GoJuttaGo.com

INFO

Jutta Gustafsberg

38-vuotias Jutta on Suomen tunnetuin personal trainer. Hän luotsaa FitFarmia, jonka nettivalmennuksissa on ollut mukana yli 70 000 ihmistä. Ensimmäinen Go Fat Go-haaste järjestettiin vuonna 2010.

Tällä hetkellä FitFarmissa työskentelee 12 personal traineria. Henkilökohtaisten valmennusten lisäksi tarjolla on netin välityksellä tehtäviä valmennuksia laidasta laitaan.

Jutta on myös kysytty luennoitsija yrityksissä ja tapahtumissa. Mieluisia luennointiaiheita ovat onnistuneen dieetin salaisuus ja erityisesti se, miten hallitaan omaa päänuppia. Jutan erergia ei voi olla tarttumatta kuulijoihin.

Jutta ja Superdieetit TV-sarja oli menestys ja parhaillaan kuvataankin jatkoa tammikuussa 2013 nähtävälle toiselle tuotantokaudelle.

Lisäksi Jutta on osakkaana Sunny´s naistenvaate-ketjussa. Ranskalaista muotia tarjoavia myymälöitä on 6 ja tänä vuonna määrä kasvaa kahdella uudella myymälällä.

Harrastuksiin kuuluu fitness-urheilu. Body fitnessissä saavutuksina Suomenmestaruus vuonna 2011. Samana vuonna MM kisoissa 15. sija. Vuotta aikaisemmin EM kisan 6.sija ja samana vuonna masters sarjan Suomenmestaruus. Miss Galaxy kisoissa Suomenmestaruus ja EM kisan 2. sija 2000-luvun taitteessa. Tämän jälkeen tuli 10 vuoden kisaamistauko.

Jutan ja Arin perheeseen kuuluu 8-vuotias Max poika ja bostoninterrieri Veikko. Kotipaikat ovat Tampereella ja Kuopiossa.

Yhteydenottopyynnöt info@fitfarm.fi kautta

Ari Kokkonen

Ari aloitti Body Action yrityksensä kymmenisen vuotta sitten. Nykyisin myymälöitä on kolme. Lisäksi Kuopiosta käsin toimii Suomen kattavin verkkokauppa, joka on suunnattu kuntoileville ja dieettaaville ihmisille.

Ari on IFBB ammattikehonrakentaja. Ennen pro-korttia hän on kilpaillut menestyksekkäästi amatöörikisoissa sekä Suomessa, että kansainvälisissä kilpailuissa. Sitä kautta on tullut myös lempinimi Godzilla.

Ari on 181 cm ja kilpailuissa paino on noin 120 kiloa. Kisakauden ulkopuolella hän pitää aina itsensä tiukassa kunnossa ja off seasonilla paino on noin 130 kiloa.

Ari valmistautuu parhaillaan ensimmäiseen pro-kisaansa syksyllä 2012.

Yhteydenotot: ari.geevoima@gmail.com

No comments

Comments are closed.