatkaa :)

 53. Sinik August 31st, 2010 9:52 am

  Kuukausi nyt takana laihdutusta. Otin varaslähdön :) Nyt painoa tippunut -6.3kg.
  Flunssa vähän vaivannut niin on häirinnyt vähän urheilua.
  Tämä on tosi hyvä laihdutusohjelma!!! Paino tippuu!
  Enkä ole kertaakaan vielä retkahtanut ja se on iso asia tämmöiselle herkuttelijalle.

  Kiitos Jutta ja Bull!!!!

 54. Tomi August 31st, 2010 10:08 am

  Viikko takana ja 3 kiloa tirissyt jotakin ylimääräistä pois kehosta, hyvä olo, pääsärky mennyt ohi, nälkä on toisinaan mutta sehän kuuluu asiaan… :D
  Reeni kulkee vielä ainakin, mutta on myös kokemusta ketoosidieetin aikaisesta reenistä, joten eiköhän tämä suju paremmin kuin se.

 55. Tanja August 31st, 2010 10:40 am

  Ihan mieletön haaste, paras ikinä!
  Mistä tätä energiaa oikein tulee? ;) Siis olo on mitä parhain, paino viikossa -2,4kg vähemmän ja vuosien tupakointikin jäi kerralla samaan syssyyn! Salilla käyntiin ja urheiluun olen löytänyt ihan uuden kipinän. Odotan jo seuraavaa kertaa milloin pääsen treenaamaan :) )Varsinaista haastetta kolme viikkoa jäljellä, ja -4kg tavoitteeseen jäljellä. Jokatapauksessa tälläisesta ruokavaliosta/ruokailurytmistä haluaa pitää jatkossakin kiinni, koska olo on niin energinen! Tätä haastetta voi suositella lämpimästi kaikille jotka kamppailevat oman kropan ongelmien kanssa!

 56. Sunny August 31st, 2010 11:09 am

  Eka viikko takana, painoa lähtenyt 2,8kg, mikä on todella huimaa kun en omin “keinoin” ole saanut sitä oikein millään putoamaan. Ja vielä jatkuu!

  Kiitos Jutta ja Bull :)

 57. katri August 31st, 2010 2:26 pm

  eka viikko takana ja tulos -4.6kg ;)
  tästä on hyvä jatkaa….

 58. Anna August 31st, 2010 3:20 pm

  Mulla eka vk -1,5kg, olo on hyvä. Fitfarmin ohjeistus selkeä, senkun noudatat kuten neuvotaan, treeniohjelma on tehokas ja sopivan simppeli, ei mitään ihme temppuja ja Jutan ohjeistus videoilla nautinnollisen selkeä, rauhallinen ja perusteellinen. Tällä et voi olla onnistumatta, tulehan mukaan seuraavaan!

 59. Riikka August 31st, 2010 3:43 pm

  Eka viikko takana ja tulosta -2 kg :) . Liikuntana 1 kuntosalikeikka, 2 lenkkiä ja 1 kotitreeni. Tää on oikeastaan mulle se max liikuntamäärä, kun työ on niin liikkuvaa ja joudun heräämään tooosi aikaisin eli 4.30 joka aamu. Ei jaksa kaikkea, vaikka tosin pirteä ja energinen olo on ollut.

  Välillä on tehnyt makeaa mieli, mutta mansikkarahka makeutusjauheella on vienyt pahimman yli :p.

  Ja eiku uutta viikkoo putkeen ja varmaan litelle jatketaan!

  Kiitos Jutta, Bull ja muu farmi ♥

 60. Noora August 31st, 2010 4:37 pm

  Senttejä lähtenyt viikossa 4 vyötäröltä, ja kilojakin 1,5kg. Alun heikotuksen jälkeen alkaa mieli virkistyä – täähän on hyvä juttu! :)

 61. Jenni August 31st, 2010 5:18 pm

  Paino viikossa -1,5kg, kevyt ja todella energinen olo ja entisenä sokeriholistina makeanhimon katoaminen on aivan ykkösjuttu!
  Vatsa toimii ja hiiva on selätetty!

 62. Heli August 31st, 2010 5:31 pm

  2,5 kg lähti viikossa ja virtaa on kuin pienessä pitäjässä :D Kiitos Jutta ja koko tiimi. Ja eikun kohta iltapalalle :D

 63. Elina August 31st, 2010 6:40 pm

  Kiitos Jutta & co. Reilu viikkoa ja -3kg. Kaikki erilaiset diettit aikaisemmin kokeiltu, eikä tuloksia ole tullut, nyt homma T-O-I-M-I-I :) Ihan mahtavaa!!! Litellä jatketaan!

 64. Marika September 1st, 2010 4:21 am

  Minkä ohmeen takia tämä kaikki on salaista?? ravitsemusohjeet ja treeniohjela jakoon, niin pääsee nekin kokeilemaan jotka ei päässeet 10000 joukkoon. Meitä kun olisi niiiiiin paljon täällä..

 65. Teea September 1st, 2010 8:45 am

  Eka viikko takana ja -5.1 kg :-)
  Olo on äärettömän energinen ja ihon kunto on parantunut huomattavasti! Kiitos koko tiimille!!!

 66. Johanna September 1st, 2010 9:07 am

  -3,4 kg ekan viikon saldo. BMI tippunut sairaalloisen lihavasta vaikeaan lihavuuteen. Pelkäsin ettei näin läskiä oteta edes mukaan. Alku ollut hyvä ja motivaatio korkealla edelleen. GFG-foorumin vertaistuki on tärkeää.

  Kiitos Jutta ja tiimi projektista!

 67. Sari September 1st, 2010 3:06 pm

  Hyvä Marika, ohjeet löytyy täältä Jutan blogista, olikohan toukokuuta kun ne ilmestyivät. Muuten tuo on sama, jäät vain ilman foorumia.

  Itsellä nyt 9 päivää takana ja -2,8 kg, mahtavaa!

  Kiitos Jutta ja Bull!

 68. Saaga September 1st, 2010 8:02 pm

  Ehkä miekii valotan omaa etenemistäni. :)

  Minulla siis lähtötilanne ei ollut paljon liikkuvana ihmisenä ylipaino tai kiinteytysongelmat. Lähinnä lähdin tällä projektilla hakemaan itselleni säännöllisyyttä ja järkevyyttä tähän hommaan. Nyt on liikunnat ja etenkin ongelmia tuottanut ruokavalio kunnossa. Lähes prikulleen olen ohjeita noudattanut (joskus on mahdollisuuksien puutteessa ollut pakko pistää suuhun vähän eriä kuin ohjeessa – antakaa anteeksi). Ja tuloksia on tullut!

  Kiinteytystä on tapahtunut paljon ja mikä parasta, olo ja mieli on virkeänä koko ajan (itseasiassa tälläkin hetkellä, vaikka kärvistelen kuumeen kourissa). Painoakin on lähtenyt vähän, kohta alkaa lihaksetkin kunnolla erottuun kun saa turhaa tavaraa pois niitten päältä ;)

  Ilman tätä touhua en olisi pystynyt noudattamaan mitään sääntöjä näin tarkasti. Ihan tosi paljon vaikuttanut nämä uudet elämäntavat mielialaan ja virkeyteen – positiivisesti!!

  Tosi tosi isot kiitokset sinule Jutta:)

 69. Piia September 1st, 2010 10:38 pm

  Olen hieman pettynyt painooni joka ei ole tippunut odotetulla tavalla. Eli painoni on sama kun viime ke kun aloitin tämän.

  Syön ohjeen mukaan ja juon paljon vettä, mutta paino ei vaan tipu. Olo on melko hyvä. Pe eli kolmantena päivänä mua palelti niin kovastio että ajattelin jotta nyt laihtuu tämä akka, mutta niin ei käytyt. Ma kuudentena päivänä illalla pyörrytti niin kovasti jotta luulin että, nyt laihtuu tää akka mutta eipä käynyt niin.

  Olen sitkeä ja jatkan pikku seikoista huolimatta. Olen kiitollinen Jutalle ja tiimille ja toivotan tsemppiä kaikille!

 70. Ritva September 1st, 2010 10:40 pm

  Mullon neljäs päivä menossa kevään haastetta, koska harmikseni huomasin tämän uuden liian myöhään, enkä kerinnyt ilmoittautua mukaan. Minullakin sujunut hyvin ja olen lukenut vanhoja kommentteja kannustukseksi.

  Tänään olin ekaa päivää töissä haasteen aloittamisen jälkeen ja vanhasta tavasta olin nakkaamassa leivän kannikkaa suuhun. Yllättäin älysin, mitä olin tekemässä ja syljin leivän roskiin. Huomaan nyt mistä, tätä ylipainoa on kertynyt :D

 71. Ritva September 1st, 2010 10:43 pm

  Ai niin ja jatkan vielä, että tuhannesti kiitoksia näistä ohjeista. Monia diettejä ym. olen kokeillut ja voin sanoa, että tämä on kyllä sopivin minulle. Kiitos Jutta ja muut!

 72. Taru September 2nd, 2010 6:19 am

  Eka viikko takana ja kiloja lähtenyt 1.4! Olen kiristelemässä, suuremmin kiloja ei ole pudotettavana. Tosi hyvä tuo ruokavalio. Ei ole nälkä ja olo on mahtava. Tässä saa ruokavalionsa kuntoon eli enemmän kasviksia ja sopivasti lihaa. Rahka ei mene alas, olen sen korvannut hera80lla.

 73. Susanna September 2nd, 2010 11:11 am

  Ekalla viikolla -3,5 kg :)

  Lisäksi on tullut loistavia “sivuvaikutuksia”: olo on energisempi, kaupassa käynti käy nopeasti kun ei tarvitse ihmetellä mitä ostaa, ruokailurytmi ja koko päivärytmi säännöllistyy, ja ihokin tuntuu olevan paremmassa kunnossa.

 74. anna-julia September 2nd, 2010 8:55 pm

  -2 kg viikossa. Onko tää mahollista! Kiitokset varsinki hyvästä ruokavaliosta :)

 75. Jerna September 3rd, 2010 6:47 am

  paino on tippu ensimmäisellä viikolla 1,1kg, mikä on paljon kun tiputtelen normaalipaino sisällä. sekä lantiosta että vyötäröstä katon 3cm ja reisitä 2cm! ja ensimmäistä kertaa elämässäni illat ei mene mässäilyhimon kanssa taistellessa. nälkä ei ole ollut ja kaupassakin on kivempi käydä kun ei tee mieli syödä siltä seisomalta kaikke aminkä näkee. :D

  tälläviikolla paino on heilunut parisataa grammaa ylös ja alas, mutta uskon että jos tämä viikko jää pettymykseks niin ensiviikolla paino taas lähtee hiipimään alapäin.

  kiitos jutalle ja bullille kaikesta!

 76. Jaana September 3rd, 2010 8:36 am

  Aivan mainiota, niin positiivinen juttu! Niin paljon voimaa ja virtaa kaikkeen muuhunkin.

  Vyötäröltä lähtenyt useita senttejä ja paino -1,5kg. Parasta kuitenkin, ettei koe olevansa dieetillä, vaan tästä nauttii. Liikuntakin säännöllisempää. Ja heijastuuhan tämä positiivisella tavalla myös koko perheeseen.

  Liikkujan ruokavalio oli se lähtölaukas osallistua. Toimii!

 77. maikku September 3rd, 2010 12:24 pm

  Hei, tässä meikäläisen tarinaa, olin mukana toukokuun haasteessa ja kesän fitfarmin litessä! Nyt uusi elämäntapa on löytynyt ja olen tästä niin innoissani ja voin paremmin kuin vuosiin, kauheat mahakivut ovat poissa

  Minun tarina; Sain kolmannen lapsen viime syyskuussa ja kiloja jäi 10. Tammikuussa aloitin laihiksen ihan omin neuvoin ja sainkin 5 kg pudotettua mutta silti vanhat vaatteet eivät menneet päälle, väsymys vaivasi ja mahakivut sekä turvotus oli kavereina koko ajan. Huhtikuussa näin jutan haastatteluja telkkarissa ja eksyin gojuttago sivuilla ja kun jutta kertoi 4 viikon haasteesta tiesin että tossa olen niin mukana. Noudatin 4 viikkoa tarkasti ruokavaliota ja roikuin netissä enemmän kuin koskaan, muiden kertomuksista sai uskomattoman tsempin, samoin Jutan kirjoituksista Neljän viikon ohjelmalla putosi 5 kiloa ja senttejä lähti uskomattoman paljon. Vaikeaakin oli välillä mutta se energia ja onnistumisen tunne olivat niin mahtavat että sitä ei unohda koskaan. Kotitreeni ohjelma ja salitreenit oli niin hyvät että hurahdin niihin täysin ja nyt olen käynyt koko kesän salilla ja jos ei pääse niin voi tehdä kunnon kotitreenin!

  Jatkoin litessä ja kesä onkin mennyt eri tavalla kuin muut kesät, ei tartte tuskailla kesäkilojen kanssa vaan olen laihtunut lisää vaikka olen ylläpitäjissä.

  Vaikka vaaka on “kirosana” niin olen laihtunut yhteensä 14 kiloa, 76 kg ->62kg. Mutta senttejä on lähtenyt vielä enemmän; Reisistä 8 senttiä, lantiosta 10 cm, vatsasta navan kohdalta huimat 15 cm, rintojen alta 9 cm ja ksäivarsista 4 cm. Eli joka puolelta huimasti ja kaikki tavoitevaatteet ovat nyt isoja, vaatekoko pieneni 42 ->38

  Mutta kaikkein tärkein on se että olen nyt terveellä tavalla kiinnostunut omasta hyvinvoinistani eikä se ole enää sitä laihduttamista vaan itsestään huoltapitämistä ja oikein syömistä. Ja kaikkein tärkeintä että mahakivut ja ongelmat ovat poissa.

  Kiitos Jutta ja Bull :) ja vieläkin täytyy hehkuttaa 14.8 Tampereella ollutta tapaamista… Mukavaa syksyä kaikille !

 78. Ninja September 3rd, 2010 3:42 pm

  Sari, olenkohan sokea, kun en niitä ohjeita löytänyt? Muistelin, että siinä oli puuroa, kun vilja ei käy, niin mietin, mikä käy sen tilalle?

 79. Sanna September 3rd, 2010 6:45 pm

  Valitettavasti ohjeita ei enää löydy täältä blogista.

 80. Jutta September 4th, 2010 7:57 am

  Sanna on oikeassa, ohjeita ei ole enää täällä yleisesti jaossa. Ei niissä mitään salaista ole, mutta haluamme koota porukan aina yhteen ja tehdä tämän homman porukalla.

  Tässä onnistumisen voimana onkin yhteisöllisyys ja muiden temppaaminen.

  Seuraava Lite alkaa syyskuun aikana ja siitä lähiaikoina infoa.

  -Jutta-

 81. Tuija September 6th, 2010 6:33 am

  Puoliväli ja -6,1kg! Normaalipainon sisällä kiinteyttävälle aika mukava tulos, jee! =)

 82. Outi September 6th, 2010 9:48 am

  Ensimmäinen viikko täyttyi minulla tänään.

  Puntari näyttää -2,0kg

  Homma toimii ja mieli on hyvä.. nälkää ei ole tarvinnut nähdä.

 83. Ninja September 6th, 2010 3:01 pm

  Okei Jutta, en siis ollut tullut sokeaksi. X)

  Olen ymmärtänyt, että tämä on ollut maksuton, mutta olen ymmärtänyt myös, että Lite ois maksullinen? Oikaiskaa jos olen väärässä. :)

 84. Riikka September 7th, 2010 3:01 pm

  Laitetaanpa toisen viikonkin tuloksia…-1,4 kg :D Ou jee! Kahdessa viikossa siis 3,4 kg kadonnut, löytäjä saa pitää ;) . Minä olen ajatellut kiloni voipaketeissa, nyt siis pikkiriikkistä nokaretta vaille 7 voipakettia sulanut uumalta pois :O :O.

 85. maikku September 8th, 2010 10:02 am

  Lite on maksullinen mutta taatusti joka euron arvoinen :) itse ainakin säästin sen summan kesän aikana monta kertaa jo pelkästään sillä että kaikki terassi siiderit jäi juomatta ja jätskit syömättä :)

 86. Niina September 27th, 2010 11:48 pm

  Ensimmäinen viikko tuli täyteen eilen. Vaaka näytti -4kg ja nyt ei enään edes farkut kiristä vyötäröltä :) Vielä 3 viikkoa jäljellä.
  Ruoka on ollut erittäin hyvää ja nälkää ei ole tarvinnut nähdä !!

 87. Heidi October 1st, 2010 10:32 am

  Jutta haasteen aikana painoa putosi 5,3kg :D Olen enemmän kuin tyytyväinen. kiitos vain hyvistä ohjeista!!!

Leave a reply